Şimdi Ara

===> Samsung Galaxy S II | 1.2GHz DC - 8MP + 1080p - 4.27' SAMOLED+ <=== (750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.338
Cevap
30
Favori
871.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektroterm


    quote:

    Orijinalden alıntı: ThUgLiFeOgUz

    ya arkadaşlar htc sensation ve galaxy arasında kaldım ya siz memnunmusunuz telefondan tek canımı sıkan ekran çözünürlügünün düşük olması ve sense olayının htc de olması cok kararsızım ve sizce yeni galaxy nezaman cıkar bu telefon cıkalı nekadar oldu ?



    Sen kararını vermiş gibisin.
    Emin ol aynı telefonu alırken bende HTC yi sırf sense arayüzü nedeniyle son dakikaya kadar eleyemmedim. Çözünürlük konusunu kafana takma, küçücük ekranda 800x480 zaten abartı bir çözünürlük. İnsan gözünün sınırlarını aşıyor.
    Amoled ile Sense arasında yap seçimini.

    Bu arada SGS2 nin bir kaç kronik sorunu var. Onlarıda buradan okumuşsundur. Bence en önemlisi Wifi çekim gücü berbat. Orjinal ROM la bile bağlanma sorunları var. Cihazı 1cm sağa sola hareket ettir, az önce bulduğu ağı kaybediyor.Çekim gücü çok düşük ve bu donanımsal gibi görünüyor.


    sgs2nin ayrıca kamerasında pembeleşme ve ısınma sorunuda varmış htcde pek fazla sorun duymadım ben senin bu wifi cekim olayıda çok önemli ya sanırım ben yavaş yavaş sensationa doğru kayıyorum :)




  • Sana somut örnek vereyim.
    Evde kanepeye uzanıyorum telefon elimde taratıyorum 3 tane ağ buluyor, bir kaç santim sağa oynatıp taratıyorum 5 tane buluyor, sola bir kaç santim hareket edince 4 tane buluyor.
    Yan komşulardan birinin şifresiz ağı var. Ağ açık olduğu halde her 7-8 denememden ancak birinde bağlanabiliyor.
    O da zırt diye kopuyor. Aynı odada benim kuzenin iphone 4 ü ile taradığımızda 12-13 tane ağ buluyor.
    Daha bir şey demiyorum. Anladın heralde.
  • arkadaşlar şirketteyim pc de int var ben telefonu usb ile pc baglayıp pc deki interneti telefonda kullanabilimiyim
  • aradim ama bulamadim. ya da gozumden kacti.



    telefona ilk basta kurdugum gmail hesabinin sifresini hatilamiyorum ve simdi baska sim kartla telefonu acmiyor. gmail' den sifreyi de alamadim.

    ne yapmam gerekir bu konuda? telefonu fabrika ayarlarina dondurecek bir yol yontem var midir?
  • arkadaşlar bu telefonun gece fotoğraf çekimi nasıl örnek verebilirmisinz?
  • Arkadaslar doğubankta ne kadar Galaxy S 2 ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: placan

    aradim ama bulamadim. ya da gozumden kacti.



    telefona ilk basta kurdugum gmail hesabinin sifresini hatilamiyorum ve simdi baska sim kartla telefonu acmiyor. gmail' den sifreyi de alamadim.

    ne yapmam gerekir bu konuda? telefonu fabrika ayarlarina dondurecek bir yol yontem var midir?


    ODIN ile yazılım atarak olur diye düşünüyorum. Denemekten zarar gelmez. Download Mode'a alınıyor değil mi telefon?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: placan

    aradim ama bulamadim. ya da gozumden kacti.



    telefona ilk basta kurdugum gmail hesabinin sifresini hatilamiyorum ve simdi baska sim kartla telefonu acmiyor. gmail' den sifreyi de alamadim.

    ne yapmam gerekir bu konuda? telefonu fabrika ayarlarina dondurecek bir yol yontem var midir?


    gmail hesabının şifresi ile telefonun açılmasının ne alakası var onu anlamadım.. telefonun açılmasını engelleyen güvenlik kodu yada kullandığın sim kartın sim şifresidir. tanımlanmış gmail hesabını cihazdan kaldırmak için fabrika ayarlarına dönmen yeterli. sim kartsız olarak cihazı açıp tuşlar ile *2767*3855# girmen yeterli olur. telefon hafızasında bulunan herşey silinir.

    eğer bu kodları giremiyorsan yada menülere erişemiyorsan. telefonunu recovery modda açıp orada bulunan wipe seçeneklerini uygulaman yeterli olur. recovery mod ve wipe ile ilgili detaylı bilgiyi imzamda bulabilirsin.




  • arkadaşlar şu telefonla gece resim çekip koycak biri yokmu?
  • merhaba herkese.. bende sgs2 kullanıcısıyım, fakat bir problemim var. daha önce soruldu mu ya da çözüldü mü bilmiyorum fakat konu şu ki ;

    telefonu almanyadan getirdim, ve bununla alakası var mı bilmeyerekten soruyorum, mesaj atarken '' ı '' harfi kullandıgımda, karşıya '' g '' olarak gidiyor. bu konuda fikri olan yazabilr mi ? hatta özelden mesaj olarak atabilirse, harika olur, yine de burayı takipte olucam. tesekkurler herkese, iyi forumlar.
  • Arkadaşlar bende heniz bu telefon yok ama bir konuda özellikle yorum yapmak istiyorum.

    Telefon çok ısınıyor deniyor. Ben bu sorunun yazılımsal olarak azaltılsa bile %100 geçmeyeceğini ve bunun esas sebebinin donanımsal olduğunu düşünüyorum. Ama açıklıkta getireceğim bu konuya.

    Telefon çok ince bir telefon 8,4 mm. Telefonun özelliklerine bakıldığında oyun oynandığı,film izlendiği ve Nette dolaşıldığında ısınması normal. Aslında bir çok model telefon ısınır. Hatta bu telefondan daha fazla ısınan ve kullananların pek ısındığının farkına varmadıkları telefonlar var.

    Bu telefonda ısınma diğer telefonlara göre biraz fazla hissediliyor olabilir ama bu diğer telefonlardan daha fazla ısındığı için olmuyor. Çoğu arkadaşın gözden kaçırdığı iki önemli nokta var.

    1. Telefon çok ince. İnce olduğundan dolayı telefon içinde oluşan ısı daha çabuk dış yüzeye yansıyor. Yani yansır.
    2. İnce olmasından dolayı diğer telefonların aksine içinde daha dar bir alan olacağı için telefonun soğuması geç oluyor. Olur

    Isınma dışında (Aslında ısınma ile alakası var) Arka kapak neden plastik deniyor. Metal olsaydı diyenler var. Unutulan en önemli nokta burası işte. Böyle ince ve çok ısınan telefonun arka kısmı metal olsaydı o ısıyı 2 katı fazla hissederdi kullananlar.

    Plastik olmaması sayesin de daha az ısı hissediliyor.

    Ben de Samsung İnnov 8 var. Cihaza 16 GB hafızasına ayda içinde takmış olduğum 2 GB hafızaya desteklediği formatta 640x480 video atıp 45-50 dakika izleyince telefonun arka kısmı ısınıyor hele soğumadan şarja koyunca korkunç ısınıyor. Telefon metal.

    Kısa lafın özü akıllı telefonlar ısınır. Firmalar farklı yöntemlerle bunu çözüyorlar. Bu arada önemli not. Fazla ısındığı düşünülen telefonlara dikkatli bakarsanız Sar değerlerinin az ısınan telefonlara göre düşük olduğunu görürsünüz.

    Samsung İnnov 8 0,47 sar değeri olan ve özellikleri tam kullanıldığın da çok ısınan bir telefon
    Samsung Galaxy S 2 de 0,36 sar değeri olan ve özellikleri tam kullanıldığın da çok ısınan bir telefon

    Bu arada 8 MP kamare kullanan ilk telefon olarak çıkan Samsung İnnov8 fotoğraf kalitesi olarak hala geride bırakan cihaz çıkmadığını görüyorum. 3 sene oldu 8 MP kameralar çıkalı ceplerde ama pek donanımsal gelişme yok
    Donanımsal olarak dahada gelişmesi bekleniyordu fotoğraf kalitesi olarak. Tek ciddi gelişme Video da var.




  • bende bugün aldım yaklaşık 2 saattir uygulama yüklüyorum
    bu şekilde bir ısınma yok ayrıca igo amigo navigasyon free olarak veriyor
  • Samsung Galaxy S2 telefonumu yeni aldım, vodafone hattımı taktım ve çalıştı. daha sonra yahhoo, facebook ve skype gibi bir kaç programı kurduktan sonra "mobil ağa ulaşılamıyor" hatası ile hiçbir şekilde arama yapmıyor ve aranamıyor, fakat denediğim kendi hattımı ve baska bir turkcell hattıda tanımıyor.
    Böyle olunca fabrika ayarlarına geri dön yaptım , problem yine düzelmedi , daha sonra ayarlardan kurcalarken düzeldi. Bu sefer yukarıdaki bahsi geçen sosyal ağ programlarını kurdum , bir süre sonra tekrar şebekeyi kesinlikle okumuyor. telefonun üzerinde gingerbread 2.3.3. var.
    Ayrıca galaxy s 2 sahibi olupta , vodafone nunu sorunsuz kullanan kimseler varsa bana yazabilirlerse sevinirim. merak ediyorum bu telefon sorunsuz kullanılabiliyormu diye...
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • telefona arka kapak nereden bulabilirim ve fiyatı hakkında bilginiz varmı
  • yetkili servislerde bildiğim kadarı ile henüz yok. yurtdışı kaynaklı olarak satın alabilirsin. yurtiçi fiyatı sanırım 40 tl civarında.
  • Bu cihazda İş Bankası nın İşCep uygulaması sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu acaba? Nette bir sürü şikayet var da. Android 2.3 ile uyumlu değil vs. deniyor. Kullanan varsa, bilgilendirirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Al PaC

    Bu cihazda İş Bankası nın İşCep uygulaması sorunsuz bir şekilde çalışıyor mu acaba? Nette bir sürü şikayet var da. Android 2.3 ile uyumlu değil vs. deniyor. Kullanan varsa, bilgilendirirse sevinirim.


    ben yükledim süper çalışıyor ama isbank sitesinden yapılan ayarlar çok sıkıcı ve uzun ecel terleri döktüm ama yaptım şu an süper çalışıyor.

    benim sormak istediğim de route 66 yokmu bu cihaz için navking in sitesinde böyle bişey yok yurtdışı kaynaklı yükleyen kullanan varmı acaba..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazloo


    quote:

    Orijinalden alıntı: El_domingo

    galaxy 2 iphone 4 den kesinlikle daha iyi bir cihaz ancak kullanımı öğrenmesi kolay değil..
    internetten mobile olarak açılan sayfayı eğer seçenek yok sa nasıl normal sayfaya çeviririz bulamadım..mesela..aslında kullanimla llgili bazi konular ve ayarlar bir araya toplansa cok guzel olacak..root konusu zatan cok yerde islenmis durumda...



    Tarayıcı ayarlarından yapılıyordu sanırım.Bir kontorl edeyim bakayım.
    Bulamadım yav. :D

    Facebook söyle bisey yapiyorum digerleri icin gecerli mi bilmem facebook.com/home.php uzantiyi bi dene istersen hangi siteyi acacaksan




  • edit...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuu1907 -- 22 Ağustos 2011; 6:37:27 >
  • 
Sayfa: önceki 748749750751752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.