Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (3438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79.383
Cevap
390
Favori
2.804.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34363437343834393440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cihan

    Hikaye o işler

    Şans işi alacaksın


    Hadi ya artık kullanıp biraz görücez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonun yanındaki beyaz kısım 3-4 defa yere düşürmemden dolayı soyuldu vs. Garantiden değişim yaptırabilir miyiz ya da parça alıp değiştirme imkanımız var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bahsettiğiniz gibi, ince kesici bir aletle jelatin çizilerek imei etiketi kutu üstünden sökülmüş diğer taraftaki kontol bandıda yırtılmış belli olmasın diye ayrılan kısımlar üst üste yapıştırılmaya çalışılmış. Sırf distribütör garantili olsun diye fazladan fiyat farkı ödeyerek aldığımız cihazlar için bile böyle sahtekarların dolaylı veya doğrudan ağına takılabiliyoruz. Kaldı ki kim bilir kaç kişi farkında olmadan benzer durumdan muzdarip olmuştur. Faturada imeinin olmayışı zaten kargo teslim anında ilgili satıcı firmaya olan güvenimi bitirmişti, yetmezmiş gibi altı üstü bi faturaya 10 günde sadece bir imei ekleyip düzenleyemeyen yada düzeltmek istememeleri ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. Ancak hem taksitli alışveriş yaptığım için hemde hediye olarak satın aldığım için süreci uzatmamak adına kargoyu teslim aldım yoksa aynı gün ürünü tereddütsüz iade edecektim. Hepsiburada kaliteli, güvenilir bi yer ve yıllardır tereddüt etmeden alışveriş yapabiliyorum ancak satıcı firmalar sebebiyle eminim bir çok müşterisini bu sebepler yüzünden kaybedetmeye devam edecektir. Bi samsung kullanıcısı olarak hala eski usul fatura tarihli garanti sorgulamadan ziyade apple gibi imei ile sistem üzerinden garanti başlangıç bitiş tarihi teyidi yapabilmenin çok daha sağlıklı olabileceği kanısındayım. Keza Samsung müşteri hizmetleri olsun ilgili distribütör firmalar olsun hiç biri size net cevaplar veremiyor, fatura tarihi esas alınır ancak ürün istediği kadar satılabilir,iade olunabilir,cevabını veriyor, ne garanti başlangıç tarihi sorgulayabiliyorsunuz ne distribütör ne de başka bişey size sadece ürün bizimdir diyebiliyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xemsin X kullanıcısına yanıt
    İade falan etme. Al kullan. 2 sene sonra bir samsung yetkili servise götür ve acı haberi öğrenince hemen Tüketici Hakem Heyetine git, durumu anlat. 3-5 aya heyet kararı çıkar. İcraya verir alırsın paranı geri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koca ankarada pil bulamadım servisle uğraşamam alacaktım nafile haftaya gelecekmiş bende yarın döneceğim. Bu arada sırf oğlanın yalvarmasıyla ankaraya geldik armadada enes batur diye bir adam için halimize üzüldüm birsürü genç çocuk sabahtan akşama kadar bekledik bizde oğlan için izdihamdan adam içeri giremedi iptal oldu. Konu dışı ama bu iş nereye gidiyor bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba



    iki yıldır almak uğraştığım note 4 ü 3 gün önce teknosa outlet ürünü olarak 1400 e aldım dün kullandım bir sıkıntı yoktu, sabah saat 9 da farkına vardım şebeke yok mobil veri aç kapa fayda etmedi kapatıp açtım anca geldi şebeke bende telefondan soğudum ve iade için gönderdim internet üzerinden satın aldığım için umarım sorun çıkartmazlar. yazılım yükleyip falan geri gönderirler diye düşünüyorum



    teknosa dan telefon alıp 14 gün içinde geri iade talep eden oldumu geri sorunsuzca alirlarmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefonu yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum, çok memnunum fakat 3 tane sorunum var,fırsat bulup servise veremedim,bu konular hakkında servise versem ne tür işlem yapılır acaba?
    * Cihaz, haftada 3-4 kez kendiliğinden kapanıp açılıyor, yani sanki tuşa basıp kapatmışım gibi animasyonu göstererek kapanıp açılıyor,
    *Telefon açık olduğu halde ulaşılamadı mesajı geliyor,
    *Batarya çok hızlı gidiyor oyun vs.oynamıyorum sadece mail falan açık,özellikle 25 den sonra akıyor resmen,

    Servise versem faydası oluırmu?
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir forumu takip ediyorum. 1 senedir note 4 kullanıyorum. Pilim th serisi. 6.0.1 stock rom, root ve xposed yüklü. Amplify, greenify kullanıyorum. Ekran sürem 5-max 6 saati buluyor. Bu telefon için iyi değerler biliyorum. BetterBatteryStats değerleri ekran kapalı iken Max %3-4 uyanık oluyor. Benim problemim smart manager içindeki pil istatistiklerinde google play hizmetlerinin %25 civarında kullanım göstermesi. Ekran süresi 6 saat ama %16 harcarken, Google play hizmetleri %25 oluyor. Bütün gün Wi fi kullandığımda böyle bir durum olmuyor ama mobil veride iken gph coşuyor. Sizce istatistiklerde hata mı var? Yani 8 saat ekran süresi almak da imkansız gibi geliyor bana. Root xposed yapmaya niyetli arkadaşlar olursa bildiklerimi paylaşabilirim burada naçizane :)
    Bu mesaja eklenen görseller:


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Resimler 2 kere yüklenmiş. Acemilik oldu kusura bakmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız değerler iyi keza forumun geneli 3-4 saat sot alıyor. Zaten 24 saat video izlemediğiniz takdirde Note 4 ün alabileceği max değerleri almışsınız hocam. Greenify ve amplify 2 lisi zaten işi bitiriyor. Kernel değiştirmediniz sanırım? Google play servisleri için ise arka plan verisini kısıtlarsanız 1 saat fazladan ekran süresi alırsınız. Yalnız şöyle bir handikapı var, WhatsApp bildirimleri app ye girmediğiniz sürece gelmeyebiliyor. Saçma bir şekilde etkileşimde google play servisleri ile. Wifi da ise sorun teşkil etmez. Bir yıllık pil için değerleriniz iyi hocam. Yeşilcin sitesine de bir bakın, güzel s7 edge ve note 7 portları var, ama bu süreleri alabilir misiniz onu bilmem düzeni bozmayın şimdilik bence =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 16 Ekim 2016; 13:26:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • p4ozgur kullanıcısına yanıt
    hocam şebeke sorunu var işte hat gidip geliyor



    bende teknosa dan aldım ilk gün birşey farketmedim ikinci gün patron aradı sabah 9 da bana bi fırça tam buldun telefonu kapatacak zamanı diye 7 den beri seni arıyorum diye halbuki telefon açık cebimde.



    hemen geri iade için yolladım teknosa com dan aldım 1.5 gün kullandım



    şimdi diken üstündeyim ya iade almayıp tamir edip falan gönderirse diye. benim için sorunsuz olsada note 4 devri bitti



    geri yollasalarda para iade talebi oluşturarak teslim almadan geri yolluycam olmasa tüketici mahkemesine gidecem artık



    ürün satış sayfasında belirtilmeyen kasa çerçevede dört köşede de çizik var alt sağda düşme izi var



    benim aldığımin bilgilerde



    orjinal ambalaj açılmış

    kulaklık eksik



    bilgileri vardı sadece ekran görüntüsü falan aldım zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Stock Kernel var. Arka plan verisini kısıtlayamıyorum. WhatsApp mesajlarının gelmemesi veya geç gelmesini istemiyorum. Amplify da çok deneme yaptım. Heartbeat veya gcm reconnect gibi alarmları azaltınca gecikmeler oldu, geri kaldırdım. Myandroidtools dan google play hizmetlerinin bazı servislerini disable ettim. Titanium backup ile de bloatware temizledim. Sanırım yapabileceklerim bunlar. Yine de pili gph ile ortak kullanıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazı komple xiaomi arayüzüne çeviren rom var mıdır? Mi arayüzüne yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY

    Arkadaşlar cihazı komple xiaomi arayüzüne çeviren rom var mıdır? Mi arayüzüne yani.

    Malesef bu istediğiniz rom en son 4.4.2 de çıktı hocam. Sonra destek gelmedi bu arayüze Android L ve M'de.

    @plcb
    Ekran süresi namına olay stock rootlu zaten aslında. Ama yenilikler beni cezbediyor. Note 4 üzerinde s7 edge+Note 7 tadında bir cihaz kullanmanın tadı paha biçilemez. , yeni tema mağazası (bunları ücretsize çevirebiliyoruz root explorer'la zaten) ve yeni spen özellikleri muazzam. Grace ux'u ios'a benzetiyorum ben, o eski ana okulundan fırlamış samsung yazılımından kurtuluyorsunuz :), o açıdan note 7 ara yüzü çok hoş. Android 7'ye hazırlanmış zaten erkenden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 16 Ekim 2016; 17:22:20 >




  • Telefonu sadece wcdma moduna aldığımdan beri şebeke sorunu yaşamıyorum. Otomatik modda telefon açık olduğu halde ulaşamama sorunu oluyordu. Böyle de 4g kullanamıyorum ama 2 gb paketim var zaten. Olmasa da olur 4g.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Professor X kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi romu tavsiye edersin. Minimum problemli olursa iyi olur. Bir de hiç rom yüklemedim. Nasıl yapıldığını güzelce anlatan bir kaynak gösterebilir misiniz? Modem dosyası bootloader vs filan yüklemek gerekiyor mu? Pek anlamıyorum bu işten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar forumu her gün takip ediyorum ama pek yorum yazmıyorum mıuı yazılımı soran arkadaşlar için 6.0.1 üzerine anladığım kadarıyla
    x d a forumunda mıuı 8 beta çıkmış arkadaşlar ordan indirebilirsiniz deneyenler yorum ve ekran görüntüsü koyarsa memnun oluruz bu arada telefonumu 3 hafta önce tüketici hakem heyetine verdim aradğımda hala bilirkişi incelediğini söylüyorlar bunu e devlet yada samsungun sitesinden kontrol etme imkanımız var mı acaba e devlette tüketici hakem heyeti kısmına girdiğimde sadece işleme alındığı yazıyor başkada bişey yazmıyor bilenler yardımcı olabilir mi tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vgengin

    Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar forumu her gün takip ediyorum ama pek yorum yazmıyorum mıuı yazılımı soran arkadaşlar için 6.0.1 üzerine anladığım kadarıyla
    x d a forumunda mıuı 8 beta çıkmış arkadaşlar ordan indirebilirsiniz deneyenler yorum ve ekran görüntüsü koyarsa memnun oluruz bu arada telefonumu 3 hafta önce tüketici hakem heyetine verdim aradğımda hala bilirkişi incelediğini söylüyorlar bunu e devlet yada samsungun sitesinden kontrol etme imkanımız var mı acaba e devlette tüketici hakem heyeti kısmına girdiğimde sadece işleme alındığı yazıyor başkada bişey yazmıyor bilenler yardımcı olabilir mi tekrardan herkese iyi akşamlar dilerim.


    Evet hocam haberi bende gördüm, ama pek önerilmiyor ve stabil değil şeklinde yorumlar var. Ayrıca port değil, stock 6.0.1 üzerine inşa. Yani bu şu demek. Frameworkler ciddi anlamda miui'den portlanmıyor, sadece samsung stock 6.0.1. üzerine görsel düzenleme yapılıyor. Kuranlar oldu telegram gurubunda. Bug lar çok, araştırdım, kısacası şimdilik önermiyorum. ALBAY'ımın da içine doğmuş, 2 yıldır ses soluk çıkmayan romu birden uyarlayacakları tuttu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 16 Ekim 2016; 21:57:30 >




  • @Professor X düzelir belki hocam bizimkiside bi umut :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vgengin -- 16 Ekim 2016; 21:56:43 >
  • Merhabalar,

    Bizim telefon için fiziksel klavyeye sahip bir kılıf veya aparat mevcut mu?

    S6 için Note 5 için samsung kendisi çıkarmış çok hoş, nedense fiziksel klavyeye sardım şu sıralar.
  • 
Sayfa: önceki 34363437343834393440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.