Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.739
Cevap
183
Favori
1.640.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen. Note 7 de başka konu açıldı, Note 5 te konuyu başkasına devrettiler (!) , saçma sapan şeyleri bahane ederek konuyu öyle bir yere getiriyor ki, konuya bakası gelmiyor insanın. Birde "Ne yani bir tek olumlu yanları mı konuşulsun telefonun" cular var. Ki gelip genelde Apple güzellemesi yaparlar her cevap mesajlarında :)
    Hiç sorma hocam benim durumda aynı :) spigen slim armor ile ekran koruyucu hazır :) saat içinde amazondan 6 lı kordon seti aldım o daha uçağa verilmedi ama taşıma aşamasında, ah birde cihaz bi an önce geleydi (-çok sabırsız bir insanım ne yazık ki yaradılışım gereği)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twilight_flame -- 13 Eylül 2017; 11:47:10 >

Herşey kağıt üstünde olmuyor. iPhone un işlemcisi kağıt üzerinde uzaya çıkıyor ama kullanışa bakıyoruz 1000 dolarlık emoji machine.

Telefonlar gelsin biz doldururuz artık burayı ne yapalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Audio is objective. Your hearing and opinion is subjective.
  • twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Ben Crystal hybrid den yana kullandım seçimimi. Note 7de de iPhoneda da şaşmam o seriden. Ekran filmi de aldım. Saat için bile film aldım :D

Kordon linkini alabilir miyim rica etsem? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrHolyday -- 13 Eylül 2017; 11:53:9 >

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    tabiki hocam ne demek :) hayırlı olsun sizede, saat için film almadım hocam ben ilk Gear serisini 2 yıl kullandım ama hiç çizilmemişti, inşallah bu da aynıdır.

https://www.amazon.com/gp/product/B01J0RWHRW/ ürün linki bu hocam.

Aşağıdaki kod ile de amazon.com'da arama yapabilirsiniz.

ASIN kodu: B01J0RWHRW
    sizin Sasmung ile sıkı ilişkileriniz olduğunu bildiğim için söylüyorum; Samsung Omnia, iphone 3gs, S2, S3, S4, Note 4, Note 7, S7 edge kullanmış biri olarak (eşimi de Note 4'den beri sayabiliriz) bu fiyat politikası devam ettiği sürece ikimizde yeni iphone X deneyimine sıcak bakıyoruz :). İnanın bizim gibi düşünen çok fazla kişi olacaktır. Ayrıca, Samsung shoplarda 4500 TL, diğer yerlerde 3500 TL (sonuçta bunu bu fiyata satanda kar ediyor) bulunabilecek örnekler dururken, Note 8 i ısrarla bu fiyattan satmaya çalışmak ve ya fiyatını arttırmak Samsung TR olarak ayağına kurşun sıkmaktır :) (benim görüşüm). Ayrıca sahtekarlarla (amiyane tabirim için özür dilerim) dolu Samsung bayi ve servis çalışanlarını saymıyorum bile. Sözün özü; bu fiyatlar ile devam ederse sırf S-pen tercihi nedeniyle Ankara Necatibey telefon borsasından (samsung garantili, sıkıntısız) alacağız Note 8 i

• Bu cihazın fiyatı düşer

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Bu cihazın fiyatı düşer

İnşallah :))

İnternette 4400 leri bulmuş zaten kazanan Samsung olur kötü değil bu durum

Ben göremedim.

• Note 8 fiyatı yine de düşecek
    Logitech G900 - Logitech G303
    Steelseries Apex 7 - Arctis Pro Wireless - Logitech G29+Shifter
    Galaxy Note 10 Plus - Galaxy Tab S7 Plus
    PS4 Pro - XBOX One X - Nintendo Switch(2019)
  • N11'de 4499 lira şu an. Hafta sonu 1500 liraya 80 lira indirim var. 50 lirada Cardfinans puanı ile haftasonu 4369 liraya mal edilebilir.

Orijinalden alıntı: ß@R!$

quote:

İnternette 4400 leri bulmuş zaten kazanan Samsung olur kötü değil bu durum

Ben göremedim.

dün yada önceki gün görmüştüm gg yada n 11 de ama hediye çeki saat falan vermiyorlar

@sawgent vatan hep böyle şeyler yapıyor, o fiyatın altına gelmesi büyük ihtimal.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabiki ucuzlayacak arkadaşlar. Normal şartlar altında iPhoneda da dramatik bir düşüş olmalı ama ne de olsa her türlü satılıyor diye fiyat değişmiyor iPhoneda pek.

Fiyatların sebebi biziz. Note 8 pahalı olunca ucuzlamasını bekleriz, iPhone yüksek olunca ya abi iPhone alınır ya. Tabiki düşmez iPhone fiyatları :)

Saat alacaktım zaten telefon 3.700e geldi. Tertemiz :)

• altunkeser kullanıcısına yanıt
    Dogubank tan alinmaz. Ozellikle cam ekranin bittigi metal kasanin basladigi hatlarda kasasi duzgun oturtulmamis aciklik var bunu kanitlamanin en kolay yolu isik sizmasi iledir karanlik bir ortamda .

O yuzden riske alinmaz.

Bahsettigim sorunlardaki cihazlar Samsung degisim yapmakta.

Dogubank ta alinacak Note8 cihazlarda Turkiye resmi garantili olmamasindan oturu boyle bir imkan yoktur.

xda-developers taki bir baska kullanici daha ayni sorunun gorselini paylasmistir iste :

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Adamlar açıklamış gayet anlaşılır bir şekilde. Son mesajda ekranı hareket ettirdikçe ışık da hareket ediyor bu light bleed değil ışığın panel boyuna yansıyıp sınırdan çıkmasıdır diyor. Hala telefonu kötülemeye devam ediyorsunuz. Kendi telefonunuz gelsin yorumu ordan kendiniz yapın.

Çok ciddi şekilde söylüyorum konuyu devredin başka birine. Baltalamaya çalışmaktan başka hiçbirşey yapmıyorsunuz.

• DrHolyday D kullanıcısına yanıt
    Burda baltayan varsa o senin demogoji patlatmandir.

Bu olayi nasil yorumlarsan yorumla. Bahsedilen ariza vardir ve degisimde yapiliyor.

Soyle bir sig mantikta olabilir di : Herkeste ayni sorun varsa bu sefer bazi sig mantiksiz kisiler herkeste ayni sorun yok filan da burada beklerdim .....

Sonucta bu kasadaki sizma elbette AMOLED ten geliyor arka aydinlatma IPS LCD panel degil ki arka aydinlatmasi direk sizdirsin tek tip isiklandirma olsun ?!

AMOLED temellerini mantigini belliki pek bilmiyorsun .... Bilmeyen biri senin gibi dusunebilir de . Ama bu da sorun degildir . Asil sorun senin olayi carpitman ve velvele yapmanda....

Bana sunu ifade edemezsin : metal kasa ile cam ekranin bittigi alanda isik cikmasi tam oturmamis cam metal basarisizligidir sonucta kavisli bir ekran ayni sorun Galaxy S8 de de olmus onceki mesajlarimda bununla ilgili gorselleri kanit olarak bahsettim...

Yani bu halde iken sen hakli bir ruh halinde isen neyse iste o halinle tuhaf mantik disi sonuclara varmissin.

Yazik sana ...

Yazik senin su yazdiklarinin okunacak olmasina ...

• cagdaaktan C kullanıcısına yanıt
    Sizin görüşünüze saygı duyuyorum bende sizler gibi fiyatlar düşsün isterim. Bire bir bu soruları bende sordum Türkiye de ki vergiler fiyatlari çok fazla arttırıyor. Iphone x de öyle olacak 1000 dolar fiyatı bakalim Türkiye fiyatı ne olacak.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.