Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 için ölüm fermanı: Üretim durdu [RESMİ AÇIKLAMA] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gopc@

Samsung doğruyu yaparak Note 7 satışını durdurdu ancak artık insanlar samsung alırken bir daha düşünecek "Acaba aldığım telefon patlar mı?". Bakalım bu ön yargı nasıl yıkılacak. S8 ve Note 8 ile bunu göreceğiz. Eminim bir çok kişi ürün satışa çıktıktan 3-4 ay sonra almaya başlar. Şahsen bende baktım ki patlayan eden yok al derim kendime.

En azından hiç bir firmanın yapmayacağı birşey yaparak tüm ürünleri geri toplayıp satışı durdurdu. Bu konuda helal olsun samsung'a. Başka hiç bir firma böyle radikal bir karar alamazdı.

cesur ve kimsenin yapamayacağı bir karar değil bence tahminimce açılması muhtemel olan tazminat davalarında ödeyeceği tazminatlara göre daha az zarar edecek geri toplamakla ve ücret iadesi yapmakla.
    Intel Skylake I7 6700K/Asus Z170 Gaming Pro/Asus Strix R390 DirectCU III OC/G.Skill Ripjaws V DDR4 2666MHz CL15 XMP 16GB (2x8GB)/Sandisk Ultra II 480GB SSD/WD Caviar Black HDD 1TBx2/Seagate Pipeline 2TB/Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatality Pro/Seasonic X-1050xm2 Gold/Corsair Carbide 500R-CM JetFlo White Led x 6/Corsair H100i GTX - CM JetFlo White Led x 2-Noctua NT-H1/Lamptron FC5 V3/Asus VG279Q Freesync-144Hz-1ms/Logitech X-540-Logitech Z-506/Hyperx Cloud II-Asus TUF Gaming H3/Logitech G810 Orion Spectrum(Romer-G)-Razer Blackvidow V3(Razer Green)-Razer Huntsman TE/Razer Viper-Razer Deathadder V2-Logitech G403-Logitech G203 LIGHTSYNC/Steelseries QCK XXXL-Logitech G640-Steelseries Qck+ Heavy L-Steelseries Qck NIP Edition/Razer Mouse Bungee
    darkness in your mind

• Bu forum dışında Sony kullanan yok tutturmuşlar bi Sony gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

quote:

Orijinalden alıntı: spenx01

quote:

apple aynı sorunu yaşasa muhtemelen 'kullanıcı hatası, geberin' derdi :)

Hiç bir markayla alakam yok, hepsi keriz ayıklıyor bence. Telefonum LG G4'tü, bozulunca Xiaomi Mi4 aldım. Zamanında Ipad 3'üm vardı. Jail break yaparken wifi "mac adresi" gitti. Ben de servise götürdüm. Benim hatam olmasına rağmen yeni bir ipad verdiler. Samsungunki gibi durumda geri çağırmayacak şirket yok, davalarla çok daha fazlasını kaybederler bir de marka ismi kirlenir. Samsung en başta hatalı üretim olmasına rağmen, tüketicinin yasal hakkı olan tam ücret iadesini seçenek olarak sunmadı. sen hala fanboysun. sene 2016. "Efendi yoktur köle vardır der" bir bilge.

ben hayatımda tek markanın destekcisi oldum oda tesla, fanboy kelimesini 15 yaşımda bırakmıştım

samsung haberinde başka firmaya laf sokuşundan belli. üstelik de yanlış. fanboylar farketmez fanboy olduğunu :)

• Güçlü güzel bir cihazdı fena patladı apple ile önce çıkarma yarışında yazık oldu
    İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
  • yazık oldu işi çok zor şimdi samsung un

Aklımada bu geldi ;))))

Muhacir diye küçümsenenler,tarihin yazdığı savaşlarda en geriye kalanlar,yani "Düşmanla sonuna kadar dövüşenler" çekilen ordunun ri'cat hatlarını sağlamak için kendilerini feda edenler ve düşman karşısında kaçmak,çekilmek nedir bilmeyenlerdir.Muhacirler kaybedilmiş ülkelerimizin milli hatıralarıdır. 17.01.1931 | M.Kemal Atatürk
  • quote:

quote:

quote:

quote:

apple aynı sorunu yaşasa muhtemelen 'kullanıcı hatası, geberin' derdi :)

Hiç bir markayla alakam yok, hepsi keriz ayıklıyor bence. Telefonum LG G4'tü, bozulunca Xiaomi Mi4 aldım. Zamanında Ipad 3'üm vardı. Jail break yaparken wifi "mac adresi" gitti. Ben de servise götürdüm. Benim hatam olmasına rağmen yeni bir ipad verdiler. Samsungunki gibi durumda geri çağırmayacak şirket yok, davalarla çok daha fazlasını kaybederler bir de marka ismi kirlenir. Samsung en başta hatalı üretim olmasına rağmen, tüketicinin yasal hakkı olan tam ücret iadesini seçenek olarak sunmadı. sen hala fanboysun. sene 2016. "Efendi yoktur köle vardır der" bir bilge.

ben hayatımda tek markanın destekcisi oldum oda tesla, fanboy kelimesini 15 yaşımda bırakmıştım

samsung haberinde başka firmaya laf sokuşundan belli. üstelik de yanlış. fanboylar farketmez fanboy olduğunu :)

ben 15 bıraktım, tabi yaş kemale ersede beyin yaşı önemli

• Çok sağlam telefon yapmışlar yazık oldu. Ama akıllı telefon piyasasında hataya yer yok. Maliyetten kısacağım dersin kalitesiz malzeme kullanırsın işini bitirirler. Batarya patlaması da bundan kaynaklı bir şey olsa gerek.

Orijinalden alıntı: brnk

Bu forum dışında Sony kullanan yok tutturmuşlar bi Sony gidiyor

Zaten sony lerin de satışları ortada, em fazla satan telefonları m4 ve şuanda m5
    Çinliler piyasaya egemen olmaya çok yakınlar, belki de bu note 7 de ki pil patlama olayının arkasında onlar vardır. (komplo teorisi )
    Samsung dan sonra en fazla Satan üreticiler Çinliler, eğer sony bu seride de tutturamazsa yavaş yavaş mobil şubeyi küçültebilir

Orijinalden alıntı: dr_mrh

quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Bu forum dışında Sony kullanan yok tutturmuşlar bi Sony gidiyor

Zaten sony lerin de satışları ortada, em fazla satan telefonları m4 ve şuanda m5
    Çinliler piyasaya egemen olmaya çok yakınlar, belki de bu note 7 de ki pil patlama olayının arkasında onlar vardır. (komplo teorisi )
    Samsung dan sonra en fazla Satan üreticiler Çinliler, eğer sony bu seride de tutturamazsa yavaş yavaş mobil şubeyi küçültebilir

Sony telefondan ne anlar ya. Modellerde tutulmuyor artik. Batmasi lazim artik. Bunun disinda efsane telefonu z3compact olarak kalir.

• Eksiksiz bir cihazdı,büyük şanssızlık samsung bakımından.

• Telefonun patlaması falan hepsini geçtim. Samsung'un çıkıp telefonların neden patladığına dair adam akıllı bir açıklama yapması lazım. Hala nedeni hakkında teknik bir veri yok.

Telefon şimdiye kadar yapılmış en iyi android telefondu açık ara. Tasarımını özellikle çok beğenmiştim ve uzun zaman sonra ilk kez bir samsung telefon almayı düşünüyordum. Zaten yeni çıkan telefonlara hemen atlayan kesimden olmadığım için bir müddet bekleyip fiyatları 2000 bandına düşünce alacaktım.

Yeni Note telefonu umarım tasarım anlayışını fazla değiştirmeden hatalardan arındırıp çıkartırlar.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.