Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 için ölüm fermanı: Üretim durdu [RESMİ AÇIKLAMA] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ALanın Elinde Patladı ,bende arızalı olduklarını duydum diye note5 aldım 2. gün ekranın yamuk olduğunu farkettim 10 gündür süründürüyolar değişim için, bugun cevap verdiler 30 gün içinde değişim yapacaklarmış. BİRDAHA SAMSUNG MU ASLA...

• Site de böyle bir duruma düşen şirketin geri çağırma yapmasını takdir edecek kadar fanatikler varmış.

Azcık aklı olan insan bile bu kadar kısa sürede sorunun halledilemeyeceğini tahmin edebilirken, Samsung bile bile düzelttik deyip cihazı tekrar satmaya kalktı.

Bu nasıl bir fanatikliktir? Adam hala helal olsun geri çağırıyor diyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: fameka

quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Acele giden ecele gider. iPhone 7'den önce çıkarayım parsayı toplayayım kafasıyla hareket etti işte sonuç. Gerçi iyi de oldu bundan sonra aynı hatayı yapmaz.

O değil de şimdi asıl sevinenler ölücü tayfalar olacak. 3600'den cihaz alıp Sahibinden'de 1500'e Note 7 ilanları görmemiz yakındır.

Öyle bir şey olacağınıdüşünmüyorum.Samsung geri alacak çünkü

Yurtdışından getirtip kurnazlık yapanlar ne yapacaklar? İsteseler de istemeseler de satacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symbianist -- 11 Ekim 2016; 19:13:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada kullanmaya devam edecek olanlar üretim durdurulduğu için yazılım desteği de alamayacaklar sanırım. Hatta üçüncü taraf geliştiriciler bile ROM yazmazlar tahminimce. Yurtdışından getirtenler bir an önce satsınlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Resmi aciklama. Note8 i bekleriz artik. Note2 kullanicisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Symbianist

Bu arada kullanmaya devam edecek olanlar üretim durdurulduğu için yazılım desteği de alamayacaklar sanırım. Hatta üçüncü taraf geliştiriciler bile ROM yazmazlar tahminimce. Yurtdışından getirtenler bir an önce satsınlar.

O telefonlar kesin arizaliysa samsung onları geri toplar parasıni verir tamame saçmalıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul, Türkiye – 11 Ekim 2016

Samsung’un küresel olarak yaptığı açıklamayı takiben, kullanıcılarımızın güvenliğini en ön planda tutmak amacıyla Samsung Electronics Türkiye olarak ülkemizdeki Galaxy Note7 Değişim Programı’nı durdurma kararı aldık. Yeni seri Galaxy Note7’lerin üretimi de Samsung’un ana merkezinden alınan bir karar çerçevesinde durdurulmuştur.

Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapacağız. Bu süreç içerisinde Galaxy Note7 kullanıcılarımız daha detaylı bilgi almak için Samsung Çağrı Merkezini 444 77 11 nolu telefondan arayabilirler.

Göstermiş olduğunuz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Eğer yeni bir telefon almayı düşünüyorsanız benimde kullanmış olduğum HTC 10 alın derim inanın ben çok memnunum

Ben de haziran ayında HTC 10 aldım. Ama hiç memnun kalmadım servisinden. Ekranı kasadan ayrık olduğunu farkedip ve aynı bölgeden ışık sızması sorununu görünce de bir gün kullanamadan servise verdim. Hiç bir sorun yok diyerek geri gönderdiler. Alacak arkadaşlara tavsiyem; mağazadan alıyorsanız, ekranın kasadan ayrık olup olmadığına dikkat edin. Zor farkediliyor. Ayrıca siyah modellerde bazı arkadaşlarımız pul pul boya dökülme sorunları yaşadı. Yeni serilerde sorun giderildi mi bilmiyorum. Şahsi fikrim; daha önce 2 sene HTC ONE MAX kullandım. Memnun kalmıştım ama artık HTC almam.
  • Samsung'u sevmem. Sevmem derken, nefret etmem. Sadece telefonlarını kullanmam. Mesele telefonun sorunlu olması değil. Her markanın başına böyle bir olay gelebilir. Bana kalırsa Samsung kriz yönetimini çok iyi beceriyor. Onlarca milyon dolar kaybetmelerine rağmen, açık yüreklilikle tüm gerekli adımları atıyorlar. Bu yüzden takdir edilesi.

• Olabilir. Her firmanın başına gelebilir böyle şeyler. Zaten Samsung da gerekeni yapmış.

Anlamadığım tek bir şey var;

Samsung'u neden takdir ediyor bazilari? Yapmak zorunda olduğu seyi yaptığı için mi?

• En iyi android telefon diyordum millete patladı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

Samsung doğruyu yaparak Note 7 satışını durdurdu ancak artık insanlar samsung alırken bir daha düşünecek "Acaba aldığım telefon patlar mı?". Bakalım bu ön yargı nasıl yıkılacak. S8 ve Note 8 ile bunu göreceğiz. Eminim bir çok kişi ürün satışa çıktıktan 3-4 ay sonra almaya başlar. Şahsen bende baktım ki patlayan eden yok al derim kendime.

En azından hiç bir firmanın yapmayacağı birşey yaparak tüm ürünleri geri toplayıp satışı durdurdu. Bu konuda helal olsun samsung'a. Başka hiç bir firma böyle radikal bir karar alamazdı.

Samsung’a helal mi olsun!Başka hiçbir firma böyle radikal bir karar alamaz mıydı!Valla ben böyle cihazları elimizde patlayan bir firmaya rastlamadım.Haliyle rastlamadığım bir firma da ürünlerini geri toplar mıydı,toplamaz mıydı bilemiyorum.Bilemediğim durum üzerinden de Samsung’u kahraman yapacak değilim.Öyle ki 3.sınıf fabrikalarda,merdiven altı diye tabir edeceğimiz yerlerde,bilinen markaların ÇAKMA ürünlerinde bile yaşanmayan bir sorunun ortaya çıkmasından bahsediyoruz.Şimdi aklıma şu geldi,tabiki daha ucuz fiyat ve donanımda üretilecek Note 7’nin çakması patlar mıydı

• bugün media markt'ta samsung standında yalandan S7 leri inceliyorum ama gözler Note 7'yi arıyor afişleri reklamları hala duruyor ama telefon ortalıkta yok haliyle neyse yanıma 25-30 yaşlarında iki adam geldi kendi aralarında konuşuyorlar -teknolojiden çok iyi anlayan tipler değildi ki görünüş ve giyinişlerine bakarak az çok teknolojiden ne kadar anladığını kestirebilirsiniz hani birilerinin- biri diğerine "samsung alma patlıyor" dedi bende bunu duyup gülmeye başladım sonra onlar da güldü. yani buradan şu anlamı çıkartabiliriz müşterilerin gözünde samsung artık patlayan telefon yapan bir firma oldu ve bu önyargıyı kırması için belki bedava telefon dağıtması bile gerekir özellikle bizim ülkemizde bu böyle. kısacası firmanın adı çıktı ne demişler adın çıkacağına canın çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1WAUXHALL -- 11 Ekim 2016; 20:17:39 >
  • Tabii ki helal olsun. Kaç markanin böyle kronik telefonu var kaçı geri topladı? Fanboylar dolmuş yine.

• temmuz ayında 1400 liraya note 4 aldım.. düşündüm açıkcası biraz daha biriktirim.. note 5 alırım sonra eylülde note 7 çıkacak dedim.. bunun sonu yok diye düşündüm.. note 4 aldım sonuçta çok memnunum note 5 1900 lira filandı temmuzda note 7yi de beklemedim.. Allah yüzüme baktı :) Note 7 alsaydım hüsran olacaktı benim için.. Bu olaya gelince Samsung çok büyük prestij kaybetti.. Artık kullanıcılar alırken 2 kere düşünecek.. Ama Samsung atlatacaktır.. Ha bu ona milyar dolarlar mal olacak fakat atlatır diye düşünüyorum.. Ders olarak okutulmalı bu bir şirketin en gözde telefonu o şirketi nasıl kaosa sürükler.. Appleın da başına böyle birşey gelse o da geri çağırır veya para ödemesi yapardı..

• 500 tl den alırım nasıl olsa çakma bataryalar var en azından onlar lityum değil.

• Tam bir fiyasko

Orijinalden alıntı: avatar78

Tabii ki helal olsun. Kaç markanin böyle kronik telefonu var kaçı geri topladı? Fanboylar dolmuş yine.

Yanıp patlayan marka modellerin bari ismini verinde almayalım o cihazları, bakın sorunlu ayıplı cihaz ayrıdır ki maddi zarara girer bu, birde her an yanma tehlikesi olan, insan hayatını tehlikeye atabilecek bir cihaz ayrıdır, toplatılmayan her cihaz bir insanın sakatlanması için potansiyeldir bu da samsung aleyhine davalar olarak geri döner, özellikle amerikada büyük şirket olsalar bile yasalar yasa olduğundan bu davalar artarsa başları sorunlu bir telefonu toplamaktan çok daha fazla ağrıyabilir, birde 100 yıllık bir şirketin markası insanların gözünde güvenini yitirmesi kapanmasından bile daha kötüdür, marka değerinin düşmesi ayrı bir kayıp birde borsa denilen bir habere bakan bir şey var anında tepetaklak olursun vs kısacası samsung için en temiz, ucuz yol olaylar büyümeden bu cihazları toplatmaktı, hani patlayan cihazları üreten firma olmadan üstüne toprak atmak, bundan karlı çıkan samsung oluyor helal debnilecek bir durum yok, bu kararı durumu belki kurtarırız diye geç bile verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCWS -- 11 Ekim 2016; 21:47:57 >

• SCWS S kullanıcısına yanıt
    Yani iş ölüme gidebilecek bir durumda aslında ki samsung zararda olurdu. Haklısınız karar değiştirdim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.