Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
29 Misafir (22 Mobil) - 7 Masaüstü22 Mobil
5 sn
46.865
Cevap
296
Favori
1.775.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16621663166416651666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon'dan almış olduğum şu iki kılıfı kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar. hem fiyatı iyi, hem şıklığı çok iyi.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07QG3GFTP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07QG3GBLP/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

• umutbaran kullanıcısına yanıt
    Şu fotoğrafı geçen gün çektim. Nasıl bir kötü tarafını gördünüz acaba sorabilir miyim? Kıyaslama yaparken bari yapıcı olun. Ya da eleştiri yapmadan önce iki kez düşünün... Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
  • Fotoğrafa s 10+ yazısı nasıl ekleniyor hocam?
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt

Full HD pakette Dolby atmosta yok HDR de yok.

Hepsi 4kda mevcut.

Zaten her filmde de hdr ve Dolby atmos desteği de yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fotoğraf düzenleme kısmına girdikten sonra etiket bölümüne geldiğinizde tarih veya s10+ filigranı eklenebiliyor.

Hocam ben de telefonu alalı 1 gün oldu. Ben de almadan önce araştırırken benim açımdan en sorun olabilecek yanı olarak pil kapasitesi olduğuna kanaat getirmiştim ama yine de aldım sonuçta. 1 tam şarjı bugün bitirdim ve kısaca ilk deneyimi aktarayım size:

Dün akşam uyumadan önce şarja taktım ve doldu. Akşam 22:00 civarı şarjdan çıkardım ve telefonu kenera koydum. Sabah 7 gibi uyandığımda %95 gibi bir şarjı vardı. Gün içerisinde baya kurcaladım telefonu. Daha çok program kurup ayar falan yaptım. Totalde 2 saat video izledim 1 saat oyun oynadım. Pyuna toplamda %25 gitmiştir şarjı. Devamlı wifi üzerinden ağa bağlıydı. Evdeydim ve parlaklık da otomatikteydi. Yaklaşık yarım saat de telefon görüşmesi yapmışımdır. Az biraz da mesajlaşma. Akşam 6 gibi şarjı %5 olduğunda aldığım ekran süresi 6 buçuk saatti. Gün içinde ısınma asla hissetmedim. İnce silikon kılıfla kullanıyorum.

İşim gereği evde veya ofiste olduğumdan dolayı gün içerisinde şarj etme durumu benim için sorun değil. Bu nedenle şarj konusu benim için çok sorun değil. Evet, ürünün şarjı günümüz yeni modellerine göre daha az gidiyor. Evet, snapdragon olan versiyonu %10-15 daha az şarj tüketiyor. Ama benim için yukarıdaki veriler ışığında 6 buçuk ekran süresi de iyi. Fiyat-performans oranına göre değerlendiriyoruz sonuçta. Tüm indirimlerle birlikte 4650 liraya geldi bana. Bu fiyata bu özellikleri ve estetik ile kaliteyi aynı anda sunan telefon yok maalesef. İçinde 5000 mAh pil olup snapdragon 855'li telefonlar da var elbet piyasada benzer fiyata. Ama bunun yanında kütük gibiler. Malzeme kalitesi olarak da yanına yaklaşamazlar. Ben kendi ihtiyaçlarımı bilerek buna göre tercih yaptım. Benim için bu seçim doğru görünüyor şimdilik. Ama başkaca ihtiyaçları olan, gün içiden sabah 7 akşam 9 dışarıda olup da teli yoğun bi şekilde kullanacak olanlar da kendini kandırmasın. Tek şarjla o günü çıkarmaz bu telefon.

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt

Merhabalar

S10+ da ısınma sorunu yok fakat 7-8 saat ekran süresi alamazsınız. 6 saat civarı bir pil performansı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir gündür s10+ kullanıyorum. Biraz kurcaladım ama henüz tüm ayarlarına vakıf olamadım. Şu an için bir şeye takıldım. Bildirim ışığı olayı. Tamam bildirim ışığı yok. Ama edge aydınlatma onun yerine kullanılabiliyor. Bunun ayarını yaptım. Ama iki sorun var.

1- Aydınlatma sadece SMS gibi bazı sınırlı sayıda uygulama için aktif.

2- Ürünün ekran kapalıyken bildirim ışığı gibi aydınlatma yanıyor ama 10 saniye sonra sönüyor ve bir daha yanmıyor. Yani ilk geldiğinde gördünüz gördünüz. Yoksa bir işe yaramıyor.

Bu iki sorun için bir çözümü olan var mı?

Öncelikle hayırlı olsun. Edge aydınlatma uygulamalarını siz de seçebilirsiniz. Buna ek olarak ya aod ya da 3. Parti uygulamalar var ama hepsi şarj sömürüyor. Bildirim hatırlatıcısını açabilirsiniz süresini ayarlayabilirsiniz bildirimleri okuyana kadar o sürede tekrar uyarır.
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
  • xraited X kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Bildirim hatırlatıcısı olayı 2. sorunu çözecek gibi. Ama Egde aydınlatması ayarlarında "tüm kullanılabilir uygulamalar" seçili olmasına rağmen sadece SMS'te edge bildirimi çalışıyor hala. Gmailden mail aldığımda bu bildirim aktif olmuyor mesela Gmail seçili olmasına rağmen.

3 gün önce sırf şarjını test etmek için uğraştım zorladım sonuç bu. Tam da sizin dediğiniz 7-8 saat diliminin ortasında.

Bir diğer merak ettiğim husus ise - benim için çok önemli olmasa da - kameradaki instagram modu. Ben bulamadım. Yok öyle bir şey. Nerededir bu?

Kamera menüsü içinde en sağa doğru kaydırıp daha fazla kısmında instagram modunu göreceksiniz. Eğer çıkmıyorsa galeride ayarlara gelip / instagram kısayolu ekler butonunu aktif hale getirin.

Arka planda çalışan sık kullanmadığım uygulamaları çalışmadığında uykuya alma seçeneği açık. Yine aynı şekilde bildirimler de gereksiz veya kullanmadığım uygulamalarda kapalı. Ekran parlaklığı adaptif açık, ekran renk modu doğal, güç modu optimize şekilde sonuç bu. Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

Ne demek rica ederim. Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.