Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62.816
Cevap
340
Favori
2.546.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thesilence1090

BEYLER HANGİ RENK KULLANDİGİNİZ BENİM İCİN ONEMLİ

Beyaz telefon al, siyah s view cover al.(tersi de olabilir) beyaz istersen cihazı öyle kullan siyah istersen kılıfı tak kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar benim note 3 oyun oynadığımda gerektiğinden çok fazla ısınıyor. bu tarz bi sorunla karsılasan ve çözen varsa yardımcı olabilirmi? yoksa hafta içi servise götürücem 1 haftalık telefon bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Merhaba arkadaslar ben de note 3 alacagim bu hafta ama 2 renk arasinda kaldim acabi sizler ne kullaniyorsunuz ne onerirsiniz bana renk olarak ?

Zaten 2 rengi yok mu bunun?

Ben siyah kullanıyorum.
    Açıkçası siyah daha karizmatik duruyor bana göre. Kapak hissiyatı da sanki daha iyi beyaza göre.
    (Psikolojik olabilir )

2 renk de gayet güzel ve hoş. 2sinide al eline bak. Hangisi gözüne daha güzel gelirse O nu al.
    Benim cihazım beyaz renk.

• Beyler beyaz da cok kadin isi gibi duruyoe

• arkadaşlar çıktığı günden beri kullandığım Note 3 de bugün garip bir olay oldu. Skypela görüntülü görüşmem bittiğinde telefon titremeye başladı garip sesler çıkardı ve durmadı bende kapatmak Zorunda kaldım tekrar açtığımda düzelmişti.Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: hknclb

arkadaslar benim note 3 oyun oynadığımda gerektiğinden çok fazla ısınıyor. bu tarz bi sorunla karsılasan ve çözen varsa yardımcı olabilirmi? yoksa hafta içi servise götürücem 1 haftalık telefon bile değil.

Her telefon oyun oynatırken ısınır. Isı nedeniyle telefon donmaya başlamıyorsa yeniden başlamıyorsa sıkıntı yok.
    Telefon ilk aldığım gün güncelleme yapmadan az daha fazla ısınıyordu ama 2 güncelleme sonrası ısı epey azaldı.
    Ama yine de oyunda ısınıyor ki bu da doğal.
    Güncelleme yapmadıysanız güncellemelerinizi yapmanızı tavsiye ederim.
  • Sağolun, bütün cevaplar için teşekkür ederim Benimde tam 1.5 sene oldu 4S kullanalı. Hiç JB yapmadım inş note 3 de de gerek duymam. Alınca daha ayrıntılı incelerim root ları. Teşekkürler.

• Bende dün aldım note 2 den geçtim fakat avize sesi çok tiz geliyor sanki ahize içindeki hoparlör patlak gibi eden olabilir görüşürken ekranda çıkan ses ayarlarına yaptım ama nafile benim telefondan mi yoksa note 2 ahize sesi mi tok anlayamadım

• Ekran koruyucu için cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Bir de wifi sorunu var. Bu wifi deki aşırı yavaşlık birtek bende mi var yoksa note 3 lerin kronik sorunu mu var? Eski S2 telefonum note3 'e toz yutturuyor. Google Play den bir progam yükleyeceğim bekle ki tamamlansın. Umarım bu yazılımsal bir sorundur donanımsal ise vay başıma gelenler..
  • fatality-one kullanıcısına yanıt
    böyle bir şey imkansız. bende wi-fi harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Ekran koruyucu için cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Bir de wifi sorunu var. Bu wifi deki aşırı yavaşlık birtek bende mi var yoksa note 3 lerin kronik sorunu mu var? Eski S2 telefonum note3 'e toz yutturuyor. Google Play den bir progam yükleyeceğim bekle ki tamamlansın. Umarım bu yazılımsal bir sorundur donanımsal ise vay başıma gelenler..

Ilk defa wifi sorunu duydum. Bende hiçbir sorun yok. Hatta çekim kuvveti çok başarılı.

• quote:

Beyler beyaz da cok kadin isi gibi duruyoe

Sen pembesini görmedin heralde

Bence beyaz alıp;siyah-gri-lacivert tonlarında kılıflarla kullanmak çok şık oluyor telefonu.En azından ben öyle yapıyorum

• Quattro kullanıcısına yanıt
    telefonun kurulumunu yapıp wifi ye bağlandıktan sonra güncellemeleri otomatik yaptı. yanlış hatırlamıyorsam 3 tane güncelleme yaptı en son yaptığı 100 küsür mb dı. güncellemeler yapıldıktan sonra oyun yükledim. subway surf u indirdim asağı yukarı 5 dk oynadıktan sonra telefon asırı ısınmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAZZXY

Bende dün aldım note 2 den geçtim fakat avize sesi çok tiz geliyor sanki ahize içindeki hoparlör patlak gibi eden olabilir görüşürken ekranda çıkan ses ayarlarına yaptım ama nafile benim telefondan mi yoksa note 2 ahize sesi mi tok anlayamadım

sanırım aynı sey bende de var dostum bende iphone 5 ten note 3 geçtim sanki ahize patlakmış gibi hafif bir cızıltı geliyor ama her görüşmede değil bazı görüşmelerde oluryor.
  • BEYLER KASA ACİKLİGİ YASAYAN VAR Mİ VAR SA COK ETKİLİYOR MU BU ACİKLİK ACİL YARDİM

• quote:

quote:

Bende dün aldım note 2 den geçtim fakat avize sesi çok tiz geliyor sanki ahize içindeki hoparlör patlak gibi eden olabilir görüşürken ekranda çıkan ses ayarlarına yaptım ama nafile benim telefondan mi yoksa note 2 ahize sesi mi tok anlayamadım

sanırım aynı sey bende de var dostum bende iphone 5 ten note 3 geçtim sanki ahize patlakmış gibi hafif bir cızıltı geliyor ama her görüşmede değil bazı görüşmelerde oluryor.

[DHTUBE=]evet genellikle benim hattım Turkcell turkcell ile konuşmamda yapıyor

• quote:

telefonun kurulumunu yapıp wifi ye bağlandıktan sonra güncellemeleri otomatik yaptı. yanlış hatırlamıyorsam 3 tane güncelleme yaptı en son yaptığı 100 küsür mb dı. güncellemeler yapıldıktan sonra oyun yükledim. subway surf u indirdim asağı yukarı 5 dk oynadıktan sonra telefon asırı ısınmaya başladı.

Bu aşırı ısınma dediğiniz ısınma her telefonda olan cinsten değil mi?
    Telefonların tümü 3d oyunlarda ısınıyor.
    Sizinkinin aşırı olup olmadığınızı anlamamız için karşılaştırılabilecek bir bilgi lazım ki anlayabilelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Bu aşırı ısınma dediğiniz ısınma her telefonda olan cinsten değil mi?
    Telefonların tümü 3d oyunlarda ısınıyor.
    Sizinkinin aşırı olup olmadığınızı anlamamız için karşılaştırılabilecek bir bilgi lazım ki anlayabilelim.

dediğine katılıyorum 3d oyunlarda ısınma olur ama bu kadar çok olacağını sanmıyorum. örneğin oyun oynadıktan sora telefonu kulağıma götüremiyorum çok sıcak. sıcaklık arkada kameranın oldupu bölgede ön tarafta ise ahizenin olduğu bölge ve ekranın üst kısımlarında.

• quote:

quote:

quote:

[DHTUBE=]evet genellikle benim hattım Turkcell turkcell ile konuşmamda yapıyor

ben avea kullanıyorum turkcell ile olan görüşmelerde oluyor. operatör denmi kaynaklanıyoor yoksa telefondamı sorun var anlamadım gitti yav :D

• Arkadaşlar İSVEÇ ten note 3 getirtmeyi düşünüyorum. Bölge kilit sorunu yaşarmıyım, ordan alırken dikkat etmem gereken bişey olur mu? cevabınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 894895896897898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.