Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Android L çabuk gelse de touchwiz den kurtulsak. Yoksa bırak 4gb, 32gb ram de koysan bu takılmadan kurtulamayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 31 Ağustos 2014; 22:07:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..scream..

quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

quote:

Odin ile tekrar orjinal romu yukleyin. Sorun çözülür.

Arkadasim senden rica etsem allah rizasi icin bana orjinal roomun linkini verebilirmisin acaba ? sony kullaniyordum daha once onu cok kolay hallediyordum ama bunda cok acemiyim nolursun yardimci ol..
    cihazimin cihaz hakkinda bolumunun resminide cektim burdan bir yardimci ol bana lutfen..
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

http://terafile.co/06ae23697787
    Yukardaki linkten indir ve odin in pda ya da ap kısmına aç ve flashla.

Yada bu linkten indir burası biraz daha hızlı indirir..

http://rapidgator.net/file/45e7210f9f3642ef0cb6860fd0bd0fe8

Ayni dosyayi buldum bende simdi indiriyorum bu arada bu ancora.ops ve odin multi downloaderden bahsetmis acaba normal odin ile roomu yukleyebilirmiyim? yoksa odin multi downloadermi kurmam gerekio?

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Abartmayın. Touchwiz o kadar da kötü değil.

S4 sıcak fırsatlar konusunu açan benim; çıkar çıkmaz aldım, 3 ay dayanabildim. Ardından bu sene de s5 aldım, takılmalar nispeten azalma da halen devam ediyor. Son umudum NOTE 4...

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

Bu Android L çabuk gelse de touchwiz den kurtulsak. Yoksa bırak 4gb, 32gb ram de koysan bu takılmadan kurtulamayız

Touchwiz kasıyor sıkıntılı diyenler Htc nin sıkıcı sense arayüzünü kullanınca Touchwiz in kusursuz olduğunu net anlayacaklardır Şu ana kadar kullandığım en iyi arayüz touchwiz dir tabi bu benim şahsi fikrimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

ilk 10 dayiz populer konularda 8.yiz :) 3 eylulde insallah trend konu bura olacak :)

Eminiz inanıyoruz başaracağız reis
  • quote:

quote:

Abartmayın. Touchwiz o kadar da kötü değil.

S4 sıcak fırsatlar konusunu açan benim; çıkar çıkmaz aldım, 3 ay dayanabildim. Ardından bu sene de s5 aldım, takılmalar nispeten azalma da halen devam ediyor. Son umudum NOTE 4...

S5 te baya iyileşme vardı evet ve eminim ki Note 4 bitirici vuruşu yapacak baya baya kademe kat edecektir Touchwiz de çok değil Türkiye ye Eylül sonu gibi gelirse bizzat alıp size gelişmelerden bahsederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

ilk 10 dayiz populer konularda 8.yiz :) 3 eylulde insallah trend konu bura olacak :)

Sizin sayenizde olucak :) seneyeki note 5 konusundada umarim boyle ayrilmayiz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sizin sayenizde olucak :) seneyeki note 5 konusundada umarim boyle ayrilmayiz :)

inşallah olacak...

En büyük patlama da dediğin gibi malum günün saatlerinde olacak evelAllah :-)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Odin ile tekrar orjinal romu yukleyin. Sorun çözülür.

Arkadasim senden rica etsem allah rizasi icin bana orjinal roomun linkini verebilirmisin acaba ? sony kullaniyordum daha once onu cok kolay hallediyordum ama bunda cok acemiyim nolursun yardimci ol..
    cihazimin cihaz hakkinda bolumunun resminide cektim burdan bir yardimci ol bana lutfen..
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

terafile.co
    Download File
    http://terafile.co/06ae23697787

Yukardaki linkten indir ve odin in pda ya da ap kısmına aç ve flashla.

Yada bu linkten indir burası biraz daha hızlı indirir..

http://rapidgator.net/file/45e7210f9f3642ef0cb6860fd0bd0fe8

Ayni dosyayi buldum bende simdi indiriyorum bu arada bu ancora.ops ve odin multi downloaderden bahsetmis acaba normal odin ile roomu yukleyebilirmiyim? yoksa odin multi downloadermi kurmam gerekio?

Multidownloader ile ilgili bilgim yok malesef..

• Amaç popüler konu olması mı hocam

Hele bir alalım Note 4 lerimizi de o zaman 1. Sayfadan düşmez aşağı

• galaxy s kullaniyorum bu sene tak etti artik note 4 aliyorum ins.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Amaç popüler konu olması mı hocam

Populer olmasi degil fakat note 3 bekleyenler konusunda 50 sayfaya yakin mesaj vardi note 4 icin de aynisini yapmak istiyoruz :)

• quote:

quote:

quote:

Şu note 4 ü aradan çıkaralım Note 5 e Kim öle Kim kala Şaka bir yana Eminim ki 3 eylül de daha aktif birgün olacaktır ki esas aktif dönem Note 4 ler alındığı zaman olacaktır buna şüphem yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheWhiteGandalf

Amaç popüler konu olması mı hocam

Populer olmasi degil fakat note 3 bekleyenler konusunda 50 sayfaya yakin mesaj vardi note 4 icin de aynisini yapmak istiyoruz :)

Her türlü olur Popüler olması emin ol önemli değil önemli olan bilgi paylaşımı ve samimiyet bir aile ortamı gerisi hikaye ve bu gidişle de olur evvel Allah

• arkadaşlar acaba note3 deki gibi bu yılda note 4'ün yanında Gear verilecek mi ? herhalde ilk alanlara bi kıyak yaparlar diye düşünüyorum ?
    belki resmi açıklama yapılmıştır bnunla ilgili ? ben göremedim yapılmışsa kusura bakmayin
  • quote:

Üstte tutmaya çalışacaksak bir konu açın

Mesela aksesuar tavsiyesi?

Bu iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

arkadaşlar acaba note3 deki gibi bu yılda note 4'ün yanında Gear verilecek mi ? herhalde ilk alanlara bi kıyak yaparlar diye düşünüyorum ?
    belki resmi açıklama yapılmıştır bnunla ilgili ? ben göremedim yapılmışsa kusura bakmayin

Yapsalar yıkarlar orayı :))

Bende çok istiyorum yapmalarını, inşallah olur..)

• Touchwiz sorunu tam anlamıyla çözülürse saf android e yakın bir arayüz olursa note 4 ortalığı silip süpürür

• quote:

quote:

Bu Android L çabuk gelse de touchwiz den kurtulsak. Yoksa bırak 4gb, 32gb ram de koysan bu takılmadan kurtulamayız

Touchwiz kasıyor sıkıntılı diyenler Htc nin sıkıcı sense arayüzünü kullanınca Touchwiz in kusursuz olduğunu net anlayacaklardır Şu ana kadar kullandığım en iyi arayüz touchwiz dir tabi bu benim şahsi fikrimdir

Böyle bir yorum daha önce görmedim, hocam karıştırmış olmayasın Samsungtaki TouchWiz, HTCdeki ise Sense. TouchWiz denildiği kadar kötü bir arayüz.

• Sabır diye deye bugünlere geldik
    Kaldı iki gün
    Umarım tanıtımdan sonra hayal kırıklığı
    yaşatmaz ve kısa sürede elimizde olur.....

Tadını çıkarırız(s2)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.