Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (18 Mobil) - 5 Masaüstü18 Mobil
5 sn
46.865
Cevap
296
Favori
1.776.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android 11 stabil sürüm her an dağıtılabilir. Beta 2 sorunsuza yakın zaten bu yüzden fazla uzamaz.

https://twitter.com/i/web/status/1342351269470486529

Edit ; aylardır takip edip sepete attığım huawei p40 en son gece 2 de 400 TL daha inince hemen yapıştırdım 150 TL de bonus geldi 3800 hediye çekim de vardı alma sebebim gemide çalışmam ve gemide uzak seyirde tek çeken telefon huawei gerisi yalan oluyor ve Leica tabii diğer telefonum p30 lite

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 29 Aralık 2020; 10:17:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abboww

ekimde ben s10 plus alıp bataryadan memnun kalmadım iade ettim amazona geri  lakin o zaman 5300 e almıştıum şuan 4700 cezbediyor lazımda zaten 2. telefon
    üstelik amazonda nakite çeviremediğim 3800 tl hediye çeki var :D
    Edit ; aylardır takip edip sepete attığım huawei p40 en son gece 2 de 400 TL daha inince hemen yapıştırdım 150 TL de bonus geldi 3800 hediye çekim de vardı alma sebebim gemide çalışmam ve gemide uzak seyirde tek çeken telefon huawei gerisi yalan oluyor ve Leica tabii diğer telefonum p30 lite

Beklentinizi karşılamadı mı s10+? Ben de almak niyetindeyim. Note fe kullanıyorum. Oyun sosyal medya işim olmaz. İnternet, spotify ve whatsapp en cok. 4100 mah batarya günü rahat çıkarır sanıyorum benim kullanımımda. Yanılıyor muyum?

Bir de iade ettiğiniz telefonu simkart takıp kullandınız mı? Yani alınca iade telefon da gelebilir amazondan öyle ise?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvahnecdet kullanıcısına yanıt
    Hocam anlattığınız şeylerle işinizi fazlasıyla görür s10+ ben iphone 12 den geçtim çok memnunum. Amazon iade alıyor evet ama aldığı iade ürünleri geri satamaz sıfır diye o konuda rahat olun.
  • abboww kullanıcısına yanıt

madem öyle s10 plus alın tekrar çok daha uyguna geliyor, çekiniz de varmış zaten.

Orijinalden alıntı: eyvahnecdet

Beklentinizi karşılamadı mı s10+? Ben de almak niyetindeyim. Note fe kullanıyorum. Oyun sosyal medya işim olmaz. İnternet, spotify ve whatsapp en cok. 4100 mah batarya günü rahat çıkarır sanıyorum benim kullanımımda. Yanılıyor muyum?

Bir de iade ettiğiniz telefonu simkart takıp kullandınız mı? Yani alınca iade telefon da gelebilir amazondan öyle ise?

Alıntıları Göster

hocam ben fazla beklentiye girmiştim aslında oyun oynamam ben de ama akşama kadar da telefon elimden düşmezdi akşama kadar zar zor yetişiyordu şarjı 5,30 6 saat ekran süresi veriyordu

ama kullanım alışkanlığı diye bir özelliği var telefonun ona göre optimizasyon yapıyor ve gün boyu yetecek pil ömrü sunmaya çalışıyor alet birkaç arkadaş bekle demişti hatta forumdan ama ben alışkanlığımı ona öğretemeden 1 hafta kullanıp iade etmiştim xsmax tan geçmiştim ben s10 plus a bir daha da apple a dönmedim 1 senede belirgin düşüşler yaşatan patates bataryalı telefona 12 15 bin vermeye gönül razı gelmiyor

amazona gelirsek evet sim kart takıp tepe tepe kullansan da iade alıyor onlarda abuk subuk yok jelatin açık yok simkart takılmış yok öyle politikalar onlarda en azından şimdilik :D

hatta 1 sene kullandığım telefonum bozulunca iade almışlardı 3 ay önce htc u ultra 1500 tl :D üstüne koyup almıştım s10 plus ı Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 25 Aralık 2020; 14:53:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kozgel

madem öyle s10 plus alın tekrar çok daha uyguna geliyor, çekiniz de varmış zaten.

aynen hocam yoksa enflasyona yenik düşecek bir şekilde değerlendirmem lazım zaten 3 hat kullanıyorum

huawei kullanmama rağmen samsung buds live kulaklık var onla da uyumlu olurlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 25 Aralık 2020; 15:10:49 >
  • Ölçüyorum tartıyorum note feden yarım cm uzun sadece s10+ tümüyle ekran olması sebebiyle biraz daha fazla sarj yer ki ekran ikisinde de 2k. S10+ çözünürlük az daha iyi. Batarya 1000mah daha fazla. Spene veda edecek olsam da sd kart desteği, stereo hop., 3.5 jak sanki bana ilaç gibi gelecek. Zaten biraz yeni deneyim ama daha cok batarya nedeniyle değiştirmek istiyorum note feyi. Yoksa tertemiz duruyor telefonumdan memnunum bataryası dışında. Onu da tıpkı s10+ şimdiki hali gibi f/p cihazı olarak almıştım.
    Note 10 batarysı kötü plus afedersiniz kütük kadar. Ayrıca spenin yeni özellikleri bluetooth falan bana gereksiz geldi.
    Bir de ön kameranın yeri ve şekli note10 serisinden daha güzel s10+da. En azından ben daha cok beğendim.
    Neyse konuyu da kirletmeyeyim herhalde s10+alacağım amazondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahnecdet -- 25 Aralık 2020; 16:58:33 >

1) telefonun ekranına çift basmasam bile kendi kendine ekran açılıyor. bunu nasıl kapayabilirim? always on display'i kapadım. yine de ekran kendi kendine uyanıyor. yüz kilidi de tanımlı değil.

2) kişilerim de sim kart ve telefonda ki kişileri ayrı ayrı görmek için ne yapabiliirm? kim sim kartımda, kim telefonumda onları bir görüp ayarlama yapmak istiyorum. ekstra uygulama mı lazım bunun için?

3) cihaz kaydını bir türlü yapamadım. nereden yapıcaz bunu? samsung account hesabı açtım ama cihaz kaydıyla alakalı bir şey yok. yani garanti süremi vesaire kontrol etmek istersem nereden bakıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 25 Aralık 2020; 19:18:40 >

2. Kişileri açın. Solda 3 çizgiye tıklayın. Orada kaynak seçin. Sizde tüm kişiler seçili diye düşünüyorum. Onu tıklayın açılan listeden kaynak seçebilirsiniz.

3. Samsung telefonla ulaşıp öğreniyorsunuz yoksa kayıt fln yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallami -- 25 Aralık 2020; 19:58:59 >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben en üst paketi kullanıyorum. 4K, HDR, 4 Ekran vs. Mobil cihazda Netflix ne yazık ki maksimum Full HD yani 1920x1080p görüntü verebiliyor. HDR bir kalite özelliği değil malum. Sadece renkler arası geçişleri daha belirgin yapan yüksek kontrast sunan bir özellik.

Netflix en düşük paketinde HDR desteği var mı bilemiyorum ama orta pakette varsa 4K olmasına gerek yok çünkü telefon 1080p destekliyor. Eğer 4K TV var ise en üst paketi kullanmak mantıklı olabilir.

MSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: sallami

1. Hareketler ve işaretler içinde bir ayar vardi. Telefonu kaldırınca açılsın diye. O yüzdendir diye düşünüyorum.

2. Kişileri açın. Solda 3 çizgiye tıklayın. Orada kaynak seçin. Sizde tüm kişiler seçili diye düşünüyorum. Onu tıklayın açılan listeden kaynak seçebilirsiniz.

3. Samsung telefonla ulaşıp öğreniyorsunuz yoksa kayıt fln yok.

çok teşekkürler hocam. yalnız 2.sorun devam ediyor. sol tarafta değil sağ tarafta 3 nokta var. onlara basınca da bunlar var sadece. kaynak yok bende.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ordan değil direk kişiler uygulamasından girin sol üstteki 3 çizgiye tıklayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: BombSquad34

Ordan değil direk kişiler uygulamasından girin sol üstteki 3 çizgiye tıklayın

çok teşekkürler şimdi halloldu

ya telefonda o kadar çok detay var ki sabahtan beri kafam uğraşıyorum kafam ampule döndü valla Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

tonlarca değişik değişik uygulamalar, bişiler var. ben bunların yarısını kullanmam. boşuna mı bu kadar üst düzey aldım ne anlamadım ki Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

one ui 3.0 ile kamera da instagram modu olmayabilir.

Önümüzdeki hafta içerisinde ya final sürümü yayınlarlar ya da beta 3ü.

ama ben de final sürümü bekliyorum.

Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil
  • aynı görüşteyiz demek ki.

m51 batarya konusunda harika bir cihaz.

keşke amiral gemileri de böyle bir seçim yapsalar batarya konusunda.

• abboww kullanıcısına yanıt

inşallah bu politikalarını değiştirmezler.

maalesef bizim insanımızda istismar edebiliyor bazen.

diğer firmalara da ders olmalı diyeceğim ama.

hepsiburada kolay iade diye reklam yapmaya başladı.

• Herkese merhabalar,

Kısa süre önce Samsung M51 aldım ancak cihazın oldukça kalın ve ağır olmasından ötürü iade ettim. Kılıf da takınca kullanım gerçekten çok zorlaşıyor. Sağ olsun HB iade için sorun çıkarmadı.

Bugün de Amazon'daki kampanya gözüme ilişti ve S10+ siparişi verdim bir anlık hevesle. Açıkçası iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. Daha yeni çıktığı vakit S4 satın almıştım. Ancak Exynos sebebiyle bir daha Samsung almam diyecek duruma geldim. Zira sonrasında Lenovo, Xiaomi ve kısa süreli Realme kullanımım oldu. Xiaomi Resmi Note 8 Pro'dan oldukça memnundum ancak IPS ekran bir süre sonra gerçekten tat vermemeye başladı. Bir de benim için esas sorun video çekiminin kötü olmasıydı. Bu sebeple 8 ay kadar sonra sattım. Sonrasında Realme 7 Pro aldım. Cihaz gerçekten şahane. Ancak orada da maalesef birkaç saçma sorunla karşılaşınca ve iade süresini de aşınca mecburen satmak zorunda kaldım. Maalesef iyi de bir zarar ettim. Sonrasında da emsal bütçe ile Poco X3 NFC ve M51 kaldı geriye. Her ne kadar Xiaomi'nin olumlu referansı olsa da amoled ve yüksek batarya kapasitesi sebebiyle tercihim M51'den yana oldu. Cihazı çok beğendim. Ancak aldığım ekran süresi ortalama 10-13 saat bandında gibi gözüküyor. Realme 7 Pro ile de buna çok yakın ekran süresi alıyordum. Buna karşılık M51 oldukça ağır ve kalın bir cihaz. Benzer sayılabilecek ekran süreleri için bu kadar ağır bir cihazı uzun soluklu kullanamayacağıma karar verip iade ettim.

S10+ için türlü türlü olumsuz yorumlar var. Açıkçası cihazda oyun oynamıyorum, sosyal medya ile de işim yok. WhatsApp, tarayıcı, youtube ve sesli arama ağırlıklı kullanıyorum. Mevcut kullanım şekli ile 7-8 saat civarı bir ekran süresi alabilir miyim? Bir de cihaz bu tür bir kullanımda ısınma sorunu yaşatıyor mu? Örneğin tarayıcı ile internette gezinirken veya WhatsApp üzerinden mesajlaşırken. Son olarak da ön kameranın kötü olduğundan, özellikle de gece çekimlerinde pastelimsi tonda çektiği gibi tuhaf şeyler yazılıyor. Geri dönük tüm mesajları okumak gerçekten zor. Şayet cevaplayabilir iseniz çok sevinirim.

• Arkadaşlar epeydir başlığı takip ediyorum. Herkes exynox işlemciye takmış da kamera hakkında konuşan yok. Eşime bu telefonu hediye olarak aldım. Bu kadar rezil bir kamera olamaz. Stock ve gcam da aynı. Ben de meizu 16th var bunun kamerasıyla kıyaslanmaz bile. Fotoğrafa önem verenler sakın bulaşmasın.
  • umutbaran kullanıcısına yanıt
    Kamerasının nesi kötü geldi? Bende iphone 12 de var valla s10 plus onunla bile yarışır gündüz çekimlerinde
  • 
Sayfa: önceki 16611662166316641665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.