Şimdi Ara

***SAMSUNG GALAXY PRO B7510***dokunmatik,qwerty,android*** (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.147
Cevap
5
Favori
124.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk başta telefonda sorun yoktu. ama şimdi bazen şarj olmuyor, bataryayı çıkarıp takıyorum sonra şarj edebiliyorum

son zamanlarda da gelen mesajlar kişinin diger mesajlarıyla karışıyor sanki yeni mesajın ortasına eski mesajı kopyala yapıştır yapıyor. karşı tarafta sorun yok. msjı normal gönderiyor benim telefonum msjları karıştırıyor. üstelik telefon 40 msjdan sonrasını sile ayarlı ama 40 gün önceki msjı bulup yeni mesaja ekleniyor.

diğer sorunumda karşı taraf beni arıyor, arama çağrısını duyuyor ama benim telefonum çalmıyor. ya hiç çalmıyor (karşı taraf açmadığımı düşünüyor) ya da 3. çağrıdan sonra çalmaya başlıyor. geç açtığım sanılıyor.

bu sorunlar telefondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcısamsung -- 17 Nisan 2013; 11:36:08 >
  • satmayı düşünen varsa pm pls
  • telefonu sms icin tema yuklemek istiyorum. nerden yukleyebilirim ?

go sms pro'lar haric. yani arka planini degistirmek istiyorum mesaj kisminin, whatsappta oldugu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiffany34

telefonu sms icin tema yuklemek istiyorum. nerden yukleyebilirim ?

go sms pro'lar haric. yani arka planini degistirmek istiyorum mesaj kisminin, whatsappta oldugu gibi

google play hizmetlerine girip baktınmı hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bygokhan95

Esselamun aleykum,
    Arkadaşlar birkaç gün önce Galaxy Pro B7510 aldım.(Telefonu 2.el aldım.)
    Telefonda herhangi bir sıkıntı bulunmuyor.
    Sadece wifi butonuna tıklıyorum tıkladıgım an Açık / Wifi şeklinde oluyor sürekli.
    Basıyorum Açık / wifi diyerek hata alıyorum.
    Ayalardan wifi ayarlarına da giriyorum hata var aynı konumda.
    Mobil AP ayarıda hatalı aynı şekilde.
    2 gündür yoğun bir şekilde bu sorunun çözümünü aradım fakat bir türlü bulamadım.
    Youtube da bir video buldum videoda yapılanları aynen yaptım yine olmadı.
    Sanırım bazı android telefonlarda veya tabletlerde arada bir yapıyormuş böyle.
    *#*#526#*#* tuşlamasını yaptığımda ;

WLAN Test ...
    Driver loading unsuccessful diyor.

successful demesi gerekiyor ancak unsuccess yazıyor.
    Bu sorunu nasıl halledebilirim.
    Yardımcı olabilecek bir arkadaşım var ise hakikat manasında bana çok büyük bir yardım yapmış olacak.
    Telefon üzerinden internetten işlem yapıyorum. Bu nedenle wifi'nin bu denli hata yapması işime balta vurdu gerçekten.
    Yardımlarınızı bekliyorum.
    Hayırlı akşamlar ...

aleykum selam. o sorun bence kronik. bende her zaman değilde zaman zaman wifi eror veriyor bazen tam ihtiyacım olduğu sırada veriyor delirtiyor adamı. tek sorun kapatıp bidaha açmak. var bi hikmet kapatıp açınca bu sefer tam çekiyor wifi

• quote:

Orijinalden alıntı: kullanıcısamsung

bu telefonu ocak 2013te aldım.
    ilk başta telefonda sorun yoktu. ama şimdi bazen şarj olmuyor, bataryayı çıkarıp takıyorum sonra şarj edebiliyorum

son zamanlarda da gelen mesajlar kişinin diger mesajlarıyla karışıyor sanki yeni mesajın ortasına eski mesajı kopyala yapıştır yapıyor. karşı tarafta sorun yok. msjı normal gönderiyor benim telefonum msjları karıştırıyor. üstelik telefon 40 msjdan sonrasını sile ayarlı ama 40 gün önceki msjı bulup yeni mesaja ekleniyor.

diğer sorunumda karşı taraf beni arıyor, arama çağrısını duyuyor ama benim telefonum çalmıyor. ya hiç çalmıyor (karşı taraf açmadığımı düşünüyor) ya da 3. çağrıdan sonra çalmaya başlıyor. geç açtığım sanılıyor.

bu sorunlar telefondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. bilgisi olan var mı?

servise götürün ama yeni 6-7 aylık telfon için çok sıkıcı durum. neredeyse 2 yıl olacak kullanalı wifi haric hiçbir sorunum olmadı

• satılık bir adet elimde galaxy pro vardır.beyaz renk.ilgilenenler pmlesin.
  • telefonumun bataryası öldü resmen.
    şu bataryayı almayı planlıyorum,kullanan var mıdır,tavsiye der misiniz?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-galaxy-ace-icin-2450-amper-batarya-131565489/detay/

b7510 için uyumlu olduğu söylenmekte.
  • Arkadaslar acil olarak satlik (odemelerin cakismasi sonucu) 18 agustosa kadar samsung pro cihaz kozmetik olarak 10 uzerinden 7.5 alir (genelde esim kullandigi icin temizdir) istanbul ici aksam saatlerinde elden teslim diger yerlere once havale sonra hemen kargo seklinde : fiyat 200 tl

• Arkadaşlar durum ACİLL... 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum bu telefonu fakat dün bir sorunla karşılaştım.. Gmail şifremi laptoptan güncelledim(değiştirdim) daha sonra telefondan internete bağlandığımda yeni parolayı sordu bende yazdım fakat Gmail hesabıma giremedim. YENİ ŞİFREMİ TELEFON KABUL ETMİYOR. daha önce böyle sorunla karşılaşan yada yardım edebilecek var mıdır. Şu an oturum açamadığım için maillerime bakamıyorum navigasyon çalışmıyor bazı uygulamalar açılmıyor markete bile giremiyorum telefonun şu an nokia 11oo dan farkı yok anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
  • @U.S. ayarlar >hesaplar ve senkronizasyon buradan hesap kaldir sonra tekrar hesap ekle

umarimm faydasi olur ilk aklima geleni yazdim

• quote:

Orijinalden alıntı: based_1984

@U.S. ayarlar >hesaplar ve senkronizasyon buradan hesap kaldir sonra tekrar hesap ekle

Dostum cevabın için saol ama söylediklerini denedim silmeme izin vermiyor oradan silemedim :S bende uygulamalrdan gmail'i sildim ama uygulama ekranda hala duruyor değişen bişey olmadı markete bile giremiyorum acil çözmem gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: U.S.

quote:

Orijinalden alıntı: based_1984

@U.S. ayarlar >hesaplar ve senkronizasyon buradan hesap kaldir sonra tekrar hesap ekle

Dostum cevabın için saol ama söylediklerini denedim silmeme izin vermiyor oradan silemedim :S bende uygulamalrdan gmail'i sildim ama uygulama ekranda hala duruyor değişen bişey olmadı markete bile giremiyorum acil çözmem gerekiyor

Kolay çözüm telefonu fabrika ayarlarına döndür. Bu esnada yüklemiş olduğun her türlü uygulama, telefon defteri, müzikler, fotoğraflar (hafıza kartı da dahil) silinme riski taşıyor. Bu yüzden bilgisayarına KIES ile bunları yedekle. Sonra fabrika ayarlarına geri dön. Sorunun hallolmazsa daha önceden sana tarif ettiğim şekilde en son güncellemeyi yükle bu kesin çözüm olur. Ama hepsinden önce telefonunla gmail hesabına şifremi unuttum deyip yeni şifre oluşturma işlerini telefon vasıtasıyla yaparsan kurtarma ihtimalin olabilir. Şimdiden kolay gelsin.

• severek almıştım ama lanet olsun diyorum androidleri sevmiyorum uygulamaları çalıştırırken takılıyor yavaşlıyor telefon kırasım geliyor
  • ha bide telefonla işim yokken çok güzel beklemeden herşeye girerim ama acil bir işim olduğu zaman inadına yavaşlar donar bekler
  • Dahili telefon hafızası azalıyor denildiğinde telefonda kasma oluyor bu olmaması lazım çok sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

Dahili telefon hafızası azalıyor denildiğinde telefonda kasma oluyor bu olmaması lazım çok sinir bozucu

APPMGR programını kullanıyor musun? Bu program sayesinde indirdiğin uygulamalar hafıza kartına taşınıyor ve yer açılıyor. Android Market'te ücretsiz olarak var. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitit Güneşi

quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

Dahili telefon hafızası azalıyor denildiğinde telefonda kasma oluyor bu olmaması lazım çok sinir bozucu

APPMGR programını kullanıyor musun? Bu program sayesinde indirdiğin uygulamalar hafıza kartına taşınıyor ve yer açılıyor. Android Market'te ücretsiz olarak var. Tavsiye ederim

Allah razı olsun derim. Fakat facebook hafıza kartında ama facebooka girdiğim zaman bir müddet dahili telefon hafızası azalıyor uyarı veriyor 1-2 dakıka sonra düzeliyor buda entresan

• Merhaba Viber i etkin olaak kullanabiliyormu bu cihaz kullanabiliyorsa almayı düşünüyuorum arama olarak
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.