Modası geçmiştir eski telefondur, alınır , alınmaz. Bunları bir kenara bırakıp amiral gemisi takıntısı olup takipte olan varsa düşünebilir. Son zamanların en düşük fiyatı. https://www.gittigidiyor.com/samsung-galaxy-note8_spp_18344?id=609260746 |
Samsung Galaxy Note 8 3,999tl (Delta Garantili)
-
-
Teşhir/outlet/yenilenmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ürün sıfır sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Delta bulaşmayın derim
Alan olursa garantisiz ürün aldığını düşünsün delta garanti 10/1 firma
note 8 e 4000 tl para vermek akıl işi değil
s10 plus 5000 tl ye satılmılyor Exynos işlemci ve güncelleme almayacak telefona bu kadar para verilmez
samsung satışları Türkiyede bitti eskisi gibi telefon satamıyorlar
fiyat ve exynos işlemci dayatması yüzünden çoğu bayi teker teker kapanacak satışlar 3 te 1 oranına düştü
5 - 12 bin tl lik telefon çıkarıyor içinde exynos işlemci ... bu dayatmanın sonucu HTC gibi olmaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Ekim 2020; 9:54:26 > -
ek olarak samsung garantisininde bir farkı yok...
-
S10+ mi alsam bunu mu alsam bilemedim
nesini bilemediniz hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
285 dolara satılan Xiaomi Redmi K30 Ultra piyasaya 3500 tl den giriş yapsa
exynos işlemcili amiral gemileri 4000 -4500 tl seviyesine düşer (s10+ s20 note 10+ ...)
-
quote:
Orijinalden alıntı: aksinaletinsan
Teşhir/outlet/yenilenmiş.Bu sıfır telefon, diğerleri farklı olabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: msevikDelta bulaşmayın derim
Yeni telefonlarda hepsi aynı, bir hatada doğrudan müşteri hatalı oluyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: emrebey19
S10+ mi alsam bunu mu alsam bilemedimİkisi aynı değil ki?
Note serisinin kalem ve onunla kullanılan avantajları var.
Kalem kullanmıyorsan ve fiyatıda önemli değilse s10+ almak daha mantıklı, çünkü daha yeni teknoloji.
-
Telefonlar uçmuş lan.Geçen sene bu dönemlerde mi 9t pro aldım 3800e şuan mi9t bile 4000 yazmışlar.Şuan telefon alsam mi8 pro alırım 4700e.
Fiyat olarak uygun geldi ama s10+ alacagim 3 gunde fiyati 400tl artti en uygun 5370tl yesil renk alacagim
Note 8 4000 etmez hocam kafanızı karıştırmasın arada çok büyük performans farkı var . Biri 200k küsür diğeri 400k küsür antutu alıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yüzelli dolarlık telefonlar verginin vergisiyle 4 bin uçuyoruz yine
Note 10 lite çok daha iyi bir telefon. Azıcık daha verilip o alınır illa kalem isteniyorsa.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -OFLU-Yeni telefonlarda hepsi aynı, bir hatada doğrudan müşteri hatalı oluyor zaten.
Alıntıları GösterDeğil, Delta Servis'te batarya değiştirdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, sabrınızın sınırlarını öğrenmek istemiyorsanız uzak durun. İthalatçı garantili falan da almayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Saab9000Note 10 lite çok daha iyi bir telefon. Azıcık daha verilip o alınır illa kalem isteniyorsa.
Ben onu kolluyorum, ama en son 4300tl lere kadar indi maalesef.
Sıcak fırsatçı olarak 3750 lere getirebilirsem alacağım. Acelem yok gelirse benimdir, gelmezse hiç benim olmamıştır mantığındayım şuanda.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
note 8 e 4000 tl para vermek akıl işi değil s10 plus 5000 tl ye satılmılyor Exynos işlemci ve güncelleme almayacak telefona bu kadar para verilmez samsung satışları Türkiyede bitti eskisi gibi telefon satamıyorlar fiyat ve exynos işlemci dayatması yüzünden çoğu bayi teker teker kapanacak satışlar 3 te 1 oranına düştü 5 - 12 bin tl lik telefon çıkarıyor içinde exynos işlemci ... bu dayatmanın sonucu HTC gibi olmaktır |
Benzer içerikler
- vodafone hediye internet
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- tobi 3gb
- turknet burger king
- 1 günlük 10 gb linki
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X