Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note III N9000 için Sıcak Fırsatlar (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.571
Cevap
52
Favori
180.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu saatten sonra bu fiyatlara 4g desteği olmayan N9000 modeli alınmaz. N9005 modelini alın ama onlar da ithalatçı garantili bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de zaten 2015 te sanırım 4g ye gecilir Tr de
  • teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

bence de zaten 2015 te sanırım 4g ye gecilir Tr de

2015 de 4g ye geçilmesi planlanıyo zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

teşekkürler

Hayırlısı olsun telefonunuz geldiginde kapalı kutumu geldigini sorun olup olmadıgını mesajı alıntılayarak yada pm den yazarsanız çok sevinirim kapalı kutu sorunsuz gelirse sizin aldıgınız yerden bende sipariş vericem. Aklım g3 de ikisi arasında kaldım ama sanırım note 3 alıcam. birde siyah renk olsaydı çok iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 20 Eylül 2014; 19:30:08 >
  • kutu acılmıstı ama satıcı kontrol ettikleirni ve kendi ithalatcı stickerleri ile kapattıkların söylemişti

tel pırıl pırıl, tğüm ambalajları üzeirnde işlem görmüş gibi degil herşeyi de calısıyor faturalı garantili
  • 10 ekimde note 4 çıkıyor. kasım-aralık gibi note 2'nin ve note 3'ün piyasası %15-20 düşer.
  • arkadaşlar bilgisi olanlar ve ilgilenenler şimdi bu gitti gidiyor daki 1579 tl lik ürünü bonus la aldık diyelim 100 puan geldi birde avantajix 1,6 veriyormuş kdv siz fiyat üzerinden mi hesaplayacağız son olarak gitti gidiyor yüzde veyz yüzde 5 indirim kodu nereden bulabilirm ikinci el ilanlarda dolaşmmaktan sıkıldım resmne 1600 1700 istiyorlar o yüzden sıfır alamya karar verdim son sorumda şu takitle alınabiliyor mu gitti gidiyordan ?
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    tam çözemedim yazdıklarınızı:)
  • tanjugunduz kullanıcısına yanıt
    Evet KDVsiz tutar üzerinden hesaplanacak o tutar.

İndirim kodlarını; cüzi bir miktar ödeme ile aşağıda ki linkte bulabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_841/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

bence de zaten 2015 te sanırım 4g ye gecilir Tr de

2015 de 4g ye geçilmesi planlanıyo zaten.

geçen gün bunun planlamasını yapan biriyle konuştum, planın 2015 sonu ve 2016 başı olduğunu söyledi ancak şu an ki gelişmelere göre sarkacağa benziyor dedi

özetle şu an ki telefonlarda 4g için ek ücret vermek çok mantıklı değil, geldiği zaman note 6 bile eski kalabilir...
  • N9005 mi n9000q mu n9000 mi alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

N9005 mi n9000q mu n9000 mi alınmalı

ben de merak ediyorum bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezginingünlüğü

N9005 mi n9000q mu n9000 mi alınmalı

Konu uzmanı arkadaşlar yazarsa sevinirim :)
  • Bu telefonun muadili olan, hatta bazi ozelliklerde onde olan, kasa kalitesi olarakta fena olmayan lenovo k910u niye dusun muyorsunuz?

Forumda sifiri 350 $ a satiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Bu telefonun muadili olan, hatta bazi ozelliklerde onde olan, kasa kalitesi olarakta fena olmayan lenovo k910u niye dusun muyorsunuz?

350 $ dolar ne læ Şöyle bir 600-700 $ vermeyince kendimi telefon aldım saymıyorum.Malum alışkanlık oldu TR şartlarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

Bu telefonun muadili olan, hatta bazi ozelliklerde onde olan, kasa kalitesi olarakta fena olmayan lenovo k910u niye dusun muyorsunuz?

350 $ dolar ne læ Şöyle bir 600-700 $ vermeyince kendimi telefon aldım saymıyorum.Malum alışkanlık oldu TR şartlarında

hocam kesinlikle öneririm. dediğim gibi gerek kasa kalitesi, gerek birkaç özellik bakımından daha üstün. lenovo kötü bir marka değil, yurtdışında kullanılıyor bu telefonlar. araştırmanızı öneririm

• Arkadaşlar gittigidiyor üzerinden note 3 aldım telefonun açılışında N900 yazıyor N9000 olması gerekmiyor mu yoksa paralel ithalat olduğu için mi böyle
  • dogruinsangezgin D kullanıcısına yanıt
    paralel oldugundan o şekildedir
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.