Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.906
Cevap
295
Favori
1.819.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
89 oy
Sayfa: önceki 22932294229522962297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de çok memnunum maşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aranıza forumdan çok temiz bir s10+ (5500 TL) alarak aranıza katıldım. Cihaz daha elime geçmedi. Muhtemelen çarşamba günü elimde olur. Hep içimde ukte kalan bir cihaz olmuştur. Şimdi nasip oldu. Bundan yaklaşık 3-3.5 ay önce forumda garantiden değişim yani sıfır cihaz 7000 TL'ye satılmıştı. O nasip olmadı bu nasip oldu. Hayırlısı diyelim. Oneplus 9 kullanmıştım daha önce ama beni tatmin etmemişti. Bakalım değişim nasıl olacak. Tabii şu an elimde s3 mini var Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] Cihaz resmen can çekişiyor Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

Bana şöyle uygun fiyata şarj aleti ve kılıf lazım. Biraz araştırma yaptım orjinal şarj aleti ve kablosu 350 TL'yi buluyor. Syrox marka alırsam 150 TL. Syrox marka kullanan var mı aranızda ? Tavsiye eder misiniz ? Uygun fiyatlı başka marka da olur. İlla 25w olması şart mı ? Daha hızlı şarj olması için bir yol var mıdır ?

Ürün bu :

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]www.hepsiburada.com
    Syrox PD25T Qc3.0 Pd 25W Type-C To Type-C Hızlı Şarj Aleti Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/syrox-pd25t-qc3-0-pd-25w-type-c-to-type-c-hizli-sarj-aleti-set-beyaz-p-hbcv000012537l

Bir de bana güzel, zarif, çok kalın olmayan ama telefonu iyi koruyabilecek, kaliteli bir kılıf önerirseniz çok mutlu olurum Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

Teşekkürler ve iyi forumlar Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

@Sleeper @y.e.c. @Windows 11 @i_brahi_m @bedevi1903

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-769F62083 -- 1 Mayıs 2023; 22:18:52 >

• Arkadaşlar selamlar,

Ben de s10e var. 20219 da sıfır samsungtan almıştım. Sıkıntısız uzun süre kullandım hiç servise gitmedi. Ama artık güncellemeler falan sonucu baya şişti yavaşladı telefon, pil de artık düştü. Ben zaten uzun süre kullanıyorum alınca telefon. Almışken de amiral alırım ama ekran da büyük istemiyorum.

S23 alayim diyorum. Bu samsung sitesinden takas yapan var mıdır? Ben istanbul içindeyim nasıl oluyor? Yapan varsa bana özelden yazabilir mi?

Bir de iki telefon var bende çalışan sorunsuz ikisini de verirsem baya ucuzluyor s23. S10e den s23 e geçen de var mıdır memnun mu?

Diğer seçeneğim de iphone 14 pro avrupadan alabilirim. Sizce hangisini alayim?

Ben alınca yine uzun kullanacağım. 3 yıl min kullanırım. Ekran ds bu ebatlar iyi benim için tel el kullanım cepte rahat olması önemli.

iPhone 14 Pro alıp, kayıt ettirme imkanınız varsa tabii ki iPhone 14 Pro alın derim. Ama s23 Ultrada düşünebilirsiniz. O da çok iyi bir cihaz olmuş gerçekten.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu pil testini nereden yapıyorsunuz.. Program mi yuklediniz.. Yoksa menudemi var..

Ayarlar -> Pil ve cihaz bakımı-> Pil kısmına tıklıyoruz-> Daha sonra "Ayrıntıları göre" tıklayın ve önünüze bu ekran çıkmış olacak Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

Valla cihazdan çok memnunum. Kozmetik olarak sıfır desem yeridir. Bundan önce oneplus 9 kullanıyordum. Op9 batarya, 67w ve 120 hz ekran dışında bir artısı yok. Bu cihaz gerçekten premium. WQHD+ ekran çok iyi. Op9'a göre renkler daha canli. Batarya konusunda da google hizmetleri v.s. bir şeyleri kapatıp arttırmayı düşünüyorum. Sonuçta 2 yıllık cihaz satın aldım. Batarya performansının ilk günkü gibi olmasını beklemek yanlış olur. En kötü ileride bataryayı değiştirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-769F62083 -- 7 Mayıs 2023; 22:39:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelmisine -- 8 Mayıs 2023; 17:36:6 >

Şu uygulamayı kurup birkaç defa pili doldur boşalt yapıp pil sağlığına Bakın bakalım tahmini ne gösterecek

play.google.com
    Accu​Battery - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.accubattery

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın cihazın Muhtemelen pili sıkıntılı
    Tamam öyle aşırı bir pil performansı yok artık s10 Plus'ın fakat yine bir 5 saat verir yani

Hocam son durum budur:

Ekranı WQHD + olarak ve otomatik parlaklıkta kullanıyorum.

Bir de cihaz bazen ısınıyor. Exynos işlemcili s10+ cihazlarda bu durum normalmiş sanırım. Bundan önce Oneplus 9 kullanıyordum onda snapdragon işlemci olmasına rağmen o da ısınıyordu.

• Tahmin ettiğimiz gibi pil yıpranmış hocam

Yine bu pile göre İyi de bekleme süresi vermiş hani

Yeni pil ile ne olur bu ekran açık süresi 1 ile 1,5 saat artar maksimum en son olacağı bu yani

Evet zaman zaman ısınmalar oluyor ağır yüklü de biraz fazla ısınıyor yaşı gereği Normal artık

çözünürlüğü FHD yapabilirseniz (yapılıyor mu bilmiyorum) ve pil optimizasyonu yaparsanız: orta düzey tasarruf modu + kullanılmayan ve az kullanılan uygulamaları derin uyku moduna alma + kullandığınız uygulamaların bazılarını derin değil uyku moduna alma + önemli programlar hariç tüm programlarda bildirimleri kapatma + google uygulamaların arka planda çalışmasını engellemek...vs

ekran süreniz artacaktır

Anladım hocam, teşekkürler. Bulunduğum yerde Samsung yetkili servisi yok maalesef. Ancak kargo ile yollarsam olur. GSM İletisim diye bir site var. Kargo dahil 500 TL diyor. Ama orjinal batarya takıyorlar mı bilmiyorum. Yetkili serviste bu işlem ne kadardır acaba? Tabii en önemlisi kargoyu karşılıyorlar mı önemli olan o.

Telefon 42° kadar görüyor. CPU-Z uygulamasından baktım. Ama birden bire de düşüyor. Soğutma mevcut sanırım.

Öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ama böyle yapınca da cihazı kısıtlamış oluyoruz. Cihazın tüm albenisi kayboluyor. WQHD+ ekran gerçekten güzel. Pil optimizasyonunu yaptım. Kullanılmayan uygulamaları derin uyku moduna alabilirim tabii.

Ben o uygulamayla kontrol ettiğimde zaman zaman 45'i görmüştüm

GSM iletişim güzel firma fakat birebir orijinal pil Samsung hariç başka bir yerde yok diye biliyorum

Taktıkları pil Muhtemelen a kalite

Antalya'da Yıldırım Elektronik var yetkili Samsung servisi garantili cihazları elden teslim alıyorlar ama garantisiz cihazları şehir dışından da alıyorlar yanlışım yoksa kargoyu karşılıyorlar bir arayıp sorun isterseniz

Birkaç ay önce 800 TL idi zam Gelmediyse

Dediğim gibi 1 saat civarında süre oynar pil değişimi ile ona göre karar verirsiniz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.