Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 8 [ANA KONU] (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.739
Cevap
184
Favori
1.603.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erkanist

Hocam ne alakası var ya alemsin Kötü niyetli biri olsam daha önce iki model arasında fark yok diye fordumdakileri bilgilendirmekle uğraşmazdım.

Ayrıca o ürünlerin çoğu sahte :) Herkesde de Teb kart olmadığına göre bendeki daha uygun :D
    Vallahi merak ettim, linkini bir atıver sana zahmet.

valla bilmem hediye aldırmışsın kendine, bana ters köşe yaptın

Valla şaka bir yana senin söylediğini düşünüp haklı olduğuna karar verdim, üç katı fiyat vermeye gerek yok.

Hediyeni güle güle kullan hocam [:) ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 23 Aralık 2017; 20:56:5 >

• greentooth kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi yapmışsın, hala 950 modelini almaya gerek olmadığını düşünüyorum. Diğerine göre görüntü çok daha iyi duruyor orası ayrı

Teşekkür ederim, sen de güle güle kullan :)
  • Bu arada diamond protect ile ilgili yorumumu ben de ekleyeyim.

15 gündür kullanıyorum, telefonu zaman zaman kılıfsız, mıknatıslı tutucu lazım olduğunda kılıf ile kullandım.

Çok ayrıntılı inceledim; Telefonun ön camı çok net tertemiz, ilk gün gibi. Arka camında kılcal birkaç çizik olmuş. Ben tamamına uygulamıştım ama arkasını beklediğim gibi korumamış.

Olayın iki yönü olabilir;
    - Uygulama yaptıktan sonra bekletme sürecinde stant gibi bir şey olmadığından arka yüzeyi masaya temas edecek şekilde bekletmiştim. Bu bir zafiyete sebep olur mu? Emin olamadım.
    - Telefonu bir yere bırakırken ekran üstü değil, arkası zemine gelecek şekilde bıraktığımdan çizik oluşmuş olabilir.

Çizik dediysem ancak çok çok ayrıntılı bakınca, yüksek ışık altında fark ediliyor.

Yani üründen öyle mucizeler beklemeyin.

Hocam peki bir ürünle arka on mu yaptınız yoksa iki ürün mu uyguladiniz. Tek yaptıysanız arka tarafa geçince sıvı bitmiş olabilir diye düşündüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

quote:

Kablosuz hızlı şarj standı almak isteyen varsa ilan açmadan önce konudaki cihaz sahiplerine haber vermek istedim.

EP-NG930 modeli, siyah renk. Uyumluluk sorununu merak edenler için cihaz Note 8 ile uyumlu. Almadan önce Samsung Teknik destek ile görüşmüştüm.

Cihazı Teknosa.com outlet sayfasından 27 Kasım'da 69 TL'ye almıştım. Faturası ile birlikte vereceğim. Ofiste yedek dursun diye almıştım, deneme yaptıktan sonra çekmeceye kaldırdım. Gayet temiz durumda. Satma sebebimi merak edenler için 950 modeli hediye geldi +

İstanbul içi elden de alabilirsiniz.

Hocam valla aşkolsun, bana fazla para vermeye gerek yok deyip, sen 950 model "hediye" mi aldın kendine

Ben tavsiyene uyarak bugün gg dan sipariş verdim. Bak sadece sana güvendim

Satışı baltalamak istemem yalnız gg'de günün fırsatı ile 79,90 a düşmüş, samsung türkiye garantili 930 modeli. Cepteteb "banka kartı" ile %20 iade de var. Almayı düşünenlerin bundan daha uyguna bulabileceğini sanmıyorum.

Şaka bir yana güle güle kullan.

Bende bulamadım, bir link atar mısınız alsak?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Hocam peki bir ürünle arka on mu yaptınız yoksa iki ürün mu uyguladiniz. Tek yaptıysanız arka tarafa geçince sıvı bitmiş olabilir diye düşündüm

Hocam tek ürünü cihazın iki tarafına uyguladım, bıraktığımda mendil henüz tamamen kurumamıştı bile.

İnternette tek bir mendil ile 3 telefonun ekranına uygulama yapılan videolar mevcut.

Düzeltme: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greentooth -- 21 Aralık 2017; 17:39:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

Orijinalden alıntı: greentooth

quote:

Kablosuz hızlı şarj standı almak isteyen varsa ilan açmadan önce konudaki cihaz sahiplerine haber vermek istedim.

EP-NG930 modeli, siyah renk. Uyumluluk sorununu merak edenler için cihaz Note 8 ile uyumlu. Almadan önce Samsung Teknik destek ile görüşmüştüm.

Cihazı Teknosa.com outlet sayfasından 27 Kasım'da 69 TL'ye almıştım. Faturası ile birlikte vereceğim. Ofiste yedek dursun diye almıştım, deneme yaptıktan sonra çekmeceye kaldırdım. Gayet temiz durumda. Satma sebebimi merak edenler için 950 modeli hediye geldi +

İstanbul içi elden de alabilirsiniz.

Hocam valla aşkolsun, bana fazla para vermeye gerek yok deyip, sen 950 model "hediye" mi aldın kendine

Ben tavsiyene uyarak bugün gg dan sipariş verdim. Bak sadece sana güvendim

Satışı baltalamak istemem yalnız gg'de günün fırsatı ile 79,90 a düşmüş, samsung türkiye garantili 930 modeli. Cepteteb "banka kartı" ile %20 iade de var. Almayı düşünenlerin bundan daha uyguna bulabileceğini sanmıyorum.

Şaka bir yana güle güle kullan.

Bende bulamadım, bir link atar mısınız alsak?

Yukarı eklemiştim, gözden kaçtı sanırım :)

GittiGidiyor
    Samsung Wireless Orjinal Standlı Kablosuz Hızlı Şarj Aleti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-wireless-orjinal-standli-kablosuz-hizli-sarj-aleti-301365731?urvid=83013177

• morfeus8888 M kullanıcısına yanıt
    Bir sıkınti yasamadim hocam direk alir almaz yaptirdim ben memnunum

Anladım hocam benim telefon da bazı çizikler olduğu için yapmak istemiyorum o şeyi, çizikleri götüreceğini bilsem kova ile yaparım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ysertac

Anladım hocam benim telefon da bazı çizikler olduğu için yapmak istemiyorum o şeyi, çizikleri götüreceğini bilsem kova ile yaparım :)

Ah öyle bir şey olsa

Yapsalar da satmazlar öyle bir ürünü hocam
  • Can-KSK kullanıcısına yanıt
    Note 8 için UAG'ı nereden temin ettiniz acaba?
  • Ekran sivisi okarak spigen kullaniyorum. Hatta kurumadi note edge de uyguladim.. simdilik para anahtar gibi ciziklerden koruyor ama yaza kadar 240tl lik temperliyi almam lazim zira ne olursa olsun kum tanesi falcatadan bile daha fazla cizme potansiyeline sahip

• Arkadaşlar, bazı note 8 lerin arkasında note 8 yazıyor bazılarında mesela bende yazmıyor. Daha önce konuşuldumu

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim ekranda da ışık tutup ayrıntılı bakınca görünen ufacık bir çizik oldu. Arkada da bir tane var kılıfın içine giren tozlar yapmış olabilir. 100 lira vermeye değmez bu ürüne. Bir tane film aldım ama tekli olduğundan hala cesaret edip takamadım müsait zamanda pek yok.

• Tek dersimiz bu olsun hocam bu işten para kazanmak isteyenler düşünsün biz müşteriyiz.

Ben yapıştırı kullanılmayan hiç bir cam ürünün faydalı olacağını düşünmüyorum. Bu manada dome glass rakipsiz kalıyor. Bu da ayarı kaçırmış fiyat konusunda :)

8910 hd kullanırken fullbody olarak o jeletanimsi şeylerden kullanmıştım. Yapışma noktarına biriken toz/tüy beni sinir etmişti.

Az daha bekleyelim bakalım

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Ben kullaniyorum cok memnunum telefonu cok iyi koruyor

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ben de toz tanesinin yapmış olabileceğini düşünüyorum.

Aliexpress den arka tarafı kaplamak için karbon görünümlü bir kaplama siparişi vermiştim, yola çıkmış geliyor. Gelsin bakalım işe yararsa çok uygun fiyatlı bir koruma olacak.

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Tek kılıf bu mu sizin hocam. Liquid Air ile değişimli mi kullansam diye düşünüyorum ne kadar pratik olur tartışılır tabi. Çok parmak izi yapıyor mu?
    Link alabilir miyiz nasıl bir şey aldınız merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.