Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: redloves
    Arkadasim bende bu kilifla defender modeli arasında kaldım. Defender biraz daha kalinlastiriyor ama ayrica ekrani koruyan kapağının olması daha cok guven veriyor.

defender modelini ben çok çok kaba buldum. ekranı koruması güzel fakat ne kadar kullanışlı olur ekran camı bilemiyorum. ama dediğim gibi çok kaba duruyor. dağcı filan birinin işine yarar yoksa diğer model yeterlidir diye düşünüyorum. ama tabi genede tercih meselesi.

Bende kararsizim aslında Kalınlık farkı pek sorun degil sadece ekranı korumak için takilan koruyucu ekranin dokunma hassasiyetini bozabilir ... Forumdan da bir allahin kulu ben aldi. Memnunum demedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: agimnat

Note 2 için araçta geri görüş kamera bağlantısı yapıabiliyormu acaba?

ilginç bir soru, ben de merak ettim.
  • Bluetooth kulaklık alacağım. Telefonu sürekli bakmak zor geliyor. Bu nedenle fiyat performans açısından uygun bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı Türkiye'den alacağım.
  • Iyi aksamlar beyler... linkini verdihim kilifi cok begendim... bu kilifi Turkiye'de bulabilir miyim...??

https://www.youtube.com/watch?v=5rCaQEg2JxU&feature=youtube_gdata_player

• Genpa'dan Bumper Cover(siyah) siparişi geçtim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Genpa'dan Bumper Cover(siyah) siparişi geçtim şimdi

stoklarda yok diyordu nasıl geçtin link atarmısın
  • S.a arkadaşlar az önce note 2 beyaz olanından aldım. Genpada protective cover stokta yok. Adana'da oturuyorum, protective cover jelatin bulabileceğim bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: santos66

quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Genpa'dan Bumper Cover(siyah) siparişi geçtim şimdi

stoklarda yok diyordu nasıl geçtin link atarmısın

Sabah stoklarda vardı ama tekrar kalkmış. Benim siparişi de onaylamamışlar.
  • Note 2 için alıp bir aydan biraz daha fazla süredir kullandığım 32GB Sandisk micro SD hafıza kartı (SANDİSK 32GB ANDROİD ULTRA CLASS 10) bugün itibariyle çalışmaz duruma geçti. Mey bilişimden satın almış olmama rağmen Arena garantisinde olduğundan bugün Arena Ankara Ofisine teslim ettim.

Bir süredir ekranı açtığım sırada ara ara "SD kart beklenmeyen şekilde çıkarıldı" hatası alıyordum. Geçenlerde kartı telefonda formatlamıştım.

Galaxy Tab 7.0 Plus tabletim var ve benzer şekilde "SD kart beklenmeyen şekilde çıkarıldı" hatasını zaman zaman onda da görüyordum. Kingston hafıza kartı (zannederim Class 6) var onun üzerinde ve hala bir şey olmadı.

Note 2 için harici hafıza kartı kullanıp bu tür (SD kart beklenmeyen şekilde çıkarıldı gibi) SD kart hatasıyla hiç karşılaşmayan var mı acaba, varsa kullandığı ürün nedir?
  • arkadaşlar ebayda 1-2 dolar olan kılıflarwww.pdateknoloji.com da 9-10 lira fiyat fazla ama ebaydan siparişlerim 2 aydır gelmedi. bu durumda fiyatları uygun bence. birde bakınca en az samsung protecter gibi korur diye düşünüyorum. baoşuna 4 katı para vermek gereksiz bence o paraya ben olsam 4-5 tane farklı kılıf alırım, ve alacağım arkadaşıma aldım ebaydan 1,5 dolara hala ilk günkü gibi ve çok kullanışlı ve kaliteli çıktı. ben bunları beğendim sizce nasıllar.
     SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 28 Aralık 2012; 19:56:54 >

• beyler bu otterbox kılıf hoşuma gitti.nerede bulabilirim bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravocan

Iyi aksamlar beyler... linkini verdihim kilifi cok begendim... bu kilifi Turkiye'de bulabilir miyim...??

https://www.youtube.com/watch?v=5rCaQEg2JxU&feature=youtube_gdata_player

Pda teknolojide var ama cok korunakli degil cam acikta kaliyor yuz ustu dusmede cam kirilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

arkadaşlar ebayda 1-2 dolar olan kılıflarwww.pdateknoloji.com da 9-10 lira fiyat fazla ama ebaydan siparişlerim 2 aydır gelmedi. bu durumda fiyatları uygun bence. birde bakınca en az samsung protecter gibi korur diye düşünüyorum. baoşuna 4 katı para vermek gereksiz bence o paraya ben olsam 4-5 tane farklı kılıf alırım, ve alacağım arkadaşıma aldım ebaydan 1,5 dolara hala ilk günkü gibi ve çok kullanışlı ve kaliteli çıktı. ben bunları beğendim sizce nasıllar.

Kenari tirtikli olan hepsini alabilirsiniz tpu kilifta en iyisi bular bendede bunun arkasinda carpi olani var ama bunlardaki kadar tirtiklari yok ne kadar tirtik o kadar kaymazlik

• quote:

Orijinalden alıntı: khirlie

S.a arkadaşlar az önce note 2 beyaz olanından aldım. Genpada protective cover stokta yok. Adana'da oturuyorum, protective cover jelatin bulabileceğim bir yer var mı?

Google girib dealextrame arat orada var

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Bluetooth kulaklık alacağım. Telefonu sürekli bakmak zor geliyor. Bu nedenle fiyat performans açısından uygun bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı Türkiye'den alacağım.

www.ereyon.com.tr/urun/samsung-hm1500-bluetooth-kulaklik.aspx?ref=akakce

Pili uzun dayanir
    Kendi icinde titresimi var telin titresimini kapar bataryadan tasarruf edersiniz
    Tek olumsuz yani ortadaki tusuna bir kez bile basarsaniz son gorustugunuz numarayi geri arar tekrar basarsaniz aramayi sonlandirir..

• quote:

Orijinalden alıntı: @forever

quote:

Orijinalden alıntı: @forever

http://www.ebay.com/itm/330828275817?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Arkadaşlar Bu Kılıfı Alıp Kullanan Var Mı ?

* Bu Kılıfı Sipariş Veren / Eline Ulaşan Var Mı ?

** Ankara' da Protective Cover' ı Nereden Alabiliriz ? (35 - 40 TL Bandında)

Cok begendim nasil aliriz bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Staylıon2000

quote:

Orijinalden alıntı: ruhhastasi

arkadaşlar fabrika ortamında calısıyorum ve bana özellikle tam koruma saglayan kılıf lazım ince ve görüşünüşü önemli degil bu yüzden ne önerilsiniz?

%100 koruma istiyorsanız otterbox kılıf almalısınız....
    http://www.otterbox.com/Samsung-Galaxy-Note-2-Defender-Series-Case/sam2-galaxy-note-2,default,pd.html?dwvar_sam2-galaxy-note-2_color=20&start=1&cgid=samsung-galaxy-note-2-cases
    Almak İsterseniz Bu Siteden Alın Ben Aldım Sorunsuz Geldi Hemde 3 Günde :http://www.clove.co.uk/
    Ürünün Videosu :http://www.youtube.com/watch?v=p7q4EWQfxPs

Srlam
    Bilgi icin tesekkur ederim.
    Kilifin dis yuzeyindeki plastik bolluk yapiyormu cikacak gibi?
    Yine camda bolluk var.mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Bluetooth kulaklık alacağım. Telefonu sürekli bakmak zor geliyor. Bu nedenle fiyat performans açısından uygun bir ürün almak istiyorum. Tavsiyeleriniz var mı Türkiye'den alacağım.

www.ereyon.com.tr/urun/samsung-hm1500-bluetooth-kulaklik.aspx?ref=akakce

Pili uzun dayanir
    Kendi icinde titresimi var telin titresimini kapar bataryadan tasarruf edersiniz
    Tek olumsuz yani ortadaki tusuna bir kez bile basarsaniz son gorustugunuz numarayi geri arar tekrar basarsaniz aramayi sonlandirir..

Teşekkürler büyük ihtimalle bu modeli satın alacağım. Bakalım fiyat araştırması yapıyorum.

• Telefon için kablosuz şarj ayarını yapmak isteyenler için
    Qi Coil
    http://www.aliexpress.com/store/product/Free-Shipping-Qi-Wireless-charger-receiver-for-SAMSUNG-Galaxy-Note-II/213133_693758379.html
    Qi charger
    http://www.ebay.com/itm/Energizer-Battery-IC2B-US-Qi-Enabled-3-Position-Inductive-Charger-Black-/321036035372?pt=Battery_Chargers&hash=item4abf3d252c
    veya
    http://www.amazon.com/Energizer-Single-Position-Inductive-Charger/dp/B005QZ8BF0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1355110089&sr=8-2&keywords=energizer+wireless+charger

Qi kablosuz şarj yapımcılardan biri de samsung, diğer standartlardan farkı max telefon-şarj platformu aralığı 5mm, yani telefon kılıf içinde olsa bile şarj olur.
    Dikkat S3 Qi coilleri bizim telefona uymaz.
    Qi şarj aletini ise bulmak kolay, öin malı bir sürü var internette ama XDA'da Energizer tavsiye ediliyor ve onu bulmak zor işte. Linkteki model 3 pozisyonlu ve Türkiye'ye gönderim yok. Bir de tek pozisyonlu var ama ebya ve amazonda bile stoklarda yok.
    Alıcı adaptör telefon kapağının iç kısmına yapıştırılır ve max desteklediği akım 1000mA, yani stok şarj aletine göre daha yavaş şarj eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 29 Aralık 2012; 8:19:38 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.