Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S2 - IPHONE 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• A şıkkı.
  • Eyvah ki ne eyvah
    bir mısır patlatıp geliyorum
  • hadi arkadaslar yarin alicam iphone mu
  • milyon kere başlık açıldı tartışıldı bütün testler yapıldı araştırma yapmak bu kadar zor olmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Eyvah ki ne eyvah

Ortalık karışacak yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanici Bilgileri

hadi arkadaslar yarin alicam iphone mu

İphone 4 alacan bosa konuşuyoruz İphone 4 u görünce alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bakın iPhone kullanan biri olarak bildiğim ve bilmediğim ve düşüncelerimi söyleyim
    İOS Daha kararlı bir sistemdir fakat iTunes olmadan çok fazla şey yapamazsınız
    Androd ise özgür bir sistemdir
    Android'de rom arama problemi vardır
    AppStore Android Marketden daha fazla uygulama barındırıyor diye biliyorum
    Oyun olarak aralarinda çok fark yoktur fakat Galaxy'de oyunlar daha hızlı yüklenir ve daha büyük ekranda oynanır iPhone'de yavaş yüklenmez ve benim gibi kişiler ekran yeterlidir Birde bunu kabul edelim iPhone'de oyun bulmak daha kolaydır
    iPhone'de Jailbreak yaparak uygulamara bedava ulaşabilirsiniz
    Android'de çoğu uygulama bedava olduğu için gerek yoktur
    Şarj süresi olarak ikiside aynı diyemem Samsung Galaxy %10 önde diyebilirim
    Apple çıkardığı Telefona elinden verdiği kadar destek verir Fakat Samsung'da yeni bir telefon çıkınca diğeri unutulup gider
    Müzik kalitesi olarakta aralarında fark yoktur
    Ekran olarak Şunu söylemeliyimki 3.5 Ekran bana yetiyor Fakat Samsung gitdikçe ekranları büyütüyor Belirli bir süre sonra Samsung yerinde olsam Apple gibi bir ekran boyutu belirlerdim
    iPhone Retina Ekrana sahiptir Galaxy S2 Super AMOLED Ekrana sahiptir
    Kamera olarak Samsung öndedir diyebiliriz 1080p video çeker iPhone 720p video çeker
    Benim seçimim iPhone olurdu niyemi Galaxy gerçekten iyi bir telefon fakat çok büyük gözüküyor
    Birde IOS Kararli bir sistem olduğu için ve Jailbreak ile mükemmel bir uyumda olduğu için
    Bu demek değildirki Android berbat ben sadece IOS'u daha fazla beğeniyorum ve istediğim ekran boyutu çok fazla büyük olmaması
    İkisinide al pişman olmazsın
    Birde şunu belirteyim Flash video problemi iPhone 4'de var fakat Hissetmeyeceğine eminim birde bazı Browserlar sayesinde Flash oyunları ve videoları izleyeblirsin
    Internet tarayicisi olarak lütfen bari burada Fanboyluğu yapmayın safari gerçekten mükemmel bir tarayıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Bakın iPhone kullanan biri olarak bildiğim ve bilmediğim ve düşüncelerimi söyleyim
    İOS Daha kararlı bir sistemdir fakat iTunes olmadan çok fazla şey yapamazsınız
    Androd ise özgür bir sistemdir
    Android'de rom arama problemi vardır
    AppStore Android Marketden daha fazla uygulama barındırıyor diye biliyorum
    Oyun olarak aralarinda çok fark yoktur fakat Galaxy'de oyunlar daha hızlı yüklenir ve daha büyük ekranda oynanır iPhone'de yavaş yüklenmez ve benim gibi kişiler ekran yeterlidir Birde bunu kabul edelim iPhone'de oyun bulmak daha kolaydır
    iPhone'de Jailbreak yaparak uygulamara bedava ulaşabilirsiniz
    Android'de çoğu uygulama bedava olduğu için gerek yoktur
    Şarj süresi olarak ikiside aynı diyemem Samsung Galaxy %10 önde diyebilirim
    Apple çıkardığı Telefona elinden verdiği kadar destek verir Fakat Samsung'da yeni bir telefon çıkınca diğeri unutulup gider
    Müzik kalitesi olarakta aralarında fark yoktur
    Ekran olarak Şunu söylemeliyimki 3.5 Ekran bana yetiyor Fakat Samsung gitdikçe ekranları büyütüyor Belirli bir süre sonra Samsung yerinde olsam Apple gibi bir ekran boyutu belirlerdim
    iPhone Retina Ekrana sahiptir Galaxy S2 Super AMOLED Ekrana sahiptir
    Kamera olarak Samsung öndedir diyebiliriz 1080p video çeker iPhone 720p video çeker
    Benim seçimim iPhone olurdu niyemi Galaxy gerçekten iyi bir telefon fakat çok büyük gözüküyor
    Birde IOS Kararli bir sistem olduğu için ve Jailbreak ile mükemmel bir uyumda olduğu için
    Bu demek değildirki Android berbat ben sadece IOS'u daha fazla beğeniyorum ve istediğim ekran boyutu çok fazla büyük olmaması
    İkisinide al pişman olmazsın
    Birde şunu belirteyim Flash video problemi iPhone 4'de var fakat Hissetmeyeceğine eminim birde bazı Browserlar sayesinde Flash oyunları ve videoları izleyeblirsin
    Internet tarayicisi olarak lütfen bari burada Fanboyluğu yapmayın safari gerçekten mükemmel bir tarayıcı

gayet objektif bir yaklaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Eyvah ki ne eyvah

çekirdeğimi aldım geldim =)) ama fazla kavga çıkmayacak sanırım bu arada iphone al keyfine bak =)
  • Kaç tane başlık açıldı hocam, araştırın biraz.
  • 4s almayacaksaniz sgs2 alin.ama bu saatten sonra 4ten uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi amaçla ve nasıl kullandığınıza bağlı.İki telefonunda farklı güzel yanları var.

Uygulama iPhone(İos)
    İnternet,web işlemleri Galaxy s2(Android)

iPhone 4-4s'te hala gorilla glass yok.Bu da telefonu dikkatli kullanmanızı gerektiriyor.

• En az 100 konu var bununla ilgili. Bence iPhone daha iyi. Heralde bi konu post kasmak icin aciliyor artik ?! :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

4s almayacaksaniz sgs2 alin.ama bu saatten sonra 4ten uzak durun.

aksine bence 4s gereksiz bir ara model...
    hala 3gs bile rağbet görürken 4ten uzak durun demek ise ayrı bir abesle iştigal...

ikisi arasında tercihim iphone olurdu (modeli sana kalmış), sebep apple ın uzun süreli desteği + yazılım çeşitliliği ve kalitesi
  • Ikiside degil...alma sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 6 Şubat 2012; 12:44:55 >
  • Türkiyedeki Galaxy S2'lerde gorilla glass olmadığı söyleniyor.Forumda da bu tartışılmıştı.Hatta Samsungun TR sitesinde de özellikler arasında adı geçmiyor.
  • Nokia 3310.

Hocam araştırsanız diyorum biraz forumu. Amiyane tabir ile milyon kez soruldu, tartışıldı bir sonuca varılamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoomBringér

quote:

4s almayacaksaniz sgs2 alin.ama bu saatten sonra 4ten uzak durun.

aksine bence 4s gereksiz bir ara model...
    hala 3gs bile rağbet görürken 4ten uzak durun demek ise ayrı bir abesle iştigal...

ikisi arasında tercihim iphone olurdu (modeli sana kalmış), sebep apple ın uzun süreli desteği + yazılım çeşitliliği ve kalitesi

Asıl 4 ara modeldir.4sde kasa dısında neredeyse hersey degisti.ayni 3g-3gsde oldugu gibi.4un oynatipta 3gsin oynatamadigi oyun yada uygulama yok.

• quote:

Asıl 4 ara modeldir.4sde kasa dısında neredeyse hersey degisti.ayni 3g-3gsde oldugu gibi.4un oynatipta 3gsin oynatamadigi oyun yada uygulama yok.

yahu göz var nizam var. akıl var mantık var. iphone 4 ara model demek he

iphone 3 ile 4 arasında radikal farklar var bi defa, hepsini geçtim rakamsal olarak bile seri farkı var (4-3=1 ), 4s'in kamera ve işlemci haricinde gözle görlür elle tutulur farkı mı var 4ten? neye dayanarak 4 ara model diyorsun anlamadım.

neyse bu da kaynak olabilir belki:
    Google Amca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomBringer -- 6 Şubat 2012; 13:29:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.