Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE Fan Edition [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25.536
Cevap
221
Favori
1.480.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Ben paralı tema kullanıyorum ve bu tema çok pil tüketiyor. Buna rağmen gün boyu kurcalama ile bir günü çok rahat çıkartıyor. Normal bir kullanımda 3 günü görebilir hatta navigasyon kapatılırsa 4 gün denilebilir. Bunu denemedim.
  • mosayhan'ın dediği gibi ısınma sorunu yaşayan var mı arkadaşlar? bu şikayeti ilk defa duydum, olmazsa telefonu iade ederim açmadan.
  • Anadolu A kullanıcısına yanıt
    Bir haftadır kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım. Acaba kullanılan şebeke voltajından ya da adaptörden olabilir mi diye düşünüyorum.
  • bende hepsiburada dan siparişi verdim biraz önce mavi renigini..led kılıf dışında kılıf ( spigen tercih ) önerisi olan var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba

Merak eden soran arkadaşlara gelen ithalatımız satışa açıldı ancak yarın kargolayabiliriz. Hepsiburada biraz daha ucuz ancak kılıf çıkar mı bilmem eğer bizden alırsanız biz çıkan kılıfları almıyoruz bilginiz olsun nasıl gelirse öyle gönderilir. Sadece siyah rengi var. Link aşağıdadır. Alanlara hayırlı olsun iyi günler dilerim.

www.hepsiburada.com
    Samsung Galaxy Note Fan Edition Fiyatı & Fan Edition Özellikleri
    http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008S8AE?magaza=Telefonal

• pyrexez kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Samsung Galxy Note Fan Edition Kılıf Mat Kadife Dokulu Fit Rubber - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu-kiliflari/samsung-galxy-note-fan-edition-kilif-mat-kadife-dokulu-fit-rubber-P137553367

Bu kılıfı kullanıyorum. Daha doğrusu buna çok benziyor. Kadife dokunuş hisli. Bendekinin alt kısım oyukları daha düzdün kesilmiş. Ama bu linkteki kılıfa çok benziyor. Dokusu ve sağlamlığı çok iyi. Geçen sene 40 liradan satılıyordu. Bir yerde aynısını 15 liraya bulup almıştım. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 24 Kasım 2017; 10:55:39 >

• Kılıf için bir de buraya bakın. Bu kılıfın edge kenarları çok iyi. Merak etmeyin ürün geç de olsa geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneturk55

Arkadaşlar merhaba

Merak eden soran arkadaşlara gelen ithalatımız satışa açıldı ancak yarın kargolayabiliriz. Hepsiburada biraz daha ucuz ancak kılıf çıkar mı bilmem eğer bizden alırsanız biz çıkan kılıfları almıyoruz bilginiz olsun nasıl gelirse öyle gönderilir. Sadece siyah rengi var. Link aşağıdadır. Alanlara hayırlı olsun iyi günler dilerim.

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-fan-edition-dual-sim-ithalatci-garantili-p-HBV000008S8AE?magaza=Telefonal

Hocam suanda 2600 civarina satista senin ilan kilif var mi icinde ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Arkadaşlar merhaba

Hepsiburadadan aldık sabah fiyat 2800 küsürdü şimdi indirime gitmiş. Keşke söyleseydiniz sizden alırdık kısmet artık...

• Kullanan arkadaşlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz note 8 paralel ithalatmi note 7 fe yimi önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Arkadaşlar merhaba

Kılıf var hocam alabilirsiniz

• karacam59 K kullanıcısına yanıt

bu siteden aldım gayet ilgili satıcılar. kılıf da çıktı içinen hayran kaldım kılıfa. telefonu anlatmaya gerek yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: scienceman01

bu siteden aldım gayet ilgili satıcılar. kılıf da çıktı içinen hayran kaldım kılıfa. telefonu anlatmaya gerek yok sanırım

Telefon hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsınız. Size bir sorum var. İçinden çıkan kılıf Samsung'un orjinal kapaklı kılıfı mı yoksa başka bir kılıf mı çıktı?
    Ayrıca ön yüzünde üstte Samsung yazıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Kullanan arkadaşlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz note 8 paralel ithalatmi note 7 fe yimi önerirsiniz

Ekran süresi hakkında şu anda birşey söyleyemem ama bende ikisi de var şu anda. Eğer Note 8 kullanırsanız Note fe size çok hafif gelir. Ekran hissi, tepki hızı, iris tanıması bile FE' den daha hızlı. Ben de yurtdışı aldım, kullanıyorum. Ne Note 8 den vazgeçebiliyorum ne de FE den.
    Eğer parmak izi önde olsun diye çok takıntınız yok ise 8 i öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOBIUS

Bir haftadır kullanıyorum ısınma sorunu yaşamadım. Acaba kullanılan şebeke voltajından ya da adaptörden olabilir mi diye düşünüyorum.

Kutudan çıkan adaptör ile şarj ediyorum. Zaten şarj olurken ki ısınmadan bahsetmiyorum. Telefonu kullanırken ısınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mosayhan

quote:

Orijinalden alıntı: sorix

Kullanan arkadaşlar kaç saat ekran süresi alıyorsunuz note 8 paralel ithalatmi note 7 fe yimi önerirsiniz

Ekran süresi hakkında şu anda birşey söyleyemem ama bende ikisi de var şu anda. Eğer Note 8 kullanırsanız Note fe size çok hafif gelir. Ekran hissi, tepki hızı, iris tanıması bile FE' den daha hızlı. Ben de yurtdışı aldım, kullanıyorum. Ne Note 8 den vazgeçebiliyorum ne de FE den.
    Eğer parmak izi önde olsun diye çok takıntınız yok ise 8 i öneririm.

Dogruyu soylemek gerekirse note 8 zi tip olarak begenmedim ince uzun kumanda gibi 6 inc bana fazla uzun gibi gorunuyor internetdede ekran suresi olarak 4 saat civari deniyor az geldi bana note 7 fe nin ebati ve parmak izinin önde olusu beni cezbediyor ama güncelleme ve root destegi olmazsa sıkıntı arada kaldım

• mosayhan M kullanıcısına yanıt
    Note FE telefonumda değil de önceki başka bir telefonumda böyle bir ısınma ben de yaşamıştım. Sorunun bir programın hatasından kaynaklandığını fark etmiştim. Programı kaldırmak işe yaramıştı. Böyle bir program hatası ile bir işlem döngüsü oluşmuşsa bu da telefonu ısındırır. Bir ihtimal tabi ki.
  • inşallah diğer kullanan arkadaşlarda ısınma sorunu yoktur.
  • Arkadaşlar, gençler bilmez ama benim kadar eskiler bilir; eskiden teneke sobalar vardı. Çabuk ısınır ve çabuk soğur. Bu aynen öyle. Elimde kullanırken ortanın üstünden yukarı kısmına doğru ısınıyor ve sonra hemen soğuyor. Ekran resimlerini de çektim sıcaklık değerleri görünüyor.
    Şu andan telefonda hiçbir program kurulu değil. Mail, chrome internet ve youtube kullanıyorum sadece.
    Hatta telefonda kılıf bile takılı değil. Yan yana note 8 ile aynı işlemleri yapıyorum. Note 8 buz gibi, bu ise ısınıyor maşallah. İnşallah sadece bendeki böyledir. Başka alan yokmu? Sizlerde durum nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.