Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
77
Favori
200.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar para iadesi alabilen var mı ? Ben 24 ağustos ta servise vermiştim halan para iadesi alamadım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boramat kullanıcısına yanıt
    Üstadım demek istediğim ben bir telefon alıp çıkacağım samsunga ortak falan olmayacağım. Ortada samsung için ciddi bir sorun olduğu ortada ama bu sorunun biz telefonu aşdığımızda batıp daha servis yedek parça yapmayacağı anlamına gelmez. Kaldıki samsungun çok kar ettiği dönemleride biliriz hangi cihazının arkasında doğru düzgün durduki. Bu şirketin durumuyla alakalı değil.Benim açımdan pil sorununu ve daha ortaya tam çıkmayan birkaç sorunu çözerse tam alınacak özelliklerde bir cihaz yapmışlar. Yani benim her ihtiyacımı karşılar. Ben 3 tane samsung kullandım hepsinide hep sabaha kadar şarj ederdim hiç sorum yaşamadım. İphonu bir gün öyle yaptım sabah fırın gibi aladım dahada gece takılı bırakmadım. Arkadaşın biride konuşulacak konu yok ortada telefon yol demiş neden 1 aydır nerdeyse herkes kullanıyor mesela ben bu yeni bağlantı sistemi typc mi ne onu merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar burdan usb cihazları tanımada sıkıntı varmı. Şarjı hızlımı. Gibi. Yoksa benim alacağım bu cihaza bakacak kadar yaşar samsung namssuzu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Degisime verecegim telefonum mavi. Yeni serilerle bilrlikte mavi rengide gelirmi acaba bilgisi olan varmi bu konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maviler s820 , gelmez. Black daha karizmatik duruyo bence. Yanına da bir gear s3 frointer tadından yenmez 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su geçirmez değil hocam. Suya dayanıklı. Su geçirmese keşke..
  • Type C girişi normal şarjda bile daha kısa bir sürede şarj olmasını sağlıyor telefonun.

    Note 5 li-po pile sahip. Note 5 in bataryasinin 3000 mAh olmasına rağmen, normal şarj seçeneğinde Note 7 den yavaş şarj oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmnder16

    quote:

    Orijinalden alıntı: maxi80

    Ya konu kirlendi diyen arkadaşlar varda komik bence. Note 7 tavsiye eder misiniz diye sorsam yarın gidip alabilecek miyim hayır, satışı durdu.

    Rom atıp performansı arttırmayı mı konuşacaksınız, ekran ayarlarını mı? Samsung kapatın kullanmayın derken.

    Konu kirli mirli değil, 2-3 telefon olayı yok burada, samsung satışı durdurmuş ve bütün seriyi acil geri çağırıyor, şuan içinizde birinin elinde yeni sorunsuz seriden telefon var mı? Yok, o zaman konu nasıl nereden iade ederim veya değişim alırımdır ve araba yanmış, 6 yaşındaki çocuk yaralanmış haberleridir, birde bundan dolayı samsungun düşen değeri ve itibarıdır.

    Sen samsung ceosu musun ki bu kadar gocunuyorsun anlamıyorum ki, telefonunu vereceksin değiştireceksin bu kadar basit, üstüne de bu süreçte biraz geyik yapacaksınız.

    Başlık çok kirlenmişmiş, komik bir yaklaşım. 2 deli açıp telefonu kullanıyor diye kendi aralarında mı konuşacaklar burada komik.

    S-pen ile oturup kulağınızı karıştırırsınız ancak.

    bizim derdimiz ne samsungu savunmak ne de fanboyluk yapmak. bizim derdimiz note7 çöp oldu, samsung bitti diyenleredir. ne note7 çöp olmuştur ne de samsung bitmiştir. samsung kendini toparlar, itibarını geri alır; ancak her şey bitmiş gibi de konuşanlara karşı elbette kendimizi savunacağız. Samsung gerçeklerle yüzleşip, kullanıcılarını düşünüp telefonu kullanmayın diyor. ben ürünlerin hepsini toplayıp yenileriyle değiştireceğim diyor. bence bu takdire şayan bir davranış. hangi firma yapabilirdi samsungun bu yaptığını. bu gün bile, güvenliğinden zerre kuşku duymayacağımız otomobil markaları havayastığı problemi sebebi ile ürünlerini geri çağırırken acaba kaç kişi şu firma bitti kül oldu dedi? samsung yine samsungdur. gözbebeği note serisini ise en kısa zamanda toparlayacaktır. bu arada spen ile kulağımı karıştırmıyorum, bir çok şey yapıyorum. Ben de note7 kullanıyorum, şu anda kullanabileceğim bir note5'im de var bunu da belirtmek istiyorum. buradan bakıldığında ben size göre acayip bir deli gibi duruyorum. Note7'mi nasıl kullanıyorum, daha dakkatli bir şekilde kullanıyorum. gece yatarken telefonumu kapatıyorum. zaten telefonumu şarjda sürekli tutmazdım yine aynı şekilde telefonumu görebileceğim bir yerde şarj ediyorum. şarj esnasında, oyun esnasında ve normal kullanımlarda pilini sürekli kontrol ediyorum, ısı değerlerini. elimle ve programlarla. sonra telefonumun arkasından pil tarafından tırnağımla tıklatıyorum seslerde bir değişiklik var mı diye. Tüm seriler sorunlu değil ve bunu kabullenmek gerek. samsung buna rağmen müşterilerinin aklında soru işareti, acaba gibi kelimeler kalmasın diye ayrım yapmadan tüm cihazlarını topluyor. yaptığı hatayı kabullenemesek de samsungun hatasını kabullenip bu tarz önlemler alması takdire şayan.

    1- Hiçbir marka kullanıcısını düşünmez, geri çağırmasa açılacak davalarla işte o zaman şirket batardı.

    2- Hangi seriler problemli bunu samsungda bilmediği için hepsini çağırıyor, bildiğin pilleri karışık depolamışlar kodlamamışlar, çinde satılanları geri çağırmadılar çünkü o ülkede satılanların pil üreticisi farklıymış, g.koredekileri çağırdılar ama, demek ki itibar meselesi değil emin değiller.

    3- Samsung batmaz böyle bir telefon modelinin 1 ayda üretilen serisinin geri çağrılmasıyla, zarar eder, hissedarıysan senide üzer, belki mobil bölümde birkaç kişi işsiz kalır o kadar.

    4- Note 7 güzel telefon, itibarı zedelendi mi, zedelendi. Fiyatı bence düşecektir daha kolay alınabilir bir telefon olur 2 ay sonra. Sırf bu yüzden değişim yerine iade edip 2 ay sonra almak mantıklı geliyor bana, gözlükte cebine karı kalır, yenisini alırkende kesin başka hediye vereceklerdir satışı kurtarmak için onuda alırsınız.

    5- Madem kullanmaya devam ediyorsun, arada yanacak falan olursa telefon, mangalı tutuşturmaya çıra yaparsın. 30 eylülde uzaktan telefonu kapatma konusu var, bilginde olsun. Sen samsunga çok güvenebilirsin ama samsung elindeki cihaza güvenmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beardedbaby666

    Maviler s820 , gelmez. Black daha karizmatik duruyo bence. Yanına da bir gear s3 frointer tadından yenmez 👍

    S820 nedir diger yandan umarim gelir mavisi. Gelmezdede silver tercihim olur tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SlimShay

    Su geçirmez değil hocam. Suya dayanıklı. Su geçirmese keşke..

    Ben denizde ve havuzda epey bir denedim bir sıkıntı yaratmadi ama tabii derinlik ve suda kaldigi sureye gore bir sınırı vardir suya dayanikli olmasinin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emuratg4848 E kullanıcısına yanıt
    İphone dan bahsediyorum hocam. İphone dan mi bahsediyosunuz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SlimShay

    İphone dan bahsediyorum hocam. İphone dan mi bahsediyosunuz :)

    Mesajinizin baska bir yoruma ait oldugunu farketmemisim kusura bakmayin. note 7 kullaniyorum ve onun suya dayanikliligindan bahsetmek istemistim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya en çok neye kızıyorum biliyor musunuz, cahilliğe. Samsung babamın şirketi değil ama bir note 7 yüzünden batacağını filan zannedenler var. Adamın beyaz eşyadan, sanayiye kadar uzanan bir ağı var ama şirket batarmış ondan toplanıyormuş geri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deadly34

    Ya samsung naptin ya.
    Tam hayatinin atilimini yaptin Iphonculari bile kendine cektin tasarimi muthis malzemesi kalitesi muthis stabilitesi iosa yakin ve tum telefonlari toplasan olmayan ozellikleri koydun Note 7 ye.
    Ben ve benim gibi daha onceden note ve iphone kullanmis olanlar bile asik oldum ben resmen telerona gordugumde tamamdir alacagin dedim. Simdiyse gozlerim yasli Iphone7 bekliyorum kesinlikle note7 de gozum kalarak alacagim. Hatirladikca Iphone7 den soguyaxagim ama napayim baska rakip yok.
    Su olaylar olmasa su anda note 7 kullaniyordum offf offf.

    Az daha beklersen yeni seri note 7 alırsın. H belki fiyatı dsvucuzlar, belki bur de gear s hediye ederler... Sonra bize imrenerek bakma ekinde ip7 ile...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Amerikada 70ten fazla Galaxy Note7 yanmis. Hala Samsungun hayrina geri topladığını düşünüyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam neymiş demek ki katrina da evini terk etmeyenler uyarıları tınlamayanlar tek TÜRK ler değilmiş yada o 70 ispat edilebilecek bir sonuç değil.
    Note 7 im olaydı iyiydi şimdi ekranı kırık 5 ile yazı yazmak zor oluyor.5 de çok iyi bu arada yani bunla devam etsem üzülmemm.Ama 7 alıp 256 gb hafıza kartı ile sevdiğim tüm dizileri yanımda taşıycam.Şu bölümde şunu diyodu ne diyodu derdine son aç ispat et.Hahahahahaha.Şımarıkça biraz ama arada güzel oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 konusunda isheep'ler ne arıyor anlamadım! Note 7 çöp diyenler emin olun asıl çöp sizin beyniniz 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HazretiSamiDayi


    quote:

    Orijinalden alıntı: efege


    quote:

    Orijinalden alıntı: HazretiSamiDayi

    Herkes gözlük hediyesini aldı mı?


    26.08.2016 tarihinde basvurdum. Gelmedi.

    Aynı tarihte başvuru yapmışız ama bana 1 hafta falan oldu geleli. Sen bir ara Samsung'u.

    Aradığımda onaylanmış, başvurudan itibaren 6 hafta içinde gönderilecek dediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İNŞALLAH fiyatı bu sayede iyice düşer ve güvenli pil koyup bizde alırız.Ben bundan sonra 2800 den ithalatçı garantili bekliyorum.Biraz ölü soyuculuğu gibi ama napalım😜

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size katılıyorum. iFanlar uzaklaşsa iyi olur. Sonra bana hakaret ettin diye ağlamasınlar. Telefon patlayacaksa benim g.tümden patlayacak. G.t benim telefon benim uzayın kardeşim telefonunuzu şarj edin hayde...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.