Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (2478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79.383
Cevap
390
Favori
2.804.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24762477247824792480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pil konusunda kitkattan iyi şuan benim sistem 4.30 saat ekran süresi her zamanki kullanımımda ve 2 saat lik video izlemeli kullanımda 6.30 saat ekran süresi çok iyi, ısınmada aynı kitkat gibi yok denecek kadar az tespit ettiğim bir sorun oldu otomatik ekran döndürme bazı zamanlar sapıtıyor kasıyor gibi bir süre tepki vermiyor mesela çevirmeye daha sonra ard arda çevirdiğim yönlere ekranı döndürüp normalleşiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 8 Ekim 2015; 16:33:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru daha. Güncellemeleri sadece wi fi ile yükle dedim. Wifi yi açar açmaz yeni güncellemeyi yükleyecek mi cihaz acaba ? Nasıl kapatabilirim onu. Yani yüklemesini istediğim zaman yapmak istiyorun. Şimdiden teşekkürler herkese ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjım yüzde yüz. %100 10saat gösteriyor yüzde 90 a düştügünde 9 saati gösteriyor bu nasıl birsey acaba???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt
    Daha basitini ekliyim. Kies ile yedek alinca mesajlardan tut arama kaydina notlara resimlere ve sanirim touchwiz launcher kullaniyorsan launcher duzenine kadar hersey geliyor telefon ayarlari bile buna dahil. Uygulamalarda direk pc den geri aktariliyor yeniden indirmeye bile gerek yok. Tek sorun oyunlarin cloud save i yoksa yeniden basliyor o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrodReth kullanıcısına yanıt
    5.1.1 gomulu oldugu icin durduramazsin. Kesin olan tam bir batarya katili o yuzden ben dondurdum vede yerersizde olsa tarayicidan açıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar n910h cihazi 5.1.1 icin rootlayan var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, cihazımı ota ile 5.1.1 e güncelledim. Kitkat ile almıştım, 5.0.1 sorunlu yorumlarını okuyunca bir süre bekledim ama bir iki hafta sonra 5.0.1 'e güncelledim. İnsanların sorunlu dediği hiç bir şeyle karşılaşmadım, ya da farketmedim. Bir haftadır 5.1.1' deyim. Pil olarak 5.0.1'den hiç farkı yok, ortalama 5 saat ekran süresi alıyor ikisinde de. Mesela şu anda %43 şarjım var, 2:35 saat ekran süresi almışım. Wifi hiç yok, 3g devamlı internet kullanımı ile. Performans olarak da çok sevdim, 5.0.1'den daha pürüzsüz gerçi 5.0.1'den de çok memnundum. Arkadaşlar Kitkat sonrası 1 saat ekran süresi farkı için bayağı kötülemişler cihazı, dediğim gibi ben farketmedim, Kitkat'ta ölçüm yapmadım. Benim ölçütüm şöyle, sabah 7:30 evden çıkış, gece 12'de yatağa yattığımda %15-20 civarı. Daha yoğun kullanırsam akşam saat 8-9 civarı %15-20 ye düşüyor. Bence bir saat filan mühim değil de yoğun kullanımda yatağa düşürsün yeter :) Yedek bataryam da var ama çok nadir ihtiyacım oluyor. Son olarak hiç bir güncellemede wipe işlemlerini yapmadım yedeklemeye üşendiğim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Harbyteam

    Arkadaslar n910h cihazi 5.1.1 icin rootlayan var mi

    Xda root var. Bende 910h var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Daha önce hiç sorun yaşamadığım Turkcell Rom'lu cihazımda 5.1.1 e geçtiğim son 3 gündür telefon ara ara şebekeden düşüyor....birden bire servis yok diyor, açıp kapatmadanda düzelmiyor. Varmı benzer sorun yaşayanlar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tube Screamer

    Selamlar,

    Daha önce hiç sorun yaşamadığım Turkcell Rom'lu cihazımda 5.1.1 e geçtiğim son 3 gündür telefon ara ara şebekeden düşüyor....birden bire servis yok diyor, açıp kapatmadanda düzelmiyor. Varmı benzer sorun yaşayanlar?

    Wipe yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    5.1.1 yüklendikten sonra direk yapmıştım, yine yapayımmı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Sony çok kısa süreler de bi çok kez yeni model tanıttı, z ve z1 ard arda, sonrasında hemen z2 ve z3/z3c geldi. Xperia Z snapdragon 600 ve 2gb ram ile gelirken, z1 ve z2 snapdragon 801/801ac ile geldi. Zaten z3/z3c ye verdiği güncellemeyi z2 ve z1/z1comapct à vermeli, çünkü işlemci saat hızları dışında çok fark yok aralarında. Kardeşime daha yeni z3c aldık, 4.4 ile kutu açılışı yaptık 5.0 ve 5.1.1 güncellemeleri geldi, emin olun 4.4 ile arada hiç fark yok, ota dan gelen güncelleme boyutu 400 küsür mb idi. Bu bile ne demek istediğimi anlatıyor sanırım. 2014 aralık ayinda aldım note 4 ü, 4.4 den sonra yaklaşık 800mb lik 5.0.1 güncellemesi geldi, şimdi 1gb lık 5.1.1 güncellemesi. Gelen yenilik çok fazla gibi olmasa da memnuniyet sadece arayüzün güncellenmesi mi değil ram kullanımı, parmak izi, arayüz geçişleri, smart Manager gibi yenilikler ve stabillik çok geliştirilmiş. Güç tasarrufunda cpu hızı kısıtlama açık iken menu de kasan cihaz 5.1.1 ile güç tasarrufun da sıfır kasma ile kullanılıyorum. 2 tane büyük güncelleme aldı 1 sene içinde, önümüzde ki 1 sene içinde 1 büyük belki 2 büyük güncelleme daha alacak, Son güncelleme belki s7 ve note 6 ile gecikir ya da verilmez ancak tatmin edilmesi için daha ne yapılması gerekiyor merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: norton772


    quote:

    Orijinalden alıntı: enver328


    quote:

    Orijinalden alıntı: cannonturko

    Bazıları yazıyor işte anlamayanlar şikayet ediyor yok wipe cache yok hard reset yok wipe cache yok backup yok 2 kere yap 3 kere dön 5 kere yat vs vs bu nedir yahu?. Bunlarla uğraşmak içinmi alıyoruz? herkes anlamak zorundamı? Bir sürü veri-uygulama var neden sürekli sıfırlaym bunlara harcanacak vakit ancak boş insanlarda var. Arkadaş 2 asgari ücretten biraz az para verip telefon alıyoruz, yazılım içine ediyor. Ben ki note serisini tek geçerim, elmayı zatn yüksek fiyatlarndan sevmiyorum resmen hortumcu ama aldğm telefonuda kullanmak istiyorum. 5.0.1deyken 6 saat ekran süresi alıyordum 5.1.1de en fzla 4ü gördüm ve KONUM vs gibi şeyler kapalı. Stabilliğine sorunsuzluğuna lafım yok performansıda arttı ama pilden hortumlamışlar demekki. Kabul edin artık 5.1.1 aşırı pil tüketiyor. İnşallah 6.0 marshmallow ile giderecekler bu ram-batarya sorununu. Onlarda biliyorlar lollipopun sıkıntılı olduğunu.

    Katılıyorum. Telefonu aldıktan sonra her güncellemede veya her sorunda sıfırlayıp bir sürü ayarla uğraşmak her kullanıcının yapacağı işler değil. Ben uğraşmamak için bunu aldım ama pil için şunu yap, ram için bunu yap vb. sürekli uğraşırsam telefonu kullanamayacam. Hani birkaç profil olur ordan seçersin mesela yüksek perforöans ya da yüksek pil kullanımı kendisi ayarlar ama yüzlerce uygulama içinden kullanmadıklarımızı ayıklamak zorunda kalıyoruz.

    4.4.4 varken dediler art gelecek telefon uçacak. 5.0.1 geldi hiç bir şey olmadı. 5.1.1 dediler onda da olmaması gereken sorunların bir kısmı düzeldi. 6.0 bence telefonu kullanılamaz hale getirecek.

    Yanlış anlamayın ama telefonu sıfırlayınca uygulamalar zaten google da kayıtlı olduğundan otomatik olarak iniyor cihaza. Verilerini karta yedeklersen resim, video, müzik de kaybolmuyor. Sadece sms ve tgeçmiş telefon kaydı gidiyor. Bunu niye büyütüyorsunuz anlamadım? Güncelleme bitince koy kenara telefonu bir saatin içinde tüm uygulamaları indirsin. Sonra da sadece sayfayı düzenliyorsun o kadar burda sadece kaybolan herhangi bir yerde kaydedilemeyen oyun levelleri olur ama onları da bazı oyunlar bulut depolamada sakladığından kısmen sorun olabilir. Mesela kaç yıldır rr3 oynarım ve bu arada belki kaç tane cihaz değiştirdim ama hala kaldığım uerden devam edebiliyorum. Bu candy crash içinde böyle buna benzer oyunlar içinde. Yani uğraşılacak fazla bir şey yok aslında. Alın bir iphone da bir zil sesi indirmenin bile nasıl bir işkence olduğunu görün.

    wifi şifreleri, uygulamalarda yaptığım ayarlar(bildirim menüsü vs). Telefonun kendi ayarları(geliştirici seçenekleri gibi), özel mod klasöründeki dosyalar. E kitap okuyucularda depolanan belgeler(hepsinde bulut yedeklemesi yok), ana sayfa menüsündeki ikon ve dizilimleri, uygulamalar menüsündeki ikon klasör ve dizilimleri gibi yedeklenmeyen çok şey var. Ayrıca devre dışı bıraktığım uygulamalarla da tekrar uğraşacağım. Uygulamalar yüklenirken sildiğim uygulamaları da indiriyordu geçen sefer onları da ayıklamam gerek. Daha önce iki kere değişimle uğraştığımdan hatırladıklarım bunlar. Belki sandığım kadar değildir ama sorunlara çözüm olacağını pek düşünmüyorum. Çünkü sıfırlayıp aynı sorunları yaşayanları gördüm forumda.

    iphone ile aynı fiyat olsa alacaktım ama o zamanki duruma göre bu daha kullanışlıydı.

    Bu arada bildirim sesini mp3 olarak ayarlayamıyorum bir yolu var mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: enver328


    quote:

    Orijinalden alıntı: norton772


    quote:

    Orijinalden alıntı: enver328


    quote:

    Orijinalden alıntı: cannonturko

    Bazıları yazıyor işte anlamayanlar şikayet ediyor yok wipe cache yok hard reset yok wipe cache yok backup yok 2 kere yap 3 kere dön 5 kere yat vs vs bu nedir yahu?. Bunlarla uğraşmak içinmi alıyoruz? herkes anlamak zorundamı? Bir sürü veri-uygulama var neden sürekli sıfırlaym bunlara harcanacak vakit ancak boş insanlarda var. Arkadaş 2 asgari ücretten biraz az para verip telefon alıyoruz, yazılım içine ediyor. Ben ki note serisini tek geçerim, elmayı zatn yüksek fiyatlarndan sevmiyorum resmen hortumcu ama aldğm telefonuda kullanmak istiyorum. 5.0.1deyken 6 saat ekran süresi alıyordum 5.1.1de en fzla 4ü gördüm ve KONUM vs gibi şeyler kapalı. Stabilliğine sorunsuzluğuna lafım yok performansıda arttı ama pilden hortumlamışlar demekki. Kabul edin artık 5.1.1 aşırı pil tüketiyor. İnşallah 6.0 marshmallow ile giderecekler bu ram-batarya sorununu. Onlarda biliyorlar lollipopun sıkıntılı olduğunu.

    Katılıyorum. Telefonu aldıktan sonra her güncellemede veya her sorunda sıfırlayıp bir sürü ayarla uğraşmak her kullanıcının yapacağı işler değil. Ben uğraşmamak için bunu aldım ama pil için şunu yap, ram için bunu yap vb. sürekli uğraşırsam telefonu kullanamayacam. Hani birkaç profil olur ordan seçersin mesela yüksek perforöans ya da yüksek pil kullanımı kendisi ayarlar ama yüzlerce uygulama içinden kullanmadıklarımızı ayıklamak zorunda kalıyoruz.

    4.4.4 varken dediler art gelecek telefon uçacak. 5.0.1 geldi hiç bir şey olmadı. 5.1.1 dediler onda da olmaması gereken sorunların bir kısmı düzeldi. 6.0 bence telefonu kullanılamaz hale getirecek.

    Yanlış anlamayın ama telefonu sıfırlayınca uygulamalar zaten google da kayıtlı olduğundan otomatik olarak iniyor cihaza. Verilerini karta yedeklersen resim, video, müzik de kaybolmuyor. Sadece sms ve tgeçmiş telefon kaydı gidiyor. Bunu niye büyütüyorsunuz anlamadım? Güncelleme bitince koy kenara telefonu bir saatin içinde tüm uygulamaları indirsin. Sonra da sadece sayfayı düzenliyorsun o kadar burda sadece kaybolan herhangi bir yerde kaydedilemeyen oyun levelleri olur ama onları da bazı oyunlar bulut depolamada sakladığından kısmen sorun olabilir. Mesela kaç yıldır rr3 oynarım ve bu arada belki kaç tane cihaz değiştirdim ama hala kaldığım uerden devam edebiliyorum. Bu candy crash içinde böyle buna benzer oyunlar içinde. Yani uğraşılacak fazla bir şey yok aslında. Alın bir iphone da bir zil sesi indirmenin bile nasıl bir işkence olduğunu görün.

    wifi şifreleri, uygulamalarda yaptığım ayarlar(bildirim menüsü vs). Telefonun kendi ayarları(geliştirici seçenekleri gibi), özel mod klasöründeki dosyalar. E kitap okuyucularda depolanan belgeler(hepsinde bulut yedeklemesi yok), ana sayfa menüsündeki ikon ve dizilimleri, uygulamalar menüsündeki ikon klasör ve dizilimleri gibi yedeklenmeyen çok şey var. Ayrıca devre dışı bıraktığım uygulamalarla da tekrar uğraşacağım. Uygulamalar yüklenirken sildiğim uygulamaları da indiriyordu geçen sefer onları da ayıklamam gerek. Daha önce iki kere değişimle uğraştığımdan hatırladıklarım bunlar. Belki sandığım kadar değildir ama sorunlara çözüm olacağını pek düşünmüyorum. Çünkü sıfırlayıp aynı sorunları yaşayanları gördüm forumda.

    iphone ile aynı fiyat olsa alacaktım ama o zamanki duruma göre bu daha kullanışlıydı.

    Bu arada bildirim sesini mp3 olarak ayarlayamıyorum bir yolu var mı ?

    Hocam inan bana o lanet ios'a resim video müzik ve zil sesi atmaktan daha kolay bu yapacakların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaslar bahsedilen problemlerin hiç birini yaşamadım. Güncelledikten sonra 3 kere sıfırladım. Smart ta aldığım yedeği geri yükledim. Ekran süresi 5 saat gösteriyor. Dışarda tüm gün 3g evde wifi. note 4 ü aldığımdan beri en iyi stock rom.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda aldım ucuz yerler vardı ama ben 100-150 Tl için riske girmedim.İade kolaylığına güvendiğim hepsiburadayı seçtim 1850 ye geldi.Bu ipondaki siri işlevine emsal ne var svoice ingilizce.Mesela sesli arama falan yapmak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tnrskr

    Sonunda aldım ucuz yerler vardı ama ben 100-150 Tl için riske girmedim.İade kolaylığına güvendiğim hepsiburadayı seçtim 1850 ye geldi.Bu ipondaki siri işlevine emsal ne var svoice ingilizce.Mesela sesli arama falan yapmak için.

    Google diye uygulama var renkli bak derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben smart swichten güncelledim ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Sizce ? :/
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Tam anlamadım renkli derken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 5.1.1'i 2 gün önce yükledim.Hiçbir sorun yaşamadım.Telefon çok daha stabil oldu.Şarj konusunda da gayet iyi.Önceden sabah %100 ile evden çıkar 40-45 ile dönerdim.2 gündür aynı kullanım şekline rağmen 60-65 ile dönüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24762477247824792480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.