Şimdi Ara

Samsung Galaxy P5110 Tab 2 10.1 Sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknosa.com/urunler/125043051/samsung-p5110-galaxy-tab-2-101-white-tablet-pc

Merhaba arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum aklıma çok takılan bir sorum var bu yüzden konu açma isteği duydum.
    Sim kart girişi varmış bu tablette ilk sorum ;
    Çoğu tablette sim kart girişi varmı ?
    Ve bu sim kart taktığımızda yani telefondaki gibi kullanabilecez mi internet paketi alıp tablette kullanılabilecek mi ve arama yapılabiliyor mu ? (Bir videoda tuşların olduğu kısım görmüştüm arama yapılıyor diye tahmin ediyorum ama)
    Diğer sorumda arkadaşlar bu cihaz normal yani kaç saat şarjı dayanır tamamen dolu iken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr0n -- 8 Temmuz 2013; 14:51:52 >

• Bu cihazı ben iki hafta kadar önce aldım, soruna hemen cevap vereyim bu alette sim kart girişi yok yani 3G' li değil. Kimden duyduysan yanlış duymuşsun. Çoğu tablette sim girişi yoktur bakıp araştırman lazım. Mesela bunun üst modelinde var ama ben gerek görmediğim için almadım. Şarjı da oyun falan oynamazsan tatmin edici seviyelerde yani çok çabuk bitmiyor. Ayrıca şarj olma süresi de epey kısa. Bildiğim kadarıyla 3G cihazlarda arama yapamıyorsun belki belli cihazlarda vardır o özellik ama o zaman telefon olur ki o da saçma olur. Kısacası cihaz güzel ben memnunum tavsiye ederim.
  • Sanırım ben alıcam bu cihazdan ama bazı şeyleri öğrenmem gerek. Benim için önemli oşan usb flash bellek ve hdd (1tblık) takabiliyormuyuz.

3G olmamasına istinaden bir fikir geldi aklıma. Eğee akıllı telefonunuz ve net paketiniz mevcut ise telefondan wifi yaparak sorunu çözebilirsiniz nasıl fikir bence süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb girişi yok ama özelliklerinde usb 2.0 diyor bu ne demek

• Harici harddisk takılması söz konusu olmuyormuş.

USB 2.0 bir bağlantı protokoludur. USB port veya fiş şekli değil.
    OTG kablo ile bildiğimiz klasik USB bağlantısı yapılabilir ve genelde flash bellekler çalışabilir ama bazen rootlamak gereği ortaya çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas_sas -- 12 Temmuz 2013; 16:42:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Root bizi bozar. Orjinalinde ogt ile oluyor mu

• http://www.teknosa.com/urunler/125043603/samsung-n5110-galaxy-note-80-white-tablet-pc Ya bunu alacağım yadahttp://www.teknosa.com/urunler/125043602/samsung-n5105-galaxy-note-80-white-tablet

Bu akşam 22:00 dan sonra turuncu indirim gelirse bu ürünlere istediğim fiyata inerse direk gidip alacağım bence alacaksanız note 8.0 alın arkadaşın dediği yöntemi başka biri söylemişti ama görenler olmuştur çok işe yarıor 3g li fiyat farkı çok paylaştır interneti wifi den bağlan 3g gibi işte bencede :) Nokia 5800 xpressmusic kullanıyorum bu telefonda bile dağıtabiliyorum o kadar iyi bir telefonda değil android bile yok yani. Bi bakın derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.