Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 5 2399 TL - Mediamarkt.com.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.973
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece internete özel fiyat olduğuna göre ticari kartlar hariç taksit şansınız yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Sadece internete özel fiyat olduğuna göre ticari kartlar hariç taksit şansınız yok...

Hocam Denizbank ile ortak bir anlaşmaları varmış Web'de Kredi adında. O krediyi internet üzerinden alabiliyormuşuz galiba.
  • daha da ucuzlayacak yeni cihazlar çıktı örnek iphone 6s gibi cihazlar çıktıkta 2000 nin altına düşer kısa bir zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 11 Ekim 2015; 13:11:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Sadece internete özel fiyat olduğuna göre ticari kartlar hariç taksit şansınız yok...

Hocam Denizbank ile ortak bir anlaşmaları varmış Web'de Kredi adında. O krediyi internet üzerinden alabiliyormuşuz galiba.

Mağazalardan yapılıyor o işlem diye biliyordum ben de ama burayı buldum,

http://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/webden-kredi-basvuru-mediamarkt.aspx

Ben denemedim isteyen deneyebilir...

• Ya arkadaşlar sakın yanlış anlamayın da, bir telefona neden 2400 lira verilir? Bu pahalı cihazların -ucuz diye tabir edeceğimiz android cihazlardan- fazladan yaptığı ne var? Ya da bir cep telefonunda ne yapıyoruz da pahalı cihazlara ihtiyaç duyuyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Bence hiç umutlanma hocam!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    keşke düşse. 6 bile hala 2700 liradan satılıyor.
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Ustam ben umutlanmiyorum zaten zamzung aypon gibi sadece markaya para vermeyi düşünmüyorum xiaomia meizu lg sony one plus gibi müthiş markalar varken neden daha fazla vereyim parasi olan alsin zamzung ve ayyyypooon biz fakirik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Iphone 6s çıktı diye note serisinin fiyatı düşer demek istediysen sorun yok. Ben cümleni 6s fiyatı düşer gibi algıladım. 3-4 aya 2000'i görür Note 5'ler...
  • TechTR T kullanıcısına yanıt
    Aypon 6s düşmez tabi ki ustam nede olsa birçok insan hava için kullanıyor yani aypon 5000 tl olsun inan daha fazla satar bizim memlekette meraklısı ve sadece aypon ile mutlu olan çok kişi var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinir,stres sahibi olmak istemiyorsanız 100 TL daha verin başka bir yerden alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.