Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 7 için ölüm fermanı: Üretim durdu [RESMİ AÇIKLAMA] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gidin satın telefonlarınızı tabi alan çıkarsa

• En azından ip samsung tartışması uzun bir süre bitter tamam ip çok matah telefonlar yapmıyor ama en azından patlamıyor :), adamlar ip7den önce üzerinde 7 yazan telefon çıkaracaz diye kastılar sonu tam bir bomba :) bu böyle devam eder giderde samsun için cidden üzüldüm androit ailesinin en iyi modellerini bence samsun üretiyordu bendede tableti var. Marka prestiji olarak çok ağır hasar aldı bundan sonra daha ucuza daha iyi telefonlar yapması lazım ki oyuna geri dönebilsin yoksa sonu no kia.

• güzelim telefonu ziyan ettiler. bayağı bir kelle gidecek samsungda.

• Yazik, adamlar dunyanin en iyi akilli telefonunu yaptilar ve pil gibi normalde hic sorun yasamayacaginiz bir alanda baslari bu kadar agridi.

Lipo piller butun akilli telefonlarda kullaniliyor ve hepsi de kisa devre yaparsaniz, yada maksimum voltaji asacak sekilde sarj ederseniz yanarlar. Galaxy S7 de hic sorun yokken Note 7 nin boyle sacma sekilde yanmasi buyuk ihtimalle herseyde en iyi olmak icin pil kapasitesini mumkun olan en yuksek degerde tutmaya calismalarindan kaynaklandi.

Ama takdir ediyorum urunlerinin arkasinda duruyorlar...

Bu arada Samsung fanatigi felan da degilim ama Note serisi en houma giden seriydi. Note un piyasada baska bir karsiligi yok...

• apple aynı sorunu yaşasa muhtemelen 'kullanıcı hatası, geberin' derdi :)

• Sanki adamlar olağan üstü bir şey yapmışlarda o şekilde anlatanlar var

Hatasını kabul edip yapması gerekeni yapmışlar

Dua etsinler kimsenin canına zarar gelmedi

Telefon patlaması ne demek yahu

• Samsung fanboylarının düşüncesi:

Apple anten sorununu kullanıcıya yıkmıştı telefonu düzgün tutmuyorsunuz demişti. Samsung ne yaptı değiştirilmesine rağmen tekrar patlayan telefonun üretimini durdu.

Samsung gibi dev marka nasıl olurda aynı hataya tekrar düşer. Güvenli note 7 lerin hiçbiri yeterli test edilemeden satışa sunuldu ve ne oldu tekrar patladılar. İlk patlama haberleri çıktığında marka itibarını zedelememesi için hemen satışı durdurup sorunu çözmeden tekrar satmaya kalkmamalıydı. Bu hatadan ders alıp S8'de aynı hatayı yapmazlar diyen ben aynı hatayı 2 defa note 7'de yaptıklarını görünce artık samsung marka ürün alırken 2 defa düşünürüm.

Hangi firma olursa olsun patlayan telefonun satışını durdurur cihazları geri çağırırdı. Sony, Lg böyle bir durumla karşılaşsa belkide çok daha iyi yöneteceklerdi. En azından dam akıllı sorunu çözmeden cihazları yollamazlardı.

Bu hatalardan sorumlu herkesin işine son verilip yeni yapılanmaya gidilmeli. S8'in çıkışı gerekirse ertelenmeli seneyede yeni note serisi telefon çıkarılmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Samsung fanboylarının düşüncesi:

Apple anten sorununu kullanıcıya yıkmıştı telefonu düzgün tutmuyorsunuz demişti. Samsung ne yaptı değiştirilmesine rağmen tekrar patlayan telefonun üretimini durdu.

Samsung gibi dev marka nasıl olurda aynı hataya tekrar düşer. Güvenli note 7 lerin hiçbiri yeterli test edilemeden satışa sunuldu ve ne oldu tekrar patladılar. İlk patlama haberleri çıktığında marka itibarını zedelememesi için hemen satışı durdurup sorunu çözmeden tekrar satmaya kalkmamalıydı. Bu hatadan ders alıp S8'de aynı hatayı yapmazlar diyen ben aynı hatayı 2 defa note 7'de yaptıklarını görünce artık samsung marka ürün alırken 2 defa düşünürüm.

Hangi firma olursa olsun patlayan telefonun satışını durdurur cihazları geri çağırırdı. Sony, Lg böyle bir durumla karşılaşsa belkide çok daha iyi yöneteceklerdi. En azından dam akıllı sorunu çözmeden cihazları yollamazlardı.

Bu hatalardan sorumlu herkesin işine son verilip yeni yapılanmaya gidilmeli. S8'in çıkışı gerekirse ertelenmeli seneyede yeni note serisi telefon çıkarılmamalı.

Apple Fanboyu da tesrif etmis...

Apple gibi malzemeden calmiyor Iphone 7 gibi ve sadece anten olsa.
    Adamlar , müsteri magdur etmiyor.

• baltayı taşa vurmak dedikleri bu olsa gerek.

• Her ülke türkiye gibi değil, ABD'de dava açıp samsungu batırırlar geri çağırmasa.

• hep piyasaya erken sürmelerinden kaynaklandı , 2 ay daha geç sürüp denetlenseydi böyle olmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

apple aynı sorunu yaşasa muhtemelen 'kullanıcı hatası, geberin' derdi :)

Hiç bir markayla alakam yok, hepsi keriz ayıklıyor bence. Telefonum LG G4'tü, bozulunca Xiaomi Mi4 aldım. Zamanında Ipad 3'üm vardı. Jail break yaparken wifi "mac adresi" gitti. Ben de servise götürdüm. Benim hatam olmasına rağmen yeni bir ipad verdiler. Samsungunki gibi durumda geri çağırmayacak şirket yok, davalarla çok daha fazlasını kaybederler bir de marka ismi kirlenir. Samsung en başta hatalı üretim olmasına rağmen, tüketicinin yasal hakkı olan tam ücret iadesini seçenek olarak sunmadı. sen hala fanboysun. sene 2016. "Efendi yoktur köle vardır der" bir bilge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mladenbmv

500 tl den alırım nasıl olsa çakma bataryalar var en azından onlar lityum değil.

onlar da lityum
  • Bence bundan sonra samsung sıfırdan başlayacaktır. Özellikle galaxy note serisi kesin son bulacak diye düşünüyorum. Başka türlü temizleyemezler millet gidipte note 8 almaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: spenx01

quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

apple aynı sorunu yaşasa muhtemelen 'kullanıcı hatası, geberin' derdi :)

Hiç bir markayla alakam yok, hepsi keriz ayıklıyor bence. Telefonum LG G4'tü, bozulunca Xiaomi Mi4 aldım. Zamanında Ipad 3'üm vardı. Jail break yaparken wifi "mac adresi" gitti. Ben de servise götürdüm. Benim hatam olmasına rağmen yeni bir ipad verdiler. Samsungunki gibi durumda geri çağırmayacak şirket yok, davalarla çok daha fazlasını kaybederler bir de marka ismi kirlenir. Samsung en başta hatalı üretim olmasına rağmen, tüketicinin yasal hakkı olan tam ücret iadesini seçenek olarak sunmadı. sen hala fanboysun. sene 2016. "Efendi yoktur köle vardır der" bir bilge.

ben hayatımda tek markanın destekcisi oldum oda tesla, fanboy kelimesini 15 yaşımda bırakmıştım

• tüh gitti güzelim telefon

• HAYATIMDA İLK KEZ BİR NOTE SERİSİNE PARA VERECEKTİM, HEP ÖZENMIŞTIM ÜZDÜ .. 5 hayatta almam sd kartlarım benim hayatımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: silver0021

quote:

Orijinalden alıntı: berkay1122

quote:

Orijinalden alıntı: huseyincarnege

apple işidir buda :)

apple'ın ihtiyacı varmış gibi? Hiç kimsenin samsung için kuyruk olduğunu görüyor musun?

Amerikada iphone 7 almak için kuyruga girdik kuyrukta önümüzde yaklaşık 15 kişi vardi. 15 kişiye 15 adet iphone cihazını vermeleri 2 saat sürdü. Apple aptal topluyor reklam koklatiyor. Bir telefon almak saatler surmemeli ama bu sadece applein aptallara yonelik bir oyunu yersen. ;)

Müşteri başına 8 dakika iyi bence sonuçda ilgileniyorlar kurulum vs kimisine yardımcı oluyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• durdurmayıp da ne yapacaktı? biri bana söylesin lütfen

• apple fanı zorunamı giti dalga geçiyom zati :) işaretin anlamını bilmiyosun :S
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.