Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
184
Favori
1.603.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir cam ekran koruyucu buldum zore marka diye kullanan varmı acaba? Her yeri yapışkanlı diyor ve edge ekranın yarısına kadar yapışarak kılıfla kullanımı kolaylaştırıyor. Ayrıca kutudan takmayı kolaylaştıran kalıpta çıkıyor. Esasında buff markası bu ay sonuna kadar cam ekranı çıkartacağını söylüyor onu bekleyecem fakat hiç birşey bulamazsam bunu alıcam. Bu da videosu
    www.ceptabletkilifi.com (Koçcan Oto İç ve Dış Tic. LTD. ŞTİ)youtube
    Samsung Galaxy Note 8 Tam Yapışan Ekran Koruyucu Cam
    https://www.youtube.com/watch?v=0hzVHCHLUiU

• Arkadaşlar selam...Delta çıkışlı Hongkong üretimi 64gb Note 8 ile aranızdayım,acaba Türkiye firmwere yüklesem mi karar veremedim,telefon da sorun yok full Türçe ve abuk subuk Çin uygulamalar falan yok,acaba güncellemeleri daha öncemi alırım veya geç mi?bilgisi olan arkadaşım var mı?
  • Teşekkür ederim arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabriorhan kullanıcısına yanıt
    Aldiginiz telefon cift simli, radyolu ve farkli islemcili bir cihaz. Boyle bir yazilim degistirme telefonunuz icin uygun olmaz. Telefonunuz o ulkenin guncellemelerini alacak ve stabilitesi korunmus olacak. Avrupa ve asya pazaru farkli. Hangisine once ne gelecegi bilinmez ama ana surumler muhtemelen daha ince gelir asya cihazlarina.

Saygilarimla.

• whitelated kullanıcısına yanıt
    hiç düşünme....direk Note 8 al,Mate 10 kullanan ve Note 8 e geçen biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim,haklısınız,uyumsuzluk yaşayabilirim,onu düşünmemiştim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: juckrusel

Arkadaşlar, bazı note 8 lerin arkasında note 8 yazıyor bazılarında mesela bende yazmıyor. Daha önce konuşuldumu

Yardım

• juckrusel J kullanıcısına yanıt
    SM-N950F yazıyor küçük yazılarda kameranın altında da kocaman Samsung yazıyor Note8 diye bir ibare yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 100.000 TL verip araba aliyosunuz üzerine jelatinmi ortuyosunuz. Hayır . Bırakın 4 bin tl verdiğiniz güzelim cihazı cirkinlestirmeyin. Dikkatli kullanın birşey olmaz

• bende duos aldım tam olarak işlemci modeli nedir? ve ne gibi farklar var acaba çift sim dışında
  • yasinaka Y kullanıcısına yanıt
    Smart Switch uygulaması ile kablosuz olarak S4 ile Note 8 arasında bağlantı kurup arama kayıtlarından wifi ayarlarına, foto ne varsa hepsini Note 8'e aktardım. PC den yapmaya gerek yok.

Whatsupp'a gelince, Note 8'e whatsupp'u kurup telefon numarası ile giriş yapınca yedekleme yüklensin mi diye soruyor. Tamam dedikten sonra eski telefondaki bütün yazışmaları telefona aktardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Note 8 için UAG'ı nereden temin ettiniz acaba?

İstanbul Anadolu yakasında TR distribütörü mevcut. Ancak Note 8 için Monarch kılıflar 26'sı Salı günü satışa çıkacakmış.

URBAN ARMOR GEAR
    Urban Armor Gear Authorized Distributors
    https://urbanarmorgear.com/pages/distributors

• Adhell 1.7.9 sürümüne güncellendi ve Note 8de çalışıyor artık..

• Teşekkür ederim hocam, kendi işimi görecek kadarını öğrenmeye çalışıyorum.

Bunun için s note uygulamasını kurmak gerekiyor. Destekleyen son versiyon 5.2.04.25 sürümü. Bu yazılımı yükleyip ardından extension pack ve widget uygulamarını kurup en son da app store de action memo kısayol uygulamasını yükleyince çalışmaya başlıyor.

Yalnız programı güncellemek yok.

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 22 Aralık 2017; 1:48:40 >

• greentooth kullanıcısına yanıt
    Bu dedikleriniz store da yok sanırım bulamadım çünkü.Siz kullanıyormusunuz.Birde kullandığınız başla ne tür uygulamalar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: KnowN

Adhell 1.7.9 sürümüne güncellendi ve Note 8de çalışıyor artık..

Link alabilir miyim?

• Evet store de sadece son versiyonlar oluyor. Diğer tüm programlar burada mevcut.

www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/

Sadece shortcut uygulaması direkt app store dan indirilebilir.

Diğer programları bir ara derleyip yazarım :)

• juckrusel J kullanıcısına yanıt
    Cihazım samsung Türkiye garantili note 8 yazmıyor. Siz nasıl bir yardım istiyorsunuz?

• Navigasyon için İGO kurdum ve çok başarılı tam ekran oldu. Link paylaşmak yasak değil ise ekliyorum
    igo Note 8

linkte www ile com arasına m a x icep yazarsanız açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 22 Aralık 2017; 13:34:16 >
  • 1. Sayfada anlatim var

• 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.