Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (592. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
246
Favori
3.535.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Dexxter

Miui Rom için yeni verdğim linkten romu indiren arkadaş varsa kurmasın....İftardan sonra içinde dil ve tema mevcut olan tek dosyalı Full Rom u upload edicem..

Ayrıca türkçe yapmak için eski apk ları kullanmak yerine eski apk ların içindeki dil dosyalarını yeni çıkan rom daki apk lara entegre ettim. bu şekilde daha sağlıklı olduğuna inanıyorum..Bu dosyaların yedekleri de var bundan sonra çıkacak güncellemelerin hepsinde türkçe olacak..

Çok teşekkürler sevgili dexxter,hemen kurcam,ben bu mıuı romu sevdim,yağ gibi kayıyo kerata...

Miui Rom için yeni verdğim linkten romu indiren arkadaş varsa kurmasın....İftardan sonra içinde dil ve tema mevcut olan tek dosyalı Full Rom u upload edicem..

Ayrıca türkçe yapmak için eski apk ları kullanmak yerine eski apk ların içindeki dil dosyalarını yeni çıkan rom daki apk lara entegre ettim. bu şekilde daha sağlıklı olduğuna inanıyorum..Bu dosyaların yedekleri de var bundan sonra çıkacak güncellemelerin hepsinde türkçe olacak..

Bu roma fm radyo eklemenin bir yolu yok mu?

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

avea hattı olan biri 0.facebook.com adresine girmeyi deneyebilir mi acaba ?

hocam sadece belirli operatörler tarafından destekleniyor diye hata verdi

bu ne ya turkcellde girebiliyorum bu telefonda avea ile giremiyorum

aveada sıkıntı var büyük ihtimal bide bu go launcherda diye bir şey var nedir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antking -- 8 Ağustos 2011; 20:40:26 >
  • GÜNCELLL!!!
    Arkadaslar lutfen biri yardim etsin üçtür yeniliyorum mesaji.  Telefonumda wi-fi sorunlu. iPodumun baglandigi kablosuz modeme telefonla baglanmaya calisinca once baglaniyor diyor. Ardindan "Baglanti kesildi" diyip baglanamiyor. Telefonumdaki 3g interneti de cihazin mobil aglari paylas menusunden paylastirdigimda iPod'um bu aga baglanamiyor. Ozetle wi-fi ise yaramiyor su anlik. İlk aldigimda orijinal firmware la ve sonradan gecirdigim solarflare rom la calisiyordu.  Kendi kendine bozuldu. Bi ayari kurcalamadigima yemin edebilirim. Simdi gingerturk 3.4 var yine ayni. Bunu ben halledebilirmiyim. Halledemezsem sigortasi falanda var. Garantiye yollarsam counter muhabbeti basimi agritir mi?

Orijinalden alıntı: bbarisdemir

quote:

Orijinalden alıntı: bbarisdemir

selamlar arkadaşlar...

2 gün önce telefonu aldım.. mükemmel özellikleri beni aşırı derece tatmin etti diyebilirim.. umarım doğru yere soruyorumdur sorumu .. yanlış bölüme sorduysa affola... az önce mkv oynatmayı denedim..1080p ilk önce markette bulduğum playerlar ile denedim fakat takıldı feci şekilde... samsung un kendi player ı ile oynatınca hiç bir takılma yok görüntü mükemmel.. fakat ileri geri oynatamıyorum ve ses çıkmıyor.. böyle bi şey ile karşılaşmış biri varmı ? yardımcı olursanız sevinirim...

arkdaşlar yokmu mkv dosyalarıyla ilgili bilgisi olan ?

kardeşim ilk önce şöyle diyeyim,elimde 2005 King Kong Extended 1080p Var yaklaşık 18 gb,bunu 5 parçaya böldüm ve attım,Tr Sesi Ac3,İngilizce Sesi DTS,malum DTS olunca sesi çözemiyor cihaz ama oynatmada hiçbir problem yok,dts hariç bütün sesleride açıyor,mvideoplayer ı tavsiye ederim alt yazıda,görüntüde seste çok iyi ;) sendeki sesin çıkmama sebebi %100 dts ses olduğundandır ;) yoksa 1080p 720p banamısın demiyor cihaz ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

vcd seti aldım 17 vcd lik.
    herbibi 400 mb filan. ve .dat formatında.

ben bunları samsung galaxy s2 cep telefonumda izlemek istiyorum.
    görüntü kalitesini düşürmeden boyutu 10 da bir oranına düşürebilir miyim sizce? zaten görüntüler çok net değil. nden boyutları bu kadar büyük anlamadım
    format factory diye programım var dönüşüm yapan.
    ne tavsiye edersiniz?

ilk önce herkese hayırlı iftarlar ;) boyutu 10 da 1 değilde yarı yarıya düşürüp çok görüntü kaybolmadan izleyebilirsin,format factory yi aç,avi yi seç,dosyaların hepsini at,çıktı ayarından 1024kbit i seç ve dönüştürmeye başla,benim tahminim 400 mblık dat dosyası 200-220 mb a falan gelir,o da senin işini görür tahmin ediyorum kolay gelsin iyi akşamlar.

Furkan senide bekliyorum :)

Miui - Nexus 4
  • Arkadaşlar video out olarak kullanan oldu mu acaba? Ben n95 video out kablosu ile kullanılabildiğini okumuştum benimde hiç kullanmadığım N95 video kablosunu takarak denedim ancak ne ses nede görüntü alabildim... Orjinal kablo aşağıdaki gibi bendeki N95 video kablosuda aynı ancak yapamadım... Atladığım birşey mi var acaba?

• @juseppefrknsmyr
    ben sana gitme dedim demi

Miui Severler konuyu açtımhttp://forum.donanimhaber.com/m_51484012/tm.htm buyrun

Furkan senide bekliyorum :)

reis doldurdun beni yarın yükleyim bende senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

@juseppefrknsmyr
    ben sana gitme dedim demi

bende dedim reis gitmiyom burdayım dedim geldim benn vurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Arkadaşlar sahibinden.com'da 2000 mah bataryalar var. Alsak faydası olurmu kalite olarak nasıldır acaba?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-samsung-galaxy-s2-icin-2000-mah-batarya-duvar-sarj-kablo-priz-54135816/detay/

gözle görülür bir artı katacağını sanmıyom dayı

beyler gelen mesajlar karışıyor ? bugün arkadaşım mesaj attı yarısı 2 gün önce attığı mesajın yarısı yeni çıktı buda
    arada ğ harfini ı olarak yolluyor
    mesaj kısmı özürlü sanırım cihazın

ayarlardan giriş modunu çoklu dile getir problem çözülüyor.

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

quote:

Orijinalden alıntı: emretutar

Arkadaşlar sahibinden.com'da 2000 mah bataryalar var. Alsak faydası olurmu kalite olarak nasıldır acaba?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-samsung-galaxy-s2-icin-2000-mah-batarya-duvar-sarj-kablo-priz-54135816/detay/

gözle görülür bir artı katacağını sanmıyom dayı

İlerde daha yüksek kapasiteli çıkma ihtimali olsa biraz daha beklicem aslında

Orijinalden alıntı: juseppefrknsmyr

dexxter ve evilhunter dostlar sağolasınız evet s2 ye geri döndüm

Tilkinin donup dolasip geri gelecegi yer neresiymis burasiymis degilmi :) tekrar hosgeldin biz hep buradaydik

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.