Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
8.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu rom için root çıktı mı ? Ayrıca overlock yapabileceğim güzel bir kernel var mı acaba .Siyah kernel demeyin beta olduğundan galiba çok sorunlu

• Ben yükledim İspanya sürümünü fakat Türkçe karakterler yok.

• Geç geldi ama geldi.
  • Gözünüz aydın arkadaşlar :) İnşallah S Advance a gelen gibi bir sürüm değildir, açıkçası ben S Advance ima yukledigime pişman oldum biraz. Umarım sizinki stabildir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

Ben yükledim İspanya sürümünü fakat Türkçe karakterler yok.

klavye ayarlarından türkçe yi seçeneğini seçmelisin ancak birkaç saniyelik bir indirme yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubikontindet

quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutalitydileyen kullanıcılar hemen şimdi en güncel yazılımı tecrübe edebileceklerCümlede Anlatım Bozukluğu Ve Devrik Kelimeler Bütünü :))
    devrik kelime olmaz hocam, devrik cümle olur :D

Olayın Espiriside Orada Zaten,Cümlemin Sonundaki Gülücükleri Görmeden Sazanmışcasına Dalmasaydınız Keşke..Velhasıl Devrik Kelimeler Bütünü Diye Bir Kuralın Olmayacağını Eminimki Herkes Biliyordur,Kaş Yapmadan,Göz Çıkartmayın Lütfen,İdrak Ey Servet-i Fünun,İdrak!!!

• Uzun süredir bekliyorduk geldi. Duyurulduğu gün direk indirip Odin ile kurdum telefona. Bir kaç gündür test ediyordum. Şuan tek şikayetim Müzik Çalar'da EQ ayarlarından. Eski sürümde iki farklı Ekolayzır ile çok güzel performans alıyordum bu sefer sadece 1 seçeneğimiz var. Basw güçlendirmeye aldığınızda aşırı derecede bass vermesinden müziği bile anlamayabilirsiniz. Bunun dışında başka gözüme takılan birşey olmadı. Şarj meselesine gelirsek şu an eski sürüme göre daha fazla şarj gidiyor. İlerleyen günlerde düzelebilir. Telefon çok stabil tavsiye ederim Türkiye'ye gelmesini beklemenize gerek yok. Nasıl olsa Türkçe dil seçeneği şuan mevcut. Bütün S 2 ailesine hayırlı olsun. :)

• klon imei olan s2 ye yuklesek Jb yi, sebeke sorunu olma ihtimali ne kadar??
  • bşi sorcamm benım cihaz bilgilerim bu sızın verdıgınız guncellemeyı yapmsam degişenn ne olur yada yapmama gerek var mı

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

Samsung Galaxy S II için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi dağıtılmaya başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arhavi -- 26 Ocak 2013; 23:44:58 >

• Ispanya surumunde mapste gps kararli ve duzgun calismiyor.

Samsung klavye bir foruma yazi yazarken takildi kaldi.

S planner uygulamasinin widgetini ana sayfaya eklerken arayuz kilitlendi ve yarim saat ugrastim zor duzelttim.

Getirdigi yenilikler muthis ve heyecan verici ama onceki surumum daha kararliydi.

• Arkadaşlar kies ten rehberi yedeklemek istiyorum ancak ispanya sürümü olan jb yi kies görmüyor ne yapmam gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: salierii

Arkadaşlar kies ten rehberi yedeklemek istiyorum ancak ispanya sürümü olan jb yi kies görmüyor ne yapmam gerek ?

Kies i kaldır tekrar kur görmesi gerekir.
  • quote:

Arkadaşlar kies ten rehberi yedeklemek istiyorum ancak ispanya sürümü olan jb yi kies görmüyor ne yapmam gerek ?
    Denetim masası / Bölge ve Dil / Biçim / İngilizce Amerikan / Konum / Abd yapıp uygula yapın Kiese bağlanın telefonu görücek

• Teşekkür ederim cevaplarınız için ama ben dayanamayıp 2.3.6 ya geri döndüm.. Nedeni beğenmediğimden değil, kies i açamamak bunu başka yollardan yapmak vs bana göre değil ayrıca en sevdiğim app olan igo ekrana tam oturmadı vs. şimdilik Türkiye resmi romunu bekleme kararı aldım. Jb de ilk baktığım kilit ekranı oldu çok şık olmuş ve hiç takılmadı. Bunun dışında geçişler gayet hızlı özellikle ana ekran geçişleri kesinlikle düzeltilmiş. Benim çok hoşuma gitti ancak ben biraz daha sabredeceğim.

• bir zahmet..
  • quote:

Ben rehberi hep google ile senk edip yedeklerim.Hatta simde ve telde rehberim yok.Hepsi google da. Google hesabimi acinca oto geliyo rehber. Rom yukledikten sonra falan kolaylik oluyo. Google a guvenirseniz tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun zili çaldığında yada mesaj geldiğinde bildirim sesinden sonra konuşma sesi geliyor. Bu konuşma sesini nasıl kapatıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35scenic

Telefonun zili çaldığında yada mesaj geldiğinde bildirim sesinden sonra konuşma sesi geliyor. Bu konuşma sesini nasıl kapatıyoruz.

Home tuşuna iki kere ard arda hızlı şekilde basın.Oradan driving modu kapatın.
  • I9100G den haber yok mu hala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arhavi

bşi sorcamm benım cihaz bilgilerim bu sızın verdıgınız guncellemeyı yapmsam degişenn ne olur yada yapmama gerek var mı

Konunun ismini okusan bu soruyu sormazdin.

4.1.2 surumunu 4.1.2 ile guncellemek mi istiyorsun ?

Rootlu ise durum farkli,

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.