Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S MMS ayarları nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
26.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biri anlatabilir mi? vodafone kullanıyorum ama gönderilen mms leri alamıyorum downloading yazıp durıuyor biyerden bi ayara mı var neyi var?

• bu soruna cevap bulundumu bendede aynısını yapiyor?
  • cevabi yabanci forumda buldum, telefonun kapatip acma tusuna basili tutup veri agi modunu acik hale getirin ve wireless aciksa onuda kapatin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

cevabi yabanci forumda buldum, telefonun kapatip acma tusuna basili tutup veri agi modunu acik hale getirin ve wireless aciksa onuda kapatin,

bu şekilde mms gönderip alabiliyor musun? ayarlarını yazabilir misin buraya?
  • evet mms gönderim alabilirsin.
    telefondan wireless ı kapat.

veri ag modundanda paket veri alıp vermeyi etkinleştir ( bu işlemi telefonun yan tarafındaki kapatma tuşuna basılı tutarak çıkan menuden seçebilirsin )
  • Teşekkürler bende nasıl yapıcam diye çözmeye çalışıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

evet mms gönderim alabilirsin.
    telefondan wireless ı kapat.

veri ag modundanda paket veri alıp vermeyi etkinleştir ( bu işlemi telefonun yan tarafındaki kapatma tuşuna basılı tutarak çıkan menuden seçebilirsin )

peki paket veriyi açarsak internet data ücreti faturamıza yansıtılıp yüksek faturalara neden olmaz mı? paket veri kapalıyken mms göndermenin bir yolu yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka yolu yok
  • Dediğinizi yaptm mms icin oldu teşekkürler.. ama mms paketim var,, hem mms paket eksiliyor hemde konturum gidiyor mms ile resm gonderince nasıl yapabilirim telefonum Samsung GT-I5510 (telefon yurt dışından geldi)... iyi gunler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.