Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
216
Favori
1.555.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
    Volte harici her şey konuşun sıktı bu volte mevzusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam link hala çalışıyor ancak link apk dosyaları değil, samsung rom linkleri. Yani örnek vermek gerekirse bilgisayar için programların setup dosyaları linkinden windows format kalıp dosyası çıkması gibi düşünün.

• hako7445 H kullanıcısına yanıt
    hako7445 hocam aynen katılıyorum. benim de ilgilenmediğim pek çok konu konuşuluyor ama birşey yazmıyorum saygısızlık olduğunu düşünüyorum. örneğin forumun %80 i kılıfla dolu.

Orijinalden alıntı: selcukyy76

hako7445 hocam aynen katılıyorum. benim de ilgilenmediğim pek çok konu konuşuluyor ama birşey yazmıyorum saygısızlık olduğunu düşünüyorum. örneğin forumun %80 i kılıfla dolu.

aynen selçuk hocam bazı insanlar biraz garip anlamıyorlar burası forum sayfası herkes merak ettiğini sorar cevap alır veya alamaz kılıf soruları benimde hoşuma gitmiyor ama insanlar 2000 küsür lira para vermiş ve telefonu korumak için iyice emin olmak için 40 türlü kılıf sorusu soruyor. bizlerede saygı duymak düşüyor. Çünkü kendini bilen insanlar bunu yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • geçer geçer bu kılıf dı ekran korumaydı muhabbeti yakında apk paylaşan lar ben tlf apk kesinlikle yüklememciler root cular root sevmeyenler yakında yazmaya başlar

• Arkadaşlar bu foruma tapatalk üzerinden bağlantısı varmı

( Biraz havanız değişsin forum epey gerilmiş sanki )

Biraz çetrefilli oldu ama sonunda oldu...Üşenmedim kalktım gittim taaaa bostancıdan beylikdüzüne ha 200 lira için değermiydi elbette tek dert 200lira olsa belkide değmezdi ama kutu içeriğini görmek adına değerdi doğrusu ;)

Cihazı almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum kutu içeriği anlamında hepsiburada ya güvenemediğim için (özellikle de 2119 liralık rakamı görünce tedarikçi firmayı arayıp görüştüğüm ve kılıf çıkmadığını söyledikleri için ) bu yolu tepmek zorundaydım açıkcası...

Cihazı Beylikdüzü 5M MİGROS dan aldım alırken kutuyu açtırdım tüm içeriğine baktık kırığı çıkığı çiziği var mı herşeyinikontrol ettik sağolsunlar kurulum yapmayı bile önerdiler ki yazılımsal bi problem varsa hemen değiştiririz dediler o kadarına da vaktim yoktu açıkcası malum yol uzun

Kutu içeriği full hatta ilk defa sıfır telefon aldığım için gerçekten kutuyu ilk defa açıyor olmak büyük keyfmiş cihaz malezya malı kutu üzerinde türkçe karakterleri barındırdığına dair uyarı ve içerisinde türkçe kullanım kılavuzu bile vardı açıkcası bukadarını ben bile beklemiyordum ...Kılıf da var diğer aparatlar da var tercihim de maviydi gönlüme göre de oldu cidden

Ha bu arada rakam 2199 lira migros sanal magazadan alırsanız da rakam bu 10 lira kadarda hizmet bedeli ekliyor evine kadar da geliyor ancak dediğim gibi ben görerek almak istedim...

Son olarak 5M DIŞINDAKİ MİGROSLARDA ÜRÜN 2399 LİRA bunu da belirteyim sonra ulan kalkıp ta oralara gideceğine yakın bi migrosdan alsaydın demesin kimse günlerdir araştırıyorum

Umarım kafası karışık arkadaşlara faydası olur biraz olsun ;)

• Kalınlarda çok kaba olduğu için göze hitap etmezler. Ben sadece çizilmemesi için tercih ettim. Düşürmem diye tahmin ediyorum.

Hatta telefonla da görüştüm yok demişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 29 Ocak 2018; 23:9:34 >
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • Güncelleme uyarısını kaybetmek isteyenler marketten disabler programını indirip com.wssyncmldm ı seçip önbelleği temizlerseniz uyarı kapanıyor.

Programın çok pil tükettiğini söyleyenler olmuş ama bakalım umarım stabil çalışıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haha bu da iyiymiş artık kılıfı çıkmayanlardan birine hediye edersiniz hayrınıza :D teşekkür ederim bu arada ben cumadan beri yazıyorum hepsiburada ya ama sallayan olmadı valla siz şanslıymışsınız , her anlamda ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 29 Ocak 2018; 23:12:29 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.