Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note7 Ana Konu ★★★ (346. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.657
Cevap
77
Favori
200.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buyukaptan kullanıcısına yanıt
    Kaptan sakin ol birşey yaptığım yok. Samsun istese değişime girmez mi?.. komik olmayın. 3 haftalık telefon birinin elinde kulağında patlasın o zaman samsung değişime girmesinde ona neler girer görelim..
    Değişim yaptırmazmış, nasıl bir zihniyet bu? Sıfır tel şarjda yanacak samsung değiştirmeyecek sizde böyle bir seçeneğinde olduğunu düşünüyorsunuz, olmaz..
    Tabiki var ama ben bunu samsungun yetersizliğine bağlıyorum. her seride farklı bir sorun.
    Bu arada bende note 4 kullanıyorum
    Ayrıca bahsettiğin LG G3 modelide eşimde var. Isınma konusunda katılıyorum çok ısınıyor. Ama ne yanıyor ne patlıyor. 2.5 senedir her şartta kullanıldı şükür birşey olmadı.
    Konuya apple dahil etmişsiniz. Onun benim yazımla bir ilgisi yok. 5 yılda apple kullandım ben ve sonrasında note 4 aldım ve ilerisi için alırsam note serisi telefon olur diyorum şimdilik.




  • Satişlar biçak gibi kesildi.Yakindir önce 2999 a sonrada 2499 a derken piyasadan toplarlar bu telefonu komole.Bizim millet hurafeyi sever,alanlarida binbir pişman eder:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf.capraz Y kullanıcısına yanıt
    Satislari durdurup yeni serileri satacak olmalariyla bir ilgisi olabilirmi "bicak gibi kesilmenin"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emuratg4848 E kullanıcısına yanıt
    hocam telefonun ağır kullanımda ve normal kullanımda sarj süresi nedir acaba memnunmusunuz sarjdan
  • 31.08.2016 tarihinde gaziantep'de türk telekom bayii den nakit olarak note 7 cihaz aldım. (S2 den bu yana hep samsung kullandım) telefonu 2 aydır bekliyordum. 3 gün kullandım cihazı internettede forumları sürekli takip ediyordum 3.gün cihazda donma resetleme oldu. Ayrıca cihazın arkasından cızırtı geldi çeşitli haberleri de okuyunca korkarak servise verdim aynı gün cihazın değişim olacağı duyurusu geldi. Bayii ile konuştum cihazı bize getireceksiniz dediler bunun üzerine cihazı servisten alarak bayii ye teslim ettim. dün internette cihazın iadesi için samsung a vermem gerektigine dair haberi alınca 444 77 11 i aradım ve değişim istiyorum dedim sağolsun arkadaş kaydımı aldı ve bana cihazı servise verin istersem yedek cihaz verileceğini söyledi.bir heyecan ile cihazı tekrar bayii den aldim Servisi aradım ve note 7 kullaniyorum cihazı değişim kapsamında değiştireceğimi kutu ile birlikte cihazı getireceği mi ve yedek cihaz istediğimi söyledim servisteki bayan cihazı getirin kontrol edilir uygunsa değişim olur dedi nasıl uygunsa samsung türkiye açıklama yapıyor dedim hayır öyle bir bilgi bize gelmedi dedi bugün (06.09.2016) yedek cihaz istiyorum dedim öyle bir uygulama yok dedi. Servise verip bir an önce yeni note 7 me kavuşma hayaliyle bayiden almış olduğum note 7 mi tekrar aptal gibi bayii ye gönderdim. Ama bu sefer bir farkla değişim değil iade istiyorum dedim. Bu şartlar da sanırım bir daha samsung ürünü kullanmam.




  • Onların servis bayii gibi...
    Bu süreçte samsung için en büyük kazık bu servislerden gelecek gibi görünüyor. Bu arada türk telekom iletişim merkezleri cihazların iadesini de değişimini de yapamıyor taahütlü olarak aldıysanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koruma37

    Onların servis bayii gibi...
    Bu süreçte samsung için en büyük kazık bu servislerden gelecek gibi görünüyor. Bu arada türk telekom iletişim merkezleri cihazların iadesini de değişimini de yapamıyor taahütlü olarak aldıysanız.

    http://www.samsung.com/tr/note7duyuru/


    Madde 4ü okumanı tavsiye ederim..
  • Gelecegin lg g4 u olacak gibi. Yine servisle kanka edecekler tuketiciyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: General.

    Geçen hafta kayınçoya ikinci el aldık, fatura başkası adına nasıl yapacağız bilen varmı. Aynı durumda olup girişimde bulunanlar nasıl bir cevap aldı cevap yazarsanız sevinirim. Yoksa kayın bana yenisini aldırır

    Elinizde fatura kutu varsa servis değişim yapacak samsung'a sormuştum ancak para iadesi sadece fatura sahibine yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu durumda biz bu telefonu ne zamana kadar kullanabilicez? Yani servisi arayıp değişim talebi bırakmadım, yeni telefonlar gelince bu işi yapmak istiyorum. Veya iphone 7 çıkana kadar bunu kullanıp i7 çıkınca para iadesi talep etmek istiyorum. Bu konuyla ilgili bi son tarih yazıda yazılmamış mı yoksa ben mi göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: srknpower

    2.5 milyondan EN AZ 35 patlama
    Arti sayısızca restart arti donma sorunu...

    35 patlama değil hocam, 35 batarya kaynaklı sorun. yani ezilen bataryalar 35 farklı soruna yol açmış durumda. bizim ülkemizde donma - resetleme, (atıyorum) almanya da hızlı biten şarj, meksika da patlama, şili de içten içe yanma, japonya da vs.....
  • Merhaba

    19 eylülde İngiltere yeni cihazlar verilecekmiş

    http://www.ibtimes.co.uk/uk-galaxy-note-7-exchange-programme-starting-19-september-samsung-will-replace-current-device-new-1580023

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusuf.capraz

    Satişlar biçak gibi kesildi.Yakindir önce 2999 a sonrada 2499 a derken piyasadan toplarlar bu telefonu komole.Bizim millet hurafeyi sever,alanlarida binbir pişman eder:)

    Talep durduğu için satış bıçakla kesilir gibi kesilmedi, Samsung global cihazlarını geri çağırdığı için satış durduruldu.
  • Karargahx kullanıcısına yanıt
    Madde 5 bence süper olmuş Paralel ithalattan gelen cihazlara da değişim imkanı verilecek bence hakikaten güzel sen benden almadın beni bağlamıyor dememesi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bulut27 B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hızlı hareket etmişsiniz normal şartlarda 444 77 11 aradığınızda değişim ve yedek cihaz için kayıt bırakacaksınız Müşteri Hizmetleri görevlisi bulunduğunuz il ilçe soracak size uygun bir servis noktasına sizin bilgileri verecek sonra size dönüş yapılacak sonra cihazı verip yedek cihazı alacaksınız. Bu böyle çünkü bende dün görüştüğümde bu şekilde bilgi verildi...

    Ek olarak. Servis yada satış noktalarının daha bi halttan haberi olmayabiliyor bu da işlerine önem vermedikleri için bizim araştıracağımız yerine onların Note 7 ile ilgili böyle bir problem olduğunu duydukları anda hemen yapabilecekleri adımları öğrenmeleri gerekir ama nerdeee salla başı aşağı yukarı al maaşı geç gitsin der bizim insanımız. Maalesef bu kafadan kurtulamadığımız sürece de böyle zorluklar hatta markanın imajları daha çok zedelenecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin.OK -- 7 Eylül 2016; 9:38:18 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • erbasgoktug kullanıcısına yanıt
    Ilginç bir bakış açısı:) .

    Samsung Türkiye kendin bizzat ararsan daha iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar... ben mm'dan siyah note 7 almıştım. 2 hafta önce. çok şükür şarj sırasında ne bir ısınma , ne bir donma veya kasma v.s. hiç bir problem yok.
    buna sevinirken bu değişim rüzgarı beni şaşırttı. Yenisini alıp mağdur olma ihtimalim de geliyor aklıma.
    tavsiyelerinize ihtiyacım var
  • Kontratlı cihaz iade eden oldu mu hiç ? Prosedür nasıl işliyor ? Yoksa hala elimiz kolumuz bağlı bekliyor muyuz ?
  • erbasgoktug kullanıcısına yanıt
    http://www.samsung.com/tr/note7duyuru
    Metni okuyun isterseniz soru işaretlerini muhakkak büyük ölçüde gidecektir.

    Yalnız sizin mesajınıza cevabım şu olabilir. iPhone 7 bugün tanıtılacak muhtemelen ne zaman satışa çıkacağı da belli olur zaten Note 7 değişim başlaması Ekim 15 den sonra diyor bu ekim sonunu da bulabilir siz o sırada Note 7 yi iade edip gidip iPhone 7 alma şansını ve zamanını muhakkak yakalarsınız
    Bilmemiz gereken sadece iPhone 7 ne zaman satışa sunulacak...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Kafamda deli sorular var hocam :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 344345346347348
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.