Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (1211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
25.514
Cevap
227
Favori
1.475.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Uysalty U kullanıcısına yanıt
    Evet ısınma özellikle video oynatırken çok arttı normalin üstünde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktoratik kullanıcısına yanıt
    Güncellemeden dolayı mı yoksa telefonu aldığımdan beri hiç format atmadığımdan dolayı mı bilmiyorum. Sorun güncellemede değilse format atacağım.3 senedir format atmıyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende pek bir fark yok ısı açısından, havaların etkisi ile ısı birazcık daha hissedilir oldu geçen yazda böyleydi. Sizinki daha belirginse bilemicem. Fikir vermek açısından, uygulama olarak neredeyse sadece whatsapp, youtube, tarayıcı ve banka uygulamaları kullanıyorum ekstra pek birşey yok.
  • Ben telefonu root ettim. Şimdi bana root gerektiren kullanışlı güzel uygulamalar önerebilir misiniz? Özellikle sistem uygulamalarını kalıntı bırakmayacak şekilde kaldırmak benim için çok önemli böyle bir uygulama var mı? Ücretli ücretsiz fark etmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

    Ben telefonu root ettim. Şimdi bana root gerektiren kullanışlı güzel uygulamalar önerebilir misiniz? Özellikle sistem uygulamalarını kalıntı bırakmayacak şekilde kaldırmak benim için çok önemli böyle bir uygulama var mı? Ücretli ücretsiz fark etmez.
    Sistem uygulamalarını kaldırmak için root destekleyen bir dosya yöneticisi ile (root explorer, x-plore vb.) /system/app ve /system/priv-app dizinindeki istemediğiniz uygulamaları klasörleriyle beraber silebilirsiniz. İşlem bittiğinde bir de cihazı sıfırlarsanız tertemiz olur

    Fabrika ayarlarına sıfırlarsanız Prenormal'e düşmemeye dikkat edin, cihazın ilk açılışında şu işlemi uygulayın:https://www.youtube.com/watch?v=TBUY05mnCP8




  • cıyanogen C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Cihazi sirlamak derken wipe dalvik cache yapmak mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi uygulamarı kaldırabiliriz vs diye açıklamalarıyla bir konu vardı XDA'de onu bulamıyorum bilen var mı?
  • Bugün 30 metreden telefon yere dustu ön camı kırıldı dokunmatik çalışmıyor ekran bulabileceğim bir yer bilen varmı veya ekranını alabileceğim 2 el telefon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde mavi renk lcd panel var, sıfır. Yedek parça olsun diye almıştım lakin kullanmadım. Satmak istiyorum. Alet edevatı da üstünde. 450₺. Düşünen olursa irtibata geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 Sene süren Note FE maceram dün itibari ile son buldu.Son derece beklentilerimi karşılayan gerçekten premium bir cihazdı. Sadece arızalardan ve yedek parçadan çok çektim. Artık yoluma Redmi Note 9 Pro ile devam edeceğim. Elinizdeki cihazın kıymetini bilin dostlar. Kılıfım hala duruyor siyah renk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokoko cu kazım -- 5 Temmuz 2020; 18:35:35 >
  • Merhaba,
    Elinde orjinal smart kapaklı kılıf olan arkadaşlar satın almam için benimle iletişime geçebilir mi? Altın renk tercihimdir ama diğer renkler varsa da olur.
  • Orjinal kılıfını nerden buluruz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

    Tesekkur ederim. Cihazi sirlamak derken wipe dalvik cache yapmak mi?
    Aynen o şekilde.
  • Galaxy Note FE Ultra Viole UV Sıvılı Likit Tam Yapışan 5D Ekran
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/galaxy-note-fe-ultra-viole-uv-sivili-likit-tam-yapisan-5d-ekran-k-P368908282

    Bu ürünü uygulayan var mı telefona? Geri sökerken baya sıkıntı çıkarıyormuş ama sökmemek kaydıyla baya iyi bi ürün gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Selam dostum, bende yedek parça olarak bir kenara koysam mı diyorum ekranı. Ancak bi kaç sorum var.

    Sendeki ekran orjinal mi?

    Nerden almıştın?

    450 çıkamam gibi son fiyatı ne kadar ?

    Anlaşırsak satış işlemini nasıl hallederiz ?
  • Arkadaşlar merhaba not feyi severek kullanıyordum garantisi mayıs ayında bitti.Ama sensörlerinde sıkıntı var yakınlık sensörü iris ireskop gibi kısımlar malesef ki çalışmıyor.Nasıl olduğu hakkında bilgim bile yok. Yakınlık sensörü çalışmadığı için sesim karşı tarafa bazen gitmiyor oyunlarda.Ve bataryamda bitik durumda. En fazla 3 saat yetiyor.
    Bataryamı ve sensörlerimi nerede değiştirebilirim bilgisi olan var mı ?




  • Selamlar.

    1. Orijinalden kastınız çıkma ekransa, değil. Orijinal yedek parça diyeyim.

    2. Aliexpress'ten almıştım. Aldığım gibi de sakladım. Kullanma imkanı bulamadık :) Cihaz çatır çatır çalışıyor :) Ürün sıfır.

    3. İnanın bana maliyeti bu kadar oldu (hatta vergisiyle daha fazla). Yani, az kayıpla ihtiyacı olana verme niyetindeyim. Siz de anlayın lütfen :)

    4. Olur da anlaşırsak ister hesaba havale veya eft önden, sonra kargo veya komisyonu ödemek kaydıyla get ilanı açılabilir. Aynı şehirde olacağımızı zannetmiyorum, yoksa elden teslim de bir seçenek olabilirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmedov_34

    Ekran görüntülerini paylaşabilirseniz bizler için çok iyi olur.ayrıca cam mı yoksa esnek nano koruyucumu.bende sizin gibi 2 adet koruyucu çöpe attım.

    Alıntıları Göster
    Cam ama kalınlığı çok güzel vede yapışkanlı ince plastiklerden böyle basit olanlardan değil. Açıklamasında Tempered Glass yazıyor. Resimleri ekledim. Ama eski bir telefonla çektim. Çok yansıma yaptı. Ama fikir verir. Hatta stokta 9 tane kalmış. 1 tane yedek almayı düşünüyorum.





  • mstfckmk kullanıcısına yanıt
    Denemedim. Ben tavsiye etmem. Çünkü uygulaması ve yapması aşırı dikkat ve zahmet gerekiyor. Normal koruyucu takarken bile zorlanıyoruz. Yukarda linkini paylaştığım bir ürün var. Onu deneyebilirsin.
  • Arkadaşlar az önce klavye durduk yere tutukluk yapmaya başladı. Kapayıp açtım ama düzelmedi. Harf almadan geçiyor ve basılı tutularak girilen özel karakterleri yazmadan sönüyor geri. Durduk yere oldu var mı başına gelen? Sorun ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 12091210121112121213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.