Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet siyah renginde indirim yapmışlar. Bahse girerim bu fiyatın içinde kesinlikle kılıf yoktur. Böyle giderse telefon yakında yok satacak.
  • şu an çok pis gaza geldim. almak istiyorum da kılıf var mı yok mu bilemedim :)
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde bakarsak sonuçta S8, Note FE den daha iyi bir cihaz. Arkadaş Note FE nin S8den daha iyi olduğunu belirtmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadadan spigen kılıfla birlikte 2604tl ye aldım. :)

• Metin* kafamı karıştırdın bak :) kılıf olmasa ne olacak, alırız ali'den 2 kılıf 3 haftaya gelir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

Metin* kafamı karıştırdın bak :) kılıf olmasa ne olacak, alırız ali'den 2 kılıf 3 haftaya gelir. :)

Spigen kılıfı 24tl ye birlikte aldım telefonla hepsiburadadan içinden çıkmasa nolcak ki

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

quote:

Metin* kafamı karıştırdın bak :) kılıf olmasa ne olacak, alırız ali'den 2 kılıf 3 haftaya gelir. :)

Spigen kılıfı 24tl ye birlikte aldım telefonla hepsiburadadan içinden çıkmasa nolcak ki

kutu içeriğinde şarj aleti dışında başka bir şey var mı? yoksa sadece telefon şarj aleti mi?
  • quote:

quote:

quote:

kutu içeriğinde şarj aleti dışında başka bir şey var mı? yoksa sadece telefon şarj aleti mi?

Bilmiyorum ki yeni sipariş verdim bende.

• Merhabalar

Note FE uzun süredir bekleyen bir S7 edge kullanıcısı olarak, telefonu satın alıp kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Telefonun çift hatlı olmasının bir dezavantajı var mıdır? Türkçe çevirinin eksik olduğundan bahsedilmişti. Var mı böyle bir sorun? Note FE alırsam eşime S7 edgeyi devredeceğim, herhangi bir eksiği gediği var mı telefonun?

Zaman ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: buminhan7

Merhabalar

Note FE uzun süredir bekleyen bir S7 edge kullanıcısı olarak, telefonu satın alıp kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Telefonun çift hatlı olmasının bir dezavantajı var mıdır? Türkçe çevirinin eksik olduğundan bahsedilmişti. Var mı böyle bir sorun? Note FE alırsam eşime S7 edgeyi devredeceğim, herhangi bir eksiği gediği var mı telefonun?

Zaman ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim

Açıkçası bende buna takıldım lakin araştırdım bi fark göremedim ben. En başından beri bekliyordum fe versiyonunu. Ama son zamanlarda s7 edge bakıyordum. Bu nasip oldu. Gelsin bakalım inşallah sorunsuz kullanırım.

• Acikcasi baya aklimi celiyor cunku uzun zamandir bekledigim bi cihaz (S pen icin) Su an c9 pro kullaniyorum, bunu satip alsam mi, beklesem mi yoksa c9 proyla mi devam etsem bilemedim.

• buminhan7 kullanıcısına yanıt
    Telefonun Türkçe konusunda herhangi bir eksiğini sorununu görmedim. Zaten bu iddiayı ortaya atanlar, nerede yanlış çeviri var veya neresi Türkçeleşmemiş belirtemiyorlar. Şu an için bu söylentinin doğruluğunu kanıtlayacak bir şey çıkmadı. Ben de rastlamadım. Çift hattın bir dezavantajı yok, bilakis avantajı var. Tabi ki şimdi işiniz yoksa ileride çift hatta ihtiyaç duyabilirsiniz. Kısacası herhangi bir eksiğini görmedim ben.
  • Beyler hepsiburda an itibariyle çöktü.

Açamıyorum siteyi
  • dün akşam mavisi 2799 tl idi şimdi 2811. siyahında indirim var da mavi olana bindirim yapmış hepsiburada
  • MOBIUS kullanıcısına yanıt
    Hocam bataryasi nasil peki? Senin kullanimina gore kac saat ekran suresi veriyo kontrol ettin mi hic?

• quote:

quote:

önce sipariş geçtim, sonra baktım spigen kılıf sepette %50 indirimli. siparişi iptal edip ikisini birden aldım :)
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• Hangi kargo ile yolluyorlar, ben baktim ama bu bilgiyi goremedim. Siz gordunuz mu?

• Telefonu alalı bir hafta oldu. İlk Kadiköyde bir telefoncuya gelmişti ondan 3000 liraya aldım. Pişmanım hemen fiyat düştü.

Gelelim Türkçe meselesine Koreden alınanlara Türkçe dili gerçekten eksik. Daha önceden ondan da alıp bir hafta kullanmıştım. Ama Türkiye ye gelenlerde ithalatçı yolu ile geldiği için Türkçe dili tam olarak var. Zaten model farkı da var. Kore de satılanların model numarasının sonunda S L gibi harfler var. Buraya gelenler international model. Bunların model numarasının sonunda F harfi var. Hatta ön yüzünde Samsung yazmıyordu ama burada sarılganlarda Samsung yazıyor.

Telefon dehşet ısınıyor. 58 dereceyi gördüm. Hemde internette gezerken sadece bu şekilde ısındı.Dikkat ettim da sitesinde gezerken ısınıyor. Diğer sitelerde bu kadar ısınmadı. Ayrıca bir kezde fabrika ayarlarına resetledim resmen sıcaktan elimde tutamadım. Bu şekilde ısınma yaşayanlar yazarsa sevinirim. Yoksa benimkinde pili değişmeyi mı unutmuşlar:)

Burada satılanlardan kılıf çıkmıyor. Kulaklık da eski kulaklık. Yurtdışından aldığımda akg kulaklık ve kılıf vardı.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Aras kargo

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.