Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79.384
Cevap
389
Favori
2.809.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nurikaraman

SAMSUNG TÜRKİYE DUY BURADAN SESİMİ
    SAMMSUNG GENEL MERKEZ SENDE DUY.

ADAM GİBİ KENDİ ÜLKENDEKİ VATANDAŞLARINA NASIL 1. SINIF SAMSUNG TELEFON SATIYORSAN , BENİM CANIM VATANIMDAKİ İNSANLARADA AYNI KALİTEDE ÜRÜN SATACAKSIN ! NOTE 3 DEKİ GİBİ BİR SAÇMALIK YAPMAYACAKSIN.
    Samsung Galaxy Note 3 N9000 MODELİNE HSDPA (42 Mbps) ÖZELLİĞİ KOYMUŞSUN KENDİ ÜLKENDE LTE 150Mbps OLANINI KULLANIYORSUN. TÜRKİYEDE 1.9 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 İŞLEMCİ KULLANIYORSUN , KENDİ ÜLKENDE Qualcomm Snapdragon 800 Quad-core 2300MHz İŞLEMCİ KULLANIYORSUN, TÜRKİYEDEKİ TELEFONDA (3G ve Wi-Fi) VAR SENİN ÜLKENDEKİ TELEFONDA (4G ve Wi-Fi) VAR. SENİN ÜLKENDEKİ TELEFONDA 4K 3840 x 2160 VİDEO KAYDI VAR, BENİM ÜLKEMDEKİ TELEFONDA 1080p 1920x1080 VAR.

BU NASIL İŞ, BU İŞTEN SEN NASIL EKMEK YİYORSUN ?

Bu adamı niye eksilediniz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

4K EKRAN İLE GELİYOR BEYLER HAYIRLI OLSUN

4K derken
  • şazenuş kullanıcısına yanıt
    Ben artı eksi vermem kimseye ancak yorumda 4K harici haklı olduğu hiçbir yer yok. Bu arada kendi ülkesine 300mbps indirme imkanı sunuyor. Bizim ülkemizde 42.2 yi bile göremezken 150 yi 300 ü ne yapacak çok merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KinqElessar

Bu arada Google'ın Cardboard'unu almayı düşünen var mı? Note 4'ün 2k ekran çözünürlüğünde çok iyi olur

Bilmeyenler için:

Cardboard google'ın kendi etkinliğinde gazetecilere ücretsiz dağıttığı kartondan bir kutu. Dürbün şeklinde. İçinde mercekleri mıknatısı vb var. Amacı sanal gerçeklik oluşturmak Oculus Rift gibi. Yalnız Oculus rift kendi ekranını kullanıyor ve dolayısıyla pahalı olacaktır. Google'ın cardboard'unu amazonda (Google cardboard'un yapılışını herkesle paylaştı. Malzemeleri toplamakla uğraşmak istemeyen hazır alabiliyor bazı üreticilerden.) 30$'a bulabiliyoruz.

Mantık şu ekranın yarısı sol göze yarısı sağ göze görüntü gönderiyor. Zaten 3d teknolojilerindeki amaç hep budur. Burada gözler telefona yakın tutularak ekranın bir kısmından yansıyan görüntüler sadece bir göze gitmesi sağlanıyor.

Avantajları ne peki?

1. 3d film izleyebilirsiniz.
    2. Oculus Riftteki gibi 3d oyun oynayabilirisiniz.
    3. 2d filmi büyük ekranda izliyormuş gibi izleyebilirsiniz.

ve burada yine Android'in avantajına geliyoruz. Android özgür bir markete sahip olduğundan geliştiriciler Cardboard'a oyun, uygulama vb. geliştirmiş durumda.

Bana 30$'da büyük erkanda 2d ya da 3d film izleme fikri çok mantıklı geldi. Note 4'ü alınca düşünebilirim.

Bu olayı duymuştum lakin pek araştırmadım ama anlattığına göre alınası gibi duruyor Note 4 ü bir alalım ekstralar yavaş yavaş alınabilir elbette mesela Gear s i düşünüyorum ben hele ki Note 3 ve Galaxy Gear kullanan birisi olarak ve o rahatlığa alışmış birisi olarak simkart lı ve 3g li bir saat daha ne olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ismlyldrm27

quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Galiba bu....

Kolay gelsin
    SAMSUNG GALAXY NOTE 4 [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada)

Biraz önce de gördüm bu resmi baya ince duruyor kasa ve kalem lakin sanmıyorum bu olacağını 3 gün kalasıya direk alenen ön tarafı budur diye afiş yapmazlar gerçi ön panel 3 aşağı 5 yukarı aynıdır o yüzden çok önemli değil önemli olan kasa çerçeve ve arka kısım

IFA daki tanıtımda salona konacak Reklam afişi gibi. Eğer doğru çıkarsa üst ve alt taraftaki ekran harici boşlukları minimum da tutmuşlar. İnandırıcılığını azaltan üst tarafta Samsung yazısını koyacak yer bile yok.

Kolay gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 3 çıkmadan önce yapılan konuşmalar da bende vardım. O zaman yine herkesin dilinde S800 vardı. Ben exynos ile gelmesini istemiştim. Öyle de geldiği için çok mutluyum. Evde S800 ve S801 li cihazlar var. Arada fark olmadığı gibi exynos Note 3 çok daha akıcı oyun oynatıyor. Keşke N900 de de 4K olsaydı o zaman hiçbir fark kalmaz hatta N900 ün avantajları daha çok olacaktı. (4G olmayan ülkeler için) Note 4 exynos 32 bitlik olsa bile tercihim yine ondan yana olacaktır. 2015 yılında halen A8-A9 tabanlı işlemci kullanamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

Ben artı eksi vermem kimseye ancak yorumda 4K harici haklı olduğu hiçbir yer yok. Bu arada kendi ülkesine 300mbps indirme imkanı sunuyor. Bizim ülkemizde 42.2 yi bile göremezken 150 yi 300 ü ne yapacak çok merak ediyorum.

Exynos asla değeri bilinmedi şimdi ise kıymete bindi dünde söyledik bugünde LTE dışında ekstra bir artı söyleyin bana Snapdragonda ? Exynos Note 4 ile en zirve halini yaşayacak ki LTE de mevcut artık bahane yok kıssadan hisse
  • quote:

Note 3 çıkmadan önce yapılan konuşmalar da bende vardım. O zaman yine herkesin dilinde S800 vardı. Ben exynos ile gelmesini istemiştim. Öyle de geldiği için çok mutluyum. Evde S800 ve S801 li cihazlar var. Arada fark olmadığı gibi exynos Note 3 çok daha akıcı oyun oynatıyor. Keşke N900 de de 4K olsaydı o zaman hiçbir fark kalmaz hatta N900 ün avantajları daha çok olacaktı. (4G olmayan ülkeler için) Note 4 exynos 32 bitlik olsa bile tercihim yine ondan yana olacaktır. 2015 yılında halen A8-A9 tabanlı işlemci kullanamam.

10 üzerinden 10 muhterem daha iyi anlatılamazdı
  • 1 saat dh ye girmedim konu ultra trend olmus supersiniz beyler bu kadarini beklemiyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az önce resmi sayfadan sızan bilgiye göre 2k ekran olduğu kesinleşti. QHD'yi 4k ile karıştırmış olmayasın?

Ard arda 3 mesaj atıyorum ama kusura bakmayın hepsi farklı konuda

Konu canlandı.

Muhtemelen arkadaş karıştırmış QHD oldu yanlışlıkla 4K 4K kısmetse Note 6 da

• ismlyldrm27 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. :) Bir yıldır kimseye anlatamadım S800 ün matrak birşey olmadığını. Nihayet bu işten anlayan insanlar var bu konuda. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LifeSpecial

1 saat dh ye girmedim konu ultra trend olmus supersiniz beyler bu kadarini beklemiyodum

Daha iyisi de olur biz bir aileyiz

• quote:

Teşekkür ederim. :) Bir yıldır kimseye anlatamadım S800 ün matrak birşey olmadığını. Nihayet bu işten anlayan insanlar var bu konuda. :)

Emin ol anlayan bilen ve farkında olanların sayısı azımsanacak ölçüde değil Hep destek tam destek Yaşasın Exynos Kardeşliği
  • quote:

Az önce resmi sayfadan sızan bilgiye göre 2k ekran olduğu kesinleşti. QHD'yi 4k ile karıştırmış olmayasın?

Ard arda 3 mesaj atıyorum ama kusura bakmayın hepsi farklı konuda

Konu canlandı.

Bence arkadaş karıştırmış olabilir.

Ekranda 2k geleceğini hemen hemen çoğu siteler yazmışlardı.

Ayrıca o dediğin kutuyu da ilk kez duydum doğrusu :)

Çok merak ettim ve hele bi cihaz çıksın da ekstra olarak neler varmış sonra bakarız inşallah :)

• quote:

quote:

1 saat dh ye girmedim konu ultra trend olmus supersiniz beyler bu kadarini beklemiyodum

Vallaha sabah sen bu konuyuda note 3 konusu gibi yapalim diyince hic umudum yokdu sadece sende dahil 4-5 isim disinda aktif olan kisi yoktu taaki bu saatlere kadar hepinize eyvallah :)

• quote:

32 bit olsa da 64 bit olsa da çok bir fark olmayacak. Bunu da ekleyeyim istedim :)

Ama o gpu 16 çekirdekli gelirse o zaman dehşet olacak işte.

Ps3 bile 230 glops'muş. Bu dediğimiz eğer 16 çekirdekli olarak max. ayarlarda gelirse 324 gflops olacak.

Gflop bir güç gösterisi olsa da günlük hayatta optimizasyonun değeri ortaya çıkıyor. A300 T638 den 15 20 gflop fazla skor alsa da oyunlarda akıcılıkta geride kalıyor. Mali gpu lar her zaman daha iyi optimizasyona sahip oluyorlar. Bunu Mali400 vs A320 de de görmüştük. Kısacası T760 gflop değeri daha düşük olsa bile piyasanın en iyi oyun oynatan gpu su olacaktır. :)

• quote:

Evet şu anda popüler konular arasında 15.'yiz

Siz devam edin. Ben biraz dinleneyim

Valla benimde biraz eşime ve çocuğuma vakit ayırmam gerekecek yoksa evden kovulucam az kaldı Şaka bir yana biraz Mola KinqElassar hesabı sonrasında kaldığımız yerden devam inşallah şimdilik kalın selametle

• quote:

quote:

quote:

Vallaha sabah sen bu konuyuda note 3 konusu gibi yapalim diyince hic umudum yokdu sadece sende dahil 4-5 isim disinda aktif olan kisi yoktu taaki bu saatlere kadar hepinize eyvallah :)

An itibariyle ilk 5 teyiz Emin ol daha da iyi olacağız ayrıca yineliyorum Biz Bir aileyiz X2 Saygılar

• Bu sefer Exynos'a neler bulacaklar bakalım :)

Temennim artık bataryayı optimist çıkarmalarında :)

• quote:

13'e çıktı konu.

Edit:5 yazmışım

3 e kadar yolu var
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.