Şimdi Ara

SAMSUNG Galaxy Note II Aksesuar Inceleme, Tavsiye ve Tartışma Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.425
Cevap
49
Favori
150.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AERN

Mıknatıslı bir kılıf aldım ama problem olur mu ? Ekranda acaba ? Mıknatıslı kılıf kullanan var mı ?

ben 2 aya yakın kullandım sıkıntı olmadı ama artık kullanmayı bıraktım. uzun vadede sıkıntı olabileceği yazıyor bir çok yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makinist99

Ne zor işmiş bu kılıf işi telefonu bu kadar incelemedim :)

konudan anladığım kadarı ile 10-20TL arası bir şey arıyorsan bu kılıf alınabilir
    http://www.pdateknoloji.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-S-Desenli-Silikon-Kilif-Beyaz_31278.html#0
    yalnız benim telefon beyaz acaba bu beyaz modeli nasıl duruyor.

Aslında telefonu bu kılıflar gibi koruyacak ama kapaklı yani flip cover olacak (mıknatıslı olmayacak) ucuz olacak, kaba olmayacak, beyaz olacak bir kılıf önerisi olan var mı?
    kesip biçerek yapan arkadaşın yaptığı çok güzel o mantıkta bir kılıf olsa güzel olur.

bildiğim kadarıyla şu an ülkemizde böyle bir kılıf yok :) yurtdışında muhakkak bulursun ama çok araştırman gerek. ben verdiğiniz linkte ki ürünün siyahını kullanıyorum benimde telefonum beyaz. çok ta güzel oldu. birde ekran koruyucusu taktım. 10 numara koruyor şu an. şahsi görüşüm, yeter mi? hayli hayli :)

• Smartdock yurtdışında stoklara girmeye başladı, amazon almanyada 70 euro, fransada 80 euro, rusyada 3000 ruble (100$), bizde hala tık yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Smartdock yurtdışında stoklara girmeye başladı, amazon almanyada 70 euro, fransada 80 euro, rusyada 3000 ruble (100$), bizde hala tık yok.

tık olsa olağanüstü anormal bir durum olurdu üstad zaten
  • Türkiye gerçekleriyle bir kez daha yüzleştim şuan
  • Flip cover kullanıyorum beyaz. Daha 2 gün oldu takalı şimdiden kenarları kirlendi 2-3 ay sonrasını düşünemiyorum!!! Hemde tel. düşürsem ağır yara alacak gibi duruyor ve eminimki düşürecem (geçmiş tecrübelerime dayanarak)
    Arka kapak çıkmadan kenarları kapatan ve de flip cover gibi ekranı kapatan bir kılıf önerebilir misiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO ASTEĞMEN

Flip cover kullanıyorum beyaz. Daha 2 gün oldu takalı şimdiden kenarları kirlendi 2-3 ay sonrasını düşünemiyorum!!! Hemde tel. düşürsem ağır yara alacak gibi duruyor ve eminimki düşürecem (geçmiş tecrübelerime dayanarak)
    Arka kapak çıkmadan kenarları kapatan ve de flip cover gibi ekranı kapatan bir kılıf önerebilir misiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim.

var ama mıknatıslı. ilk çıkanlar öyleydi. orjinal değil tabi ki. 3-4 mesaj üstte bir arkadaş paylaşmıştı sanki. mıknatıslı falan yazmıştı altında link vermişti. 16 liraydı sanırım fiyatıda. bende de var hatta aynısı. uzun vadede mıknatıs sorun çıkarıyor diyorlar.
  • mıknatıs olayına karşıyım hem mıknatıs olmayan kapaklarda bence gayet kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

quote:

Orijinalden alıntı: santos66

ben daha telefonu almadım ama aksesuarlara bakmaya başladım :D alır almaz sorun oldgunda araştıranlardan olmayalım diye
    :D

Ben de aynısını düşünmüştüm. Güzel heyecanlar bunlar bugün protective cover siparişi verdim. bakalım sonumuz ne olacak.

hangi siteden hngi ürünü verdin link warmı üstat

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: basketbol6

quote:

ben daha telefonu almadım ama aksesuarlara bakmaya başladım :D alır almaz sorun oldgunda araştıranlardan olmayalım diye
    :D

Ben de aynısını düşünmüştüm. Güzel heyecanlar bunlar bugün protective cover siparişi verdim. bakalım sonumuz ne olacak.

hangi siteden hngi ürünü verdin link warmı üstat

Genpa'dan protective cover aldım ama sanırım sonuncusunu ben aldım. Şu an stokta yok yazıyor.

http://www.genpa.com.tr/samsung-note-2-bumper-cover-siyah.html

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Arkadaşlar,

Samsung Protective Cover arıyorum nereden bulabilirim? İstanbul'da yarın gidip bir dükkandan
    almak istiyorum kargo ile uğraşmak istemiyorum.

Kimse cevap vermedi. Mediamarkt'tan aldım. Siyah renk zor bulunuyor. Güzel oturdu ve telefon kullanımım daha rahat oldu çünkü biraz ağırlık kazandırdı gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Flip Cover dan yana pek memnun degildim. Ebay de dolasirken bu dikkatimi cekti ve siparisini verdim. Bakalim nasil bir urunmus :) Sizin fikriniz nedir? Yanlislik ile siyahini aldim keske grisini alsaymisim diye icime dert oldu simdi :(

http://www.ebay.com/itm/Brushed-Metal-Aluminum-Plastic-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-II-2-GT-N7100/271090519665?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=017&category=20349&cmd=ViewItem

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Flip Cover dan yana pek memnun degildim. Ebay de dolasirken bu dikkatimi cekti ve siparisini verdim. Bakalim nasil bir urunmus :) Sizin fikriniz nedir? Yanlislik ile siyahini aldim keske grisini alsaymisim diye icime dert oldu simdi :(

http://www.ebay.com/itm/Brushed-Metal-Aluminum-Plastic-Cover-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-II-2-GT-N7100/271090519665?ssPageName=WDVW&rd=1&ih=017&category=20349&cmd=ViewItem

kardeş süper bir kılıf gerçekten tam aradıgım gibi bişey evet grisi daha güzel duruyor kaç günde gelir acaba ??

• quote:

Flip Cover dan yana pek memnun degildim. Ebay de dolasirken bu dikkatimi cekti ve siparisini verdim. Bakalim nasil bir urunmus :) Sizin fikriniz nedir? Yanlislik ile siyahini aldim keske grisini alsaymisim diye icime dert oldu simdi :(

Arka sayfada filan bende paylaştım benzer şeyler. Görünüm olarak muazzam ama darbe emme konusunda nasıl olacak onu bilemedim. Hatta bir arkadaş dikkatimi çekti o konuda. Eline ulaştığında yorumlarını ve fotosunu bekliyorum.

• Bugün ebaydan koruyucu film aldım, 1.33 Dolara bakalım. 3 haftayı bulur gelmesi, sanırım iz yapmıyormuş. Ayrıca bir de 10 tane koruyucu film vardı o da 3 dolar civarındaydı, eğer bundan memnun kalmazsam 10 tane olanı sipariş vereceğim.

sipariş verdiğim ürün :http://www.ebay.com/itm/221142344780?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 25 Aralık 2012; 17:26:06 >
  • quote:

bu ürün de arka kapak yerine takılıyor, darbe koruması yeteneği yoktur, tamamen dekoratiftir, ayrıca NFC çipi üstünde yok ona göre plan yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 25 Aralık 2012; 17:24:48 >

• Bir de böyle bir ürün gezerken gördüm,

http://www.ebay.com/itm/Silver-Metal-Aluminum-Brushed-Hard-Chrome-Case-4-Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-/271118093796?pt=PDA_Accessories&hash=item3f1fe5cde4

kullanan var mı ? Şu an flip cover mıknatıslı kullanıyorum ama mıknatıstan dolayı farklı bir kılıf arıyorum. Önerisi olan var mı ? kapaklı olsun ama mesela mıknatıs yerine farklı bir şekilde kapansın, çıt çıt olur v.b. ancak bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronos1121

quote:

bu ürün de arka kapak yerine takılıyor, darbe koruması yeteneği yoktur, tamamen dekoratiftir, ayrıca NFC çipi üstünde yok ona göre plan yapın.

Arka kapağın üstüne takılıyor olması gerek. Resimlere bakınca dediğim gibi sanki

• quote:

quote:

Arkadaşlar,

Samsung Protective Cover arıyorum nereden bulabilirim? İstanbul'da yarın gidip bir dükkandan
    almak istiyorum kargo ile uğraşmak istemiyorum.

Kimse cevap vermedi. Mediamarkt'tan aldım. Siyah renk zor bulunuyor. Güzel oturdu ve telefon kullanımım daha rahat oldu çünkü biraz ağırlık kazandırdı gibi.

bende kullanıyorum, süper kılıf! özellikle yan tuşları harika yapmışlar. sanki kılıf yok gibi ama arkası çabuk çiziliyor

• Arka kapagin ustune takiliyor. Lakin korumadan cok dizayni hosuma gitti. Umarim deger. Sabirsizlik ile bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.