Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (4593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
248
Favori
3.529.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45914592459345944595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simexin ı9100 için 2000mah bataryası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnemployedMan

Simexin ı9100 için 2000mah bataryası yok

Almışken 2000 mAh mı alsam hocam?
    25 TL gerçekten uygun 1650 mah için.
    2000 mah deji mi alsam acaba?
  • Simexin avantajı orjinal batarya ile aynı kalitede olup fiyati biraz daha ucuz olması. Deji bataryada 1700gozukuyor ama daha yavaş bosaliyormus.
    % 15daha avantajli diyorlar. Deji denenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon bu aralar çok ısınmaya başladı ve şarjıda su gibi gidiyor telefon boştayken.Benim bataryayı da değiştirmenin vakti geldi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH_Türk Rock

Telefon bu aralar çok ısınmaya başladı ve şarjıda su gibi gidiyor telefon boştayken.Benim bataryayı da değiştirmenin vakti geldi sanırım

Bataryayı ne kadardır kullanıyorsunuz?
  • UnemployedMan kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık olarak 3 sene oldu :)

• quote:

Yaklaşık olarak 3 sene oldu :)

Aynen usta yeni batarya bakın ama güzel batarya bulmak çok zor gibi şuan s2 için
  • quote:

Telefon bu aralar çok ısınmaya başladı ve şarjıda su gibi gidiyor telefon boştayken.Benim bataryayı da değiştirmenin vakti geldi sanırım

güç tasarrufunu açıp ekran parlaklıgını kısarsanız şarj çok daha uzun süre gider

bütün s2 lerin bataryalarının degişmesi gerek fakat alacak batarya yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

quote:

güç tasarrufunu açıp ekran parlaklıgını kısarsanız şarj çok daha uzun süre gider

bütün s2 lerin bataryalarının degişmesi gerek fakat alacak batarya yok

En iyisi bir arkadaş yabancı sitelerden birinden 10-15tane sipariş versin :D
  • Hocam alacak batarya yok derken ? Samsung servislerde orjinal batarya satmiyorlar mi

• quote:

Hocam alacak batarya yok derken ? Samsung servislerde orjinal batarya satmiyorlar mi

tabiki var fakat 1650 lik batarya var . 2000 lik lerden yok .

1650mAh batarya ya o kadar para vermem ben sonuçta pek bişey degişmeyecek

Fakat 2000 mAH ile telefon farklı bir evrene geçer
  • Benim anlamadığım 1650 mah batarya serviserde varken 2000in olmaması oda orjinal sonuçta :D
  • quote:

Simexin avantajı orjinal batarya ile aynı kalitede olup fiyati biraz daha ucuz olması. Deji bataryada 1700gozukuyor ama daha yavaş bosaliyormus.
    % 15daha avantajli diyorlar. Deji denenebilir

Telefonu bozmasın?

Kaç para verilir en fazla 2000 maha hocam? @LifeSpecial

Orjinal bulamadıktan sonra alınacak batarya linklerini paylaşalım da hem ben hem de batarya alacak diğer arkadaşlar görsün, anlamadığımdan link koymuyorum yanlış yönlendirmemek için kimseyi.
  • arkadaşlar benim s2de şu anda şarja takılı değilken çalışmıyor. batarya öldü sanırım. batarya bulmak zor demişsiniz bir yere sordum 100 tl falan dediler normal fiyatmı bu? pahalı geldi
  • Arkadaşlar Stock Rom un en son sürümü 2013 nisan değilmiyid beyler ?
    Sammobile a bakıyrum 2013 Şubat sürümü var en son . Telefonu Stock hale getirmem lazımda en güncel stock a bakıyorum
  • Itzpapalotl kullanıcısına yanıt
    Pahalı usta 1650mah orjinal batarya samsung servislerinde 50civari fiyata satılıyor

• telefonun kamerası bozuldu
    kamerayı açtığım zaman siyah ekran olarak açılıyor çekim yapmak istediğim zaman bilinmeyen bir hata oluştu diyerek kapanıyor
    garantisi yok, servise verdim bana anakartın bozulduğunu söyleyip 425 TL fiyat istediler bende yaptırmadım haklı olarak telefonun kamera hariç tüm fonksiyonları normal çalışıyor.
    telefonun lensleri pahalı mı?? daha ucuz yollu halledemeyiz mi acaba??
  • quote:

Benim anlamadığım 1650 mah batarya serviserde varken 2000in olmaması oda orjinal sonuçta :D

samsung daha önce getirmişti fakat stoklar bitince getirmedi bir daha . bunun bissürü sebebleri var kısaca şöyle diyim 2011 yılında çıkmış bir telefona neden daha gelişmiş bir batarya getirsin ki ? ya elinde kalırsa ? hem samsung 4.1 jb ile bilerek bataryanın daha fazla gitmesini sagladı bir üst modele geçelim diye . S3 ede güncelleme vermedi S5 alsınlar diye .

böyle yaparak telefondan sogutuyorlar dogru . fakat bir daha alırsam kesinlikle samsung olmaz.

zaten samsungun en iyi tasarımlı telefonları S2 VE NOTE 3 .

android 4.2 güncellemesi verilseydi batarya sorunu olmazdı gibi . çünki 4.2 daha stabil çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 17 Ağustos 2014; 15:10:00 >
  • Samsung Türkiye tarafından 2000Mah lık batarya hakkında bilgi aldım . ülkemize ne yazık ki getirilmiyor ://

bayan oldugu için pek soru soramadım :// kızlarla konuşamıyorum nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5B59C177F -- 17 Ağustos 2014; 15:22:38 >
  • 2000Mah lık bataryaya 80 hatta 90 tl ye kadar verilebilir .

Hem daha gelişmiş bir batarya ile geliyor hem arka kapakla .

bilindigi üzere 2000 mah lık batarya kalın oldugu için arka kapak kapanmıyor . fakat 2000 mah lık bataryanın yanında gelen kapak ile kapanıyor
  • 
Sayfa: önceki 45914592459345944595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.