Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY S2 [ANA KONU] ★★ (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94.839
Cevap
248
Favori
3.528.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki kardesler,bu yeni cikan 2.3.4 versiyonu'nu yuklemeye deger mi?farklar gozukur mu?bu arada wi-fi cekiminde bariz fark var mi?tesekkurler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cseyfe

2.3.4 kurdum
    sawgent cok sagolsun sayesinde rootladim

yalniz isin kotu tarafi 3 dosya ollmasina ragmen wipe etmemis. programlar ortada yok ama dosyalari hep telefonun icinde kalmis
    kimbilir registry ne haldedir

bu yüzden yeni rom kurmadan ve kurduktan sonra wipe yapmak daha saglıklı diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

peki kardesler,bu yeni cikan 2.3.4 versiyonu'nu yuklemeye deger mi?farklar gozukur mu?bu arada wi-fi cekiminde bariz fark var mi?tesekkurler...

buna cevap vermek su an zor..cunki rom cok taze anlamak,ogrenmek tecrube etmek için biraz kurcalamak ve kullanmak gerekli..gorunuste bir fark gorunmuyor gibi ama mesela pil omrunde deyişim varsa bunu bir kac gun kullanmadan bilemeyiz gibi..2.3.4 rom için yorum yapmak erken bana gore
  • quote:

2.3.4 kurdum

yalniz isin kotu tarafi 3 dosya ollmasina ragmen wipe etmemis. programlar ortada yok ama dosyalari hep telefonun icinde kalmis

Şöyle bir durum var bir çok kişinin göZünden kaçmış sanırım. cihaz ilk kurulumda farklı olarak market verilerini de yükleyeyim mi diyor v varsayılan olarak evet konumunda büyük bir ihtimal bu yüzden yazılımları görüyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

peki kardesler,bu yeni cikan 2.3.4 versiyonu'nu yuklemeye deger mi?farklar gozukur mu?bu arada wi-fi cekiminde bariz fark var mi?tesekkurler...

buna cevap vermek su an zor..cunki rom cok taze anlamak,ogrenmek tecrube etmek için biraz kurcalamak ve kullanmak gerekli..gorunuste bir fark gorunmuyor gibi ama mesela pil omrunde deyişim varsa bunu bir kac gun kullanmadan bilemeyiz gibi..2.3.4 rom için yorum yapmak erken bana gore

ya wi-fi cekim gucu'nun farkini anlayamazmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: frmtrky

quote:

2.3.4 kurdum

Şöyle bir durum var bir çok kişinin göZünden kaçmış sanırım. cihaz ilk kurulumda farklı olarak market verilerini de yükleyeyim mi diyor v varsayılan olarak evet konumunda büyük bir ihtimal bu yüzden yazılımları görüyorsunuz :)

bana sormadi boyle bisey
  • Android için bildiğiniz ya da duyduğunuz etkili bir "köpek savar" uygulaması varmı acaba? Tabi diğer taraftan cihazın hoparlörü o derece yüksek frekansa izin veriyormu, yani 20KHz üstüne falan?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mynisan

Merhaba;

pop3 mail nasıl ekleyebiliyoruz, ben gmail, hotmail, samsung account, dışında pop3 mail ekleyebileceğim bir alan göremedim sg2'de.

Ayrıca bir uygulama mı yüklemek gerekli?

Kolay gelsin..

Manuel kurulum var dostum mevcut ayarları biliyorsan elle girebiliyorsunuz

pop, smpt tüm değerleri biliyorum fakat, nereden kurulum yapabileceğimi bulamadım, mail hesapları arasnıda yok.
  • 2.3.4. te ki farklar nelerdir arkadaşlar. Bilgi sahibi olanlar varmı ?

özellikle çift çekirdek performansını tam anlamıyla kullanılması için değişiklikler yapılacaktı bu gerçekleşmişmi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemyK -- 9 Temmuz 2011; 9:12:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

arkadaşlar daha önce sormuş olduğum soruya cevap verirseniz sim kartı takıp telefonu kullanmaya başlayacağım.

Polonyadan cihazı almış arkadaşların telefonlarında üretici kim görünüyor?
    Benim aldığım telefonda ne çin ne kore yazıyor.
    Sadece "Made by Samsung" yazıyor telefonda.
    Sizinkilerde böylemi?

polonyadan alan hiç kimse yokmu yaw?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba;

pop3 mail nasıl ekleyebiliyoruz, ben gmail, hotmail, samsung account, dışında pop3 mail ekleyebileceğim bir alan göremedim sg2'de.

Ayrıca bir uygulama mı yüklemek gerekli?

Kolay gelsin..

Manuel kurulum var dostum mevcut ayarları biliyorsan elle girebiliyorsunuz

pop, smpt tüm değerleri biliyorum fakat, nereden kurulum yapabileceğimi bulamadım, mail hesapları arasnıda yok.

hesap ekleye basıyorsun e-posta ve şifreni yazıyorsun ekranın aşağısında manuel kuruluma basıyorsun pop3 hesabını seçip değerleri giriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: memudy

Android için bildiğiniz ya da duyduğunuz etkili bir "köpek savar" uygulaması varmı acaba? Tabi diğer taraftan cihazın hoparlörü o derece yüksek frekansa izin veriyormu, yani 20KHz üstüne falan?

market.android.com
    dogs whistle - Android Apps on Google Play
    https://market.android.com/search?q=dogs+whistle&so=1&c=apps
  • quote:

Orijinalden alıntı: akaan67

Bu samura2 oyununu bir türlü yükkleyemedim mobilisimden yükledim ama calışmıyor acaba link verebilirmisiniz arkadaşlar yada nasıl yükleyeceğiz bunu acaba

o oyun tegra oyunu ve çalıştırman için chainfire 3d yi yüklemen gerekiyor bunu yükleyebilmen için de telefonun rootlu olacak ama tüm bu yapacaklarına değer samurai vengeance
  • darky kullanan varmı demiştim dostlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Asker

quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

Arkadaşlar her mesajdan sonra ingilizce yeni bir mesajınız var sesi duyuluyor.bu sesi nasıl deaktif ediyoruz.sinir oldum yaw

tubex kur ,oradan istersen videoları indirebilirsinde ;)

marketteki tubex oyun çıkıyor

Mesaj sesini ayarlardan drive mode u kapatarak yapabilirsin bu forumun icinde biryerlerde var ama bulamadim, benim de simdi telefonun sarzi biti ozelden hatirlatirsan bakip yazarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

Bu samura2 oyununu bir türlü yükkleyemedim mobilisimden yükledim ama calışmıyor acaba link verebilirmisiniz arkadaşlar yada nasıl yükleyeceğiz bunu acaba

o oyun tegra oyunu ve çalıştırman için chainfire 3d yi yüklemen gerekiyor bunu yükleyebilmen için de telefonun rootlu olacak ama tüm bu yapacaklarına değer samurai vengeance

Chainfire gerekmiyor fakat root gerekiyor olabilir. Şimdi upload ediyorum birazdan linki paylaşırım

Edit: Link -http://ww w.multiupload.com/OCJTT8DVCZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 9 Temmuz 2011; 10:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgartel

quote:

Orijinalden alıntı: Topal Asker

quote:

Orijinalden alıntı: pmomer

quote:

Orijinalden alıntı: malcolmx99

Arkadaşlar her mesajdan sonra ingilizce yeni bir mesajınız var sesi duyuluyor.bu sesi nasıl deaktif ediyoruz.sinir oldum yaw

tubex kur ,oradan istersen videoları indirebilirsinde ;)

marketteki tubex oyun çıkıyor

Mesaj sesini ayarlardan drive mode u kapatarak yapabilirsin bu forumun icinde biryerlerde var ama bulamadim, benim de simdi telefonun sarzi biti ozelden hatirlatirsan bakip yazarim

Home tuşuna iki kere bas ard arda. Oradan Driving mode'u kapat. Dene bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

Beyler

Google Maps'te aşağıdaki resimdeki gibi binaları 3 boyutlu görebilen var mı?

http://images.mobilism.org/?dm=LKX6

Çözdüm sonunda, merak edenler için yaptığım hatayı buraya yazayım.

Katmanlarda 2 katman var sanıyordum; uydu ve arazi. Sırayla ikisinde de deniyordum fakat olmuyordu. Meğersem ikisinden de tik işaretini kaldırmak gerekiyormuş.

Sonra NY, LA veya milano gibi şehirlerde yeterince zoom yapınca 3D binalar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safaksaylam

quote:

Orijinalden alıntı: androidfurkan

quote:

Chainfire gerekmiyor fakat root gerekiyor olabilir. Şimdi upload ediyorum birazdan linki paylaşırım

Edit: Link -http://ww w.multiupload.com/OCJTT8DVCZ

olabilir dostum ben bu yöntemle yapmıştım telim root luydu zaten chainfire apk yı yükleyip oyunumu oynamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawgent

Android 2.3.4 Root İşlemi

Cihazınızı 2.3.4 I9100XXKG1 sürümüne güncelledikten sonra;
    - Öncelikle edinilmesi gereken dosyalar;
    Odin Downloader 1.85 - Odin 1.85
    Insecure Kernel - XXKF2 Insecure yada XWKDD Insecure
    SuperOneClick Root 1.1 - SRoot 1.1
    KG1 Stock Kernel - I9100XXKG1 Kernel

-Ayarlar\Uygulamalar\Geliştirme\USB Debugging kısmını aktif hale getirip cihazınızı kapatın
    -Ses kısma, home tuşu ve power tuşun basarak cihazınızı Download moduna alın
    -Odin programını çalıştırın. Insecure kernel, tar uzantılı dosyalarından birisini programda PDA bölümüne seçip başka bir ayarı değiştirmeden cihazı bağladıktan sonra flaşlıyoruz.
    -Bittiğinde telefon kapanıp açılacak ve açılışta sarı ünlem işareti çıkacaktır.
    -Tamamen açıldıktan sonra SuperOneClick programını çalıştırın(win7 kullananlar yönetici olarak çalıştırsın) ve hiçbir ayarı değiştirmeden Root butonuna basın.
    -Programda Done! yazısı göründükten sonra telefon yine kapanıp açılacaktır. Tamamen açılmasını bekleyin ve USB kablosunu çıkarın.
    -Açıldığında menüden Super User uygulamasının gelip gelmediğini kontrol edin.
    -Eğer geldiyse tebrikler Root işlemi başarılıdır. Gelmediyse cihazı usb ile tekrar bağlayıp SuperOneClick ile aynı işlemleri tekrar uygulayın.
    -Son aşamada cihazı insecure kernelden kurtarmak için stock kerneli tekrar flaşlamak gerekli.
    -Ayarlardan USB Debugging kısmını tekrar aktif hale getirip cihazı download moduna alın.
    -Odin çalıştırıp hiçbir ayarı değiştirmeden sadece KG1 Stock kernel (tar) dosyasını PDA kısmından seçin.
    -USB kablosunu bağlayıp flaşlayın. Bittiğinde telefon kapanıp açılacak ve normal şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

2.3.4 sürümü ile birlikte gelen yenilikler güncellenmiştir;
    http://forum.donanimhaber.com/m_49417326/mpage_101/key_/tm.htm#msglink_50589863

hocam çok sağol 1-2 gün denedikten sonra batarya durumunda iyileştirme olup olmadığını kontrol ederseniz ona göre atarız bu romu şimdiden teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.