Şimdi Ara

★★★ Samsung Galaxy Note 7 Ana Konu ★★★ (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.149
Cevap
40
Favori
96.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • emuratg4848 E kullanıcısına yanıt
    İşte bizde bunu hesaplamak için resmi açıklama bekliyoruz nasıl olacak diye. Şimdiden yorum yapmak bence doğru olmayacaktır. Belki hiç aklımıza gelmeyen başka bir açıklama olur yada hiç olmaz biz böyle yorum yaptığımızla kalırız.
  • An itibari ile avukata talimatı verdim. Yarın sabah dava açıyorum. nereye kadar giderse artık. amacım maddi kazanç da değil. neyse yapılanın yasal olarak karşılığı sonuna kadar takip edeceğim umurumda değil. biraz içim ferahlasın 45 gündür yaşadıklarımın telefonsuz kalışımın paramı iade etmeyişlerinin karşılığı ne ise o olsun para falanda istemiyorum artık lanet olsun.
  • volkan62 V kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olur inşallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volkan62

    Paramızı alalım da ne yapıyorlar ise yapsınlar. umurumda değil lanet olsun yapacakları işe.

    Volkan bey merhaba mesaj attım size bana dönebilir misinşz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bune kardeşim pazartesi günü gittim iade belgesini imzaladım.6 iş günü geçti üstünden,hala bir hareketlenme yok.yarinda yatmaz ise bende hukuki yollara başvuracağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu an itibari ile ödemenin tamamı aldım. Odeabank aracılığı ile gönderiyorlar geçen hafta perşembe günü teslim etmiştim cihazımi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yarını bi ihtimal bekleyeceğim. Olmazsa hukuki süreci başlayatacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 işgününü geçen arkadaşlar bana mesajdan ulaşsınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hesapta hala bir gelişme yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhanergincan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim İlhan bey iyi çalışmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yutdışından 700 dolara aldığım cihazı burda pasaport kaydı yapıp iade ettim ankarada bir samsunga. iki gün sonra hesabıma 3600tl yatırdılar. aklında soru işareti olanlar için yazdım.

    Edit: salı günü başlayacak değişim için pazartesi günü samsunga gidip tatile gideceğimi formu bugün doldurup dolduramayacağımı sormuştum. cihaz iadesi yarın başlıyor ancak para iadesini bugünden başlatabiliyoruz demiş ve formu doldurtmuşlardı. çarşamba günü ibanıma yollanmıştı ücret.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 24 Ekim 2016; 18:26:0 >
  • Neye göre kime göre yapıyorlar iadeyi anlamıyorum. İlan edilen tarihte 18 Ekim denmişti. 18 ekimde sabah 9 ta iade formunu doldurdum. Daha sonra servise giden arkadaşlar iadesini almış. Biz hala bekliyoruz. 5 iş günü doldu hâlâ para ortada yok. İllaki her seferinde kavga dövüş biz mi hakkımızı ariycaz. İnsan gibi duyuruları dikkate alıyoruz aldığımız hizmete bak aynı durumu telefonu servise değişime verdiğimde yaşadım. Samsung Türkiye nin sitesinde duyuru yayınlandığının ertesinde telefonu değişime verdim. Telefonunu teslim etmeyenler bizden önce gidip yeni üretim telefonlarla değişimi yaptı. Samsung Türkiye nin satış sonrası hizmeti gerçekten yerlerde. Marka değerini düşüren asıl note 7 nin patlaması değil, Samsung Türkiye nin ta kendisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen o ki Samsung, Note markasını küllerinden yeniden doğurmaya niyetli… Galaxy Note 7 kullanıcılarının mağduriyetlerini gidermesi umulan yeni bir teklifi bugün duyuran Samsung, Galaxy Note 8’in önümüzdeki yıl piyasaya sunulacağını resmen doğrulamış oldu.

    Samsung’un bugün yaptığı yazılı açıklamaya göre, Galaxy Note 7 sahibi olan kullanıcılar Samsung’un gelecek yıl piyasaya sunacağı Galaxy Note 8’e sahip olabilecekleri yükseltme programına katılabilecekler. Bunun için kullanıcıların Galaxy Note 7 cihazlarını Samsung’un Galaxy S7 ya da S7 edge ile değiştirmiş olmaları ve yükseltme programına başvurmaları gerekiyor. Samsung’un açıklamasına göre programa katılan kullanıcılar, Galaxy Note 8 piyasaya sunulduğunda Galaxy S7’nin yarı fiyatını ödeyerek yeni cihaza sahip olabilecek. Galaxy S7, hali hazırda Samsung markasından vazgeçmek istemeyen Note 7 kullanıcıları için alternatiflerden biri olarak öne çıkıyor.

    Kampanya, şimdilik yalnızca Güney Kore’deki müşterileri kapsıyor ve diğer pazarlara açılıp açılmayacağı pazarın durumuna bağlanıyor. Samsung’dan tazminat için toplu dava açan Güney Koreli müşterilerin sayısı yüzlerle ifade ediliyor ancak Samsung’un işe kendi evinde başlaması, büyük olasılıkla Note markası algısının hala onarılabilir durumda olduğu pazarlara odaklanacağını işaret ediyor. Samsung, yeni teklifiyle sadık müşterilerini kaybetmek istemediğini bir kez daha ortaya koyuyor.




  • Samsung’un bugün yaptığı yazılı açıklamaya göre, Galaxy Note 7 sahibi olan kullanıcılar Samsung’un gelecek yıl piyasaya sunacağı Galaxy Note 8’e sahip olabilecekleri yükseltme programına katılabilecekler. Bunun için kullanıcıların Galaxy Note 7 cihazlarını Samsung’un Galaxy S7 ya da S7 edge ile değiştirmiş olmaları ve yükseltme programına başvurmaları gerekiyor. Samsung’un açıklamasına göre programa katılan kullanıcılar, Galaxy Note 8 piyasaya sunulduğunda Galaxy S7’nin yarı fiyatını ödeyerek yeni cihaza sahip olabilecek. Galaxy S7, hali hazırda Samsung markasından vazgeçmek istemeyen Note 7 kullanıcıları için alternatiflerden biri olarak öne çıkıyor.
  • Samsung kullanıcı ile dalga geçiyor derim.

    Dünya çapında bir firma baştan her şeyi düşünür ve bütün seçenekleri aynı anda sunar.

    Ben ve benim gibi telefonunu iade edip parasını alanların suçu ne? Bu seçenek baştan sunulsaydı belki bizlerde S7 alıp beklerdik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxi77

    Samsung kullanıcı ile dalga geçiyor derim.

    Dünya çapında bir firma baştan her şeyi düşünür ve bütün seçenekleri aynı anda sunar.

    Ben ve benim gibi telefonunu iade edip parasını alanların suçu ne? Bu seçenek baştan sunulsaydı belki bizlerde S7 alıp beklerdik.



    Haklısın senin seçtiğini seçenlere haksızlık bu ayrıca s7 ile değişenlere de şöyle haksızlık insanlar note 7 için ödeyeceğini s7 ye ödüyor dünya capında biz gibi peşin alma da yok onlarda taahhütle alıyorlar yani kısaca yarı fiyatına almak diye birşey saçma olur cünkü millet taahhütün bitmesini beklemek zorunda , direk değişim verilmeli note 8 ile..
  • volkan62 V kullanıcısına yanıt
    Volkan Bey bildiğim kadarıyla samsung Türkiye'de ödemeler salı ve cuma günleri yapılıyor. Yarın paranız yatacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gectigimiz hafta persembe iadr etmistim az önce kontrol edeyim dedim 3649 tl yatirmislar sabahta esra hanim aramisti yardimci olabilecegim bir konu varmi diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 5 aldım kendime sonunda, evet kesinlikle bu da çok güzel telefon... S7 ya da note 5 arasında kalmıştım note 7'yi iade ettikten sonra, edge hiç düşünmedim. S7'nin volte ve vowifi olayıyla note 5'in kalemi arasında seçim yapmak zorunda kaldım, note 5'i tercih ettim, evet çok güzel telefon, hatta S7 ve S7 edle beraber piyasanın en iyi 3 telefonu arasında(edge birinci, s7 ve ote 5 hangisi önde pek karar veremedim, S-Pen nedeniyle azıcık da olsa klasman farkı var, keşke radyo ve kızlötesi de olsa bu cihazlarda), note 5 kesinlikle çok iyi bir telefon ama bir note 7 olmuyor... Yine de memnunum... Bu beni 2 ila 5 sene götürür gibi diyeceğim ama telefon elime dün geçti, 32 GB hafızadan 10 GB kaldı geriye şimdiden :) Şu 200 GB'lik hafıza kartını hepsiburadanın iade almadığı note 7 spigen kılıfıyla beraber bi tarafa soktum artık... 200 lira daha ucuza hepsiburadada Samsung Türkiye garantili vardı note 5 ama oraya küstüğümden gittim 200 lira fazla verdim bayisinden aldım.

    Kılıfsız kullanıorum, ekran koruyucu da takadım, note 7 kadar iyi bir cama sahip değil ama anahtar, bozuk para ve çakmakla aynı cebe sokmamaya özen gösteriyorum. 2 hafta böyle dayanırsam %25 indirim kuponumla beraber HB dışında başka bir siteden kılıf alacağım, daha sonra da gidip onunla beraber bir telefoncuya ekran koruyucu taktıracağım. Sonuçte bir note 7 değil, önlemimi almam lazım. Sonuçta 2 ila 5 sene arası kullanacağım ve sık sık bilgisayara yedek alıp gereksiz dosyaları silmem gerekecek, note 7 olaydı 64+200Gb ile ohooo hiç yedek ve silme ile uğraşmadan uzun süre idare ederdim :)

    Bu arada radyo olmadığı için ne yazık ki 1211 adet ülkemizde arkası olmayan şarkı yükledim(arkası olmayan derken indirme yapıldığı için hiç kimsenin heap sormayacağı şarkılar o yüzden pek bilinen şerkılar değil, amatör çoğunlukla) telefona hepsi 320 kbps ama tabi ki asla bir FM radyonun keyfini vermiyor... İnternet üzerinden de dinlemek pek içime sinmiyor, ne gerek var mobil internet kotamı dolduracağım...

    Bu arada belirteyim note 5 yüksek ses kaliteli flac konusunda çok başarılı, diğer markaların müzik telefonu diye satılanlarla kapışır. Sağlam bir hoparlör ve iyi bir kulaklık alırsam Sahil kenarında içerken disko ortamı bile oluşturabilirim :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 24 Ekim 2016; 20:39:33 >




  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.