Şimdi Ara

Samsung Galaxy S 539 TL (Telefon olmayan model)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beşiktaş realde sayabildiğim kadarıyla 6 tane vardı. Fiyatı 539 tlydi. Resimde çektim dileyen olursa eve gidince yüklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 12 Kasım 2011; 23:24:03 >

• 5 inch wi fi mı yani?
  • doğrudur o ürün. Samsung modellerini pek takip etmem. Araştırdım fiyat uygun gelince yazayım dedim.
  • o telefon değil ama sadece wifili androidli el tableti gibi birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

o telefon değil ama sadece wifili androidli el tableti gibi birşey.

Biraz daha özetlemek gerekirse iPod Touch benzeri bir cihaz.
  • @Nétwork
    evet aynen dediğiniz gibi,peki buna gsm donanımı ekleyince fiyatı neden 2 ye katlanıyor, üstelik 5 inç ekran var demek ki galaxy s i baya bi pahalı alıyoruz.650-700 tl olması gerekmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Samsung Galaxy S ya da SL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@Nétwork
    evet aynen dediğiniz gibi,peki buna gsm donanımı ekleyince fiyatı neden 2 ye katlanıyor, üstelik 5 inç ekran var demek ki galaxy s i baya bi pahalı alıyoruz.650-700 tl olması gerekmez mi?

sanırım bir etmen güzel memeleketimizde telefonlardan alınan vergi yüzünden fiyatı artıyor
  • telefonun olması gereken fiyat
  • quote:

@Nétwork

Öyle olsa kimse bu cihazı almaz, 100-150 TL daha verir telefon olarak alırdı. Uçak modunda kullanır, sim kart takmaz yine de telefon halini alırdı.
    Yani üreticiler böyle düşünüyordur. Diğer etmenleri (vergi vs.) hiç saymıyorum. Girsek çıkamayız.
  • yakında cınlı ler ıpodlar yaptıgı gıbı bunada telefon ozellıgı kazandıracak bı aparat yapar ozaman alınır ıste :D
  • arkadaşlar resimleri ekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miyankizu -- 12 Kasım 2011; 19:47:09 >

• Başlığı değiştir istersen. Telefon olmadığını belirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Başlığı değiştir istersen. Telefon olmadığını belirt.

Aynen. Heyecan yaptım
  • telefon olaydı yanıyordu
  • Electro World'lerde ürün bilgilerinin köşesine telefon özelliği yoktur yazmışlar karışıklık olmasın diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.