Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.557
Cevap
216
Favori
1.555.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
42 oy
Giriş
    Ben bugün mavi olanını hb uygun iletişimden 2.119 tl den sipariş ettim. Yalnız bende uygun iletişim ile sabit numaralarından irtibata geçtim. Yetkili bir bayanla görüştüm. Bana kutu içeriğinde kılıf olduğunu ve telefonların gümrükte olduğunu 13 şubata kalmadan bu hafta içinde kargoya verileceğini söyledi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yanlış anlaşılma olmasın bana söylenen de neden 13 şubat dediğim için olsa gerek şuan ki seride kılıf olmadığı o yüzden 13 şubatın beklendiğiydi ama o seriden çıkacağını da garanti edemem diye eklendi...yanlız tekrar tekrar belirtmeliyim son derece kibarlardı belliki bu kılıf olayından onlarında epey başı ağrımış :/ hayırlı olsun umarım sıkıntısız ulaşır elinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 29 Ocak 2018; 23:16:53 >
  • Hocam ışık sızması edgelerin makus talihi olmuştur. Fakat bu durum dediğiniz gibi home tuşu da dahil tüm çerçevede değil bildiğim kadarıyla. Yanlış yönlendirmiş olmayım ama bence bir araştırın. Home tuşu da dahil tüm çerçevede olması normal değil gibi.
    “Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Yalnız; ilmin ve fennin, yaşadığımız her dakikadaki safhalarının tekamülünü idrak etmek ve terakkiyatını zamanla takip eylemek şarttır. Bin, iki bin, binlerce sene evvelki ilim ve fen lisanının çizdiği düsturları, şu kadar&nbsp;bin yıl sene evvel bugün aynen tatbike kalkışmak elbette ilim ve fennin içinde bulunmak değildir.”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
    22 Eylül 1924, Samsun.

Kaynak: Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri. II. Cilt, Türk İnkılap Tarihi Enstitüsü yayınları: 1., Türk Tarih Kurumu Basımevi, Ankara, 1959, sayfa: 194-195
  • ozgurpala kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnşallah

üstad yüklemeyelim mi diyosun peki ?? hanigüncelleme sorun yaratmak değil çözmek içindir diye düşünüyorum bi sıkıntı yaratıyorsa da yeni bir güncellemeyle çözülecektir ben yükleme taraftarıyım ama yorumlara bakınca arada kaldım doğrusu
  • Arkadaşlar bir ara iphone lerde sadece çerçeve korumalar vardı onlardan bulamazmıyız acaba yada yaptıramazmıyız. Tamam orjinal kılıf çok güzel ama kılıfı çıkardığım an cihaza aşık oluyorum resmen eski telefonumu (sony z1 compact) 4 yıl kılıfsız kullandım o yüzden kılıf sevmem belki çerçeve kullanabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aslında kılıf benim için şarttı. Buradan bir kaç arkadaşa sordum. Onlarada kılıf çıkınca anında sipariş ettim. Çıkmasaydı iade ederdim. Telefonu açtığımda kurulum ekranı çıktı dil seçip kendim kurdum sarjıda %38 veya 31 di yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Youtube dsn bakın isterseniz.

HB nin kendisinin sattığı kutulardan kime kilif2 çıkmamış hocam ?

XİAOMİ Mİ9 LİTE
    "Neyi bilmediğiniz hakkında en ufak bir fikriniz yok" Elon Musk
  • Arkadaşlar halen bir Note4 kullanıcısı olarak Samsung Galaxy Note Fan Edition hakkında merak ve kaygılarımı madde madde sıraladım. Bilenler, aydınlatırlarsa benim gibi almak isteyenlere de, genel bir katkı sağlanmış olur.

1) Öncelikle Samsung Türkiye Resmi Dağıtıcısı satışını üstlenmediği için zorunlu olarak satılan ürünler ithal ve güvencesi yok desek yanlış olmaz. İthal olmasının en büyük handikapı bildiğiniz üzere güncel yazılım alabilme sorunudur. Bu model en son hangi sürüme kadar yükselecek ve biz bunu alabilecek miyiz?

2) Bazı ithal telefonlarda fiş ucu TR uyumlu çıkabiliyor herhalde FE için bu durum geçerli değil, sizde durum nedir?

3) Önerebileceğiniz belirli sorunsuz bir üretim serisi var mı yoksa tüm FE serileri sorunsuz mu?

4) Kalem ile İngilizce bir metin üzerinde seçme işlemi yapıldığında çeviri özelliği yalnızca sözcük çevirisi mi yapıyor metin çevirisi de, yapabiliyor mu? Çeviri yapma özelliği internete muhtaç mı, yoksa yazılımsal olarak FE kendi mi yapıyor?

5) Note4’ün pili yoğun kullanımda günü çıkartmıyor FE’de durumlar nasıl?

6) Bazı yorumlarda kimisi kutu üzerinde sarılı özgün saydam fabrika çıkış jelatini ile, geliyor kimisinde de, jelatinsiz kutu açılmış deniyor. Jelatinli gelmezse doğrudan geri vermeliyiz değil mi, siz ne dersiniz?

7) FE’de S7’deki işlemcinin aynısının kullanıldığı söyleniyor doğru mudur?

8) Kılıf olarak SPIGEN kılıflardan şaşmam. Ancak, kırılmaz cam (Isıl işlem görmüş) ekran koruyucu kıvrımlı ekrana ne kadar uyum sağlar onu da, bilmiyorum. Siz ne yaptınız?

9) Note4 ses açısından hem hoparlör, hem konuşma olarak gerçekten iyi. Benim merakım hoparlör ses gücü, doygunluğu ve niteliği nasıl en az Note4 kadar iyi mi, yoksa ondan düşük mü?

10) Kamerayı sormayayım dedim ama yine de, sorayım nasıl buldunuz? Hoş, Note4’den kötü olacak hali yok ya…

11) Çift tıkla ekran uyandırma ve uyutma var mı, kutudan kaç kalem ucu çıkıyor?

12) NFC ödemeleri örneğin faturasız hat kullananlar cüzdan misali ne kadar kalan (bakiye) varsa onu mu, kullanıyoruz yoksa kredi kartı tanımlama gibi, bir işlem mi gerekiyor?

13) 01.03.2018 Tarihinden itibaren tüm yabancı elektronik ürünlere var olan vergilerin dışında %15’lik ek bir vergi daha alınacakmış bu doğru mu yoksa, bir söylenti mi bilmiyorum, umarım doğru değildir.

Yardımlarınız için, şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtar72 -- 30 Ocak 2018; 0:20:5 >

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurpala

BİM BAM BOM ÇOK ŞÜKÜR DOSTLAR BENİMDE ARTIK FAN EDİŞINIM VAR

( Biraz havanız değişsin forum epey gerilmiş sanki )

Biraz çetrefilli oldu ama sonunda oldu...Üşenmedim kalktım gittim taaaa bostancıdan beylikdüzüne ha 200 lira için değermiydi elbette tek dert 200lira olsa belkide değmezdi ama kutu içeriğini görmek adına değerdi doğrusu ;)

Cihazı almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun diye yazıyorum kutu içeriği anlamında hepsiburada ya güvenemediğim için (özellikle de 2119 liralık rakamı görünce tedarikçi firmayı arayıp görüştüğüm ve kılıf çıkmadığını söyledikleri için ) bu yolu tepmek zorundaydım açıkcası...

Cihazı Beylikdüzü 5M MİGROS dan aldım alırken kutuyu açtırdım tüm içeriğine baktık kırığı çıkığı çiziği var mı herşeyinikontrol ettik sağolsunlar kurulum yapmayı bile önerdiler ki yazılımsal bi problem varsa hemen değiştiririz dediler o kadarına da vaktim yoktu açıkcası malum yol uzun

Kutu içeriği full hatta ilk defa sıfır telefon aldığım için gerçekten kutuyu ilk defa açıyor olmak büyük keyfmiş cihaz malezya malı kutu üzerinde türkçe karakterleri barındırdığına dair uyarı ve içerisinde türkçe kullanım kılavuzu bile vardı açıkcası bukadarını ben bile beklemiyordum ...Kılıf da var diğer aparatlar da var tercihim de maviydi gönlüme göre de oldu cidden

Ha bu arada rakam 2199 lira migros sanal magazadan alırsanız da rakam bu 10 lira kadarda hizmet bedeli ekliyor evine kadar da geliyor ancak dediğim gibi ben görerek almak istedim...

Son olarak 5M DIŞINDAKİ MİGROSLARDA ÜRÜN 2399 LİRA bunu da belirteyim sonra ulan kalkıp ta oralara gideceğine yakın bi migrosdan alsaydın demesin kimse günlerdir araştırıyorum

Umarım kafası karışık arkadaşlara faydası olur biraz olsun ;)

Hocam hayırlı olsun, migrostakiler delta garantili mi? Çalışanların kılıf olayından haberi var miydi? Mavi beklentinizi karşıladı mi, ben arada kaldım siyah mavi

• mutombo19 M kullanıcısına yanıt
    hocam kaçırdım mı kampanya'yı acaba? %3 indirim nasıl oluyor? 2180 gözüküyor bende fiyatı
    1119 değildi zaten yazım yanlışı olmuştur 2119 du ki evet güncellenmiş haliyle şuan mavi 2185 , siyah 2180 lira

2. Fiş Tr uyumlu değil fakat dönüştürücü veriyorlar yanında.

3.Tecrübe etmedim buna dair yorum ve haberde görmedim.

5.Pili bana gayet normal geldi. 1 günü çok rahat geçiyor tabi normal kullanımda. (İlk sayfada nasıl pil tasarrufu edilirle alakalı alıntı da var )

6.Benim cihaz jelantinli ve jelatini açılmamış halde geldi.Telefonu açtığımda dil seçimini kendim yaptım kılıfla birlikte geldi.HB nin kendisinden aldım.

8. Kendi kilifi2 haricinde Spigen Ultra Hybrid siyah kılıfı satın aldım 30 ₺ ye.Gayet hoş. Telefonculardan uyduruk cam koruyucu aldım kavisli ekrani kapatmıyor. Aliexpress üzerinden de 3 adet 3D ekran koruyucu sipariş ettim.

10.Kamera şahane hatta biraz bilgili arkadaşlar için pro modu da var.

11.Çift tık olayı yok malesef ama Microsoft Launcher arayüzü ile bu olayı yapabiliyorsun. Belki farklı küçük yazılımlar vardır.

• mutombo19 M kullanıcısına yanıt
    üstad eyvallah teşekkür ederim mavi son derece güzel bende arada kalmıştım açıkcası siyahın da havası başka tabi ama s8 siyah note 8 siyah herşey siyah artık mavi farktır diye düşünüyorum ;) ha birde siyah olanda parmak izi aşırı gözüme battı tercihime etkisi büyüktür onu da belirteyim... delta garantili cihaz personelin haberi varmıydı yoktu sanırım ama çıkmasaydı da zorluk çıkaracak bir tavırları yoktu açıkcası açalım bakalım dedik ve açtık İMKANI OLAN GİTSİN GÖREREK ALSIN derim ben sonradan başınız ağrımasın boş yere
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.