Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (895. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62.816
Cevap
340
Favori
2.546.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: komiks

Bu arada arkadaşlar güzel şeffaf bir saat widgeti bilen var ise, yardımcı olursa sevinirim...

One more clock'u dene. Bir çok widget mevcut şeffaf olanlarda dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece 1 de bırakıp bugün öğlen saat 1 de elime alıp baktığımda 12 saatte sadece %1 şarj düşmüş. Bu arada wifide açıktı. Kısacası bu ditto rom bi harika dostum. Bide şimdi farkettimde amma uyumuşum ha.

• Arkadaşlar Google Earth neden yüklenmiyor. Note2 yi görmediği gibi Note3 9005 ide görmüyor.

• TheRecRuiT123 kullanıcısına yanıt
    şu an en son güncellemeleri yükleyen bende dahil herkes root yapabilecekk doğrumudur.yani sayaç artmıyor

edit konuya baktım knox sayacı artıyormuş o gün sorduğumda knox sayacı artmıyor demişlerdi neyse yanlız anlamadığım eskiden gözükmesde knox hep varmıydı yani eskiden root yapanlarda da sayaç artmışmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fefeyx -- 23 Kasım 2013; 20:51:13 >
  • Ben note 3 te spen ile yazı yazmak için biraz bastırmak zorunda kalıyorum, yani bastırmaz normal yazarsam bazı yerleri çizmeden atlıyor. Ama bastırarak yazarsam sorun yok. Sizinkiler de böyle mi yoksa benim cihaz ya da kalem de sorun mu var?
  • Buyrun pil performansı:

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

quote:

Orijinalden alıntı: slhttnshn61

quote:

quote:

Meraba arkadaşlar. Note 3 almaya karar verdim ama nelere dikkat edeceğim hakkında bi bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz? İlk android telefonum olacak..

Cihazı almadan önce büyüklüğü sizin için normal mi rahat taşıyabilir miyim bunları düşünün.
    Cihaza mümkün olduğunca az sayıda indirilen uygulamaları yüklememeye çalışın. Market dışı ve illegal yazılım da telefonunuzun stabilitesini bozabilir.

Cihazı aldıktan sonra:
    *#0*# kodunu girerek tüm testleri yapın.
    Kasa açıklığını dert ediyorsanız birde onun için çerçeve kenarından kağıt giriyor mu diye bakabilirsiniz.
    En son hesaplarınızı kurmadan tüm yazılım güncellemelerini yapın ve hesaplarınızı kurup telefonu kullanmaya başlayın.

Peki bu N9000 veya N9005 ne oluyo? Aradaki fark ney? Hangisini almam lazım? Bir de root nedir, lazım bir şey mi tel için?

N9000Q modeli Türkiye'ye resmi olarak gelen ve garantili olarak satılan modeldir. N9005 4g/lte destekli olan Türkiye'ye resmi olarak gelmeyen kayıtsız vs. yurtdışından getirilen modeldir.
    Aradaki en bariz fark 9005 modelinin 4k video kayıt yapabilmesidir.
    Bunun dışında arada büyük bir fark yoktur.
    Eğer 4k video kaydı sizin için önemli değilse N9005 aramanıza gerek yok.

Ben şuan kıbrıstayım, öğrenciyim. Büyük ihtimalle tr deki modelin aynısı olur burda da. Neyse fazla önemli bişe yokmuş 2 si arasında sağolun. Bir de diğer sorum için yanıt alsam? Root neden atılır? Suan ıphone 4s kullanıyorum da jb tarzı bir şey mi?

• Telefondaki temaları nasıl değiştirebiliriz

• Merhaba arkadaslar ben de note 3 alacagim bu hafta ama 2 renk arasinda kaldim acabi sizler ne kullaniyorsunuz ne onerirsiniz bana renk olarak ?

• quote:

Orijinalden alıntı: thesilence1090

Merhaba arkadaslar ben de note 3 alacagim bu hafta ama 2 renk arasinda kaldim acabi sizler ne kullaniyorsunuz ne onerirsiniz bana renk olarak ?

Mor veya bordo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ashuwa A kullanıcısına yanıt
    cihazla ne yaptın üstad, güveç mi pişirdin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneek

Ben note 3 te spen ile yazı yazmak için biraz bastırmak zorunda kalıyorum, yani bastırmaz normal yazarsam bazı yerleri çizmeden atlıyor. Ama bastırarak yazarsam sorun yok. Sizinkiler de böyle mi yoksa benim cihaz ya da kalem de sorun mu var?

Biz de bastırıyoruz hocam

N9005'ten s-pen kullanılarak atıldı bu mesaj

• Arkadaşlar merhaba. Ben de bu gün itibariyle aranıza katıldım. Forum İstanbul'daki Bimeks den 1999 TL ye ürünü aldım. (Etiket fiyatı 2099 TL idi. Ama Satıcı ile konuşup samsung un mağazalarında 2000TL den verildiğini sizde böyle bir indirim yaparsanız buradan almak istediğimi belirtincee müdürleriyle konuşup banada bu fiyattan ürünü verdiler.)

Şimdi sorunum şu oradan çıktıktan sonra Avea nın stantından 20 TL ye ekran koruyucu aldım. Yetkili arkadaş ekran koruyucu taktı ben bir iki kere müdehal etmek isteyince yıllardır bu işi yaptığını endişe etmeme gerek olmadığını söyledi. Ne yalan söyleyeyim hava kabarcığı vs kalacak diye çok korktum (gerçi öyle bir durumda tekrar yeni bir koruyucu takacaklarını söylemişlerdi) neyse arkadaş büyük bir özen ve maharetle 10 numara 5 yıldız bir işcilik çıkarttı. Fakat gel gelelim şimdi de kalemim çok sağlıklı çalışmıyor. Biraz bastırmazsam yazdığım yazıların vs bir kısmı ekrda çizilmiyor. Sizin ekran koruyucularda durum nasıl. Note3 için kalemi sorunsuz kullanabileceğimiz bir ekran koruyucu marka modeli var mı?

• BEYLER HANGİ RENK KULLANDİGİNİZ BENİM İCİN ONEMLİ

• quote:

BEYLER HANGİ RENK KULLANDİGİNİZ BENİM İCİN ONEMLİ

Siyah.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Arkadaşlar merhaba. Ben de bu gün itibariyle aranıza katıldım. Forum İstanbul'daki Bimeks den 1999 TL ye ürünü aldım. (Etiket fiyatı 2099 TL idi. Ama Satıcı ile konuşup samsung un mağazalarında 2000TL den verildiğini sizde böyle bir indirim yaparsanız buradan almak istediğimi belirtincee müdürleriyle konuşup banada bu fiyattan ürünü verdiler.)

Şimdi sorunum şu oradan çıktıktan sonra Avea nın stantından 20 TL ye ekran koruyucu aldım. Yetkili arkadaş ekran koruyucu taktı ben bir iki kere müdehal etmek isteyince yıllardır bu işi yaptığını endişe etmeme gerek olmadığını söyledi. Ne yalan söyleyeyim hava kabarcığı vs kalacak diye çok korktum (gerçi öyle bir durumda tekrar yeni bir koruyucu takacaklarını söylemişlerdi) neyse arkadaş büyük bir özen ve maharetle 10 numara 5 yıldız bir işcilik çıkarttı. Fakat gel gelelim şimdi de kalemim çok sağlıklı çalışmıyor. Biraz bastırmazsam yazdığım yazıların vs bir kısmı ekrda çizilmiyor. Sizin ekran koruyucularda durum nasıl. Note3 için kalemi sorunsuz kullanabileceğimiz bir ekran koruyucu marka modeli var mı?

Bastırıp yazmak lazım sorun olmuyor bende de ekran koruyucu var,ilk zamanlar sert oluyor ama alışıyor sonra yazınca yumuşuyor ben 3 kez kendim değiştirdim ama pek fark etmedi yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meraba arkadaşlar. Note 3 almaya karar verdim ama nelere dikkat edeceğim hakkında bi bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz? İlk android telefonum olacak..

Cihazı almadan önce büyüklüğü sizin için normal mi rahat taşıyabilir miyim bunları düşünün.
    Cihaza mümkün olduğunca az sayıda indirilen uygulamaları yüklememeye çalışın. Market dışı ve illegal yazılım da telefonunuzun stabilitesini bozabilir.

Cihazı aldıktan sonra:
    *#0*# kodunu girerek tüm testleri yapın.
    Kasa açıklığını dert ediyorsanız birde onun için çerçeve kenarından kağıt giriyor mu diye bakabilirsiniz.
    En son hesaplarınızı kurmadan tüm yazılım güncellemelerini yapın ve hesaplarınızı kurup telefonu kullanmaya başlayın.

Peki bu N9000 veya N9005 ne oluyo? Aradaki fark ney? Hangisini almam lazım? Bir de root nedir, lazım bir şey mi tel için?

N9000Q modeli Türkiye'ye resmi olarak gelen ve garantili olarak satılan modeldir. N9005 4g/lte destekli olan Türkiye'ye resmi olarak gelmeyen kayıtsız vs. yurtdışından getirilen modeldir.
    Aradaki en bariz fark 9005 modelinin 4k video kayıt yapabilmesidir.
    Bunun dışında arada büyük bir fark yoktur.
    Eğer 4k video kaydı sizin için önemli değilse N9005 aramanıza gerek yok.

Ben şuan kıbrıstayım, öğrenciyim. Büyük ihtimalle tr deki modelin aynısı olur burda da. Neyse fazla önemli bişe yokmuş 2 si arasında sağolun. Bir de diğer sorum için yanıt alsam? Root neden atılır? Suan ıphone 4s kullanıyorum da jb tarzı bir şey mi?

iPhone'daki JB ile temelde aynıdır. İkisinde de root denen en üst kullanıcı yetkisi alınır.
    Android daha özgür bir sistem olduğu için ileri derecedeki özelleştirmeler buna ihtiyaç duyabilir. Mesela iPhone'da klavyenizi root etmeden değiştirmeniz mümkündür. :)

Mesela şunun için root edilmek istenebilir: Bu cihazda pen window denen özellik var. Ekran üzerinde pencere içinde bazı uygulamaları açabiliyoruz küçük halde. Normalde her uygulama bunu desteklemiyor ama root edilince bir program yüklenip bunu her program için açılabilir hale getirebiliyor.
    Yada 4k çeken 9005'te 4k video için 5 dk sınır var. Root ederek sistem dosyalarıyla oynayarak bu sınırı kaldırabiliyorlar.
    Yada kulaklık sesini daha yüksek noktalara arttırabiliyorlar vs. vs.

Normal bir kullanıcının bu telefonda root etmesi için hemen hiç neden yok. Diğer telefonlarda root edilerek yapılan çoğu özellik bunun zaten kendi içinde geliyor denebilir.

iPhone'da JB yapılan telefon restore edildiğinde Apple'a götürülürse bu telefon JB yapılmış garantisi gitti diye birşey söz konusu değildir ama bu telefonda bu mümkün.
    O yüzden root işlemini ne yaptığınızdan çok emin olmayan kullanıcılar denememeli.

1.5 yıl iPhone 4S kullanmış biri olarak cihazdan memnun olacağınızı düşünüyorum.

• quote:

Merhaba arkadaslar ben de note 3 alacagim bu hafta ama 2 renk arasinda kaldim acabi sizler ne kullaniyorsunuz ne onerirsiniz bana renk olarak ?

Zaten 2 rengi yok mu bunun?

Ben siyah kullanıyorum.
    Açıkçası siyah daha karizmatik duruyor bana göre. Kapak hissiyatı da sanki daha iyi beyaza göre.
    (Psikolojik olabilir )
  • quote:

BEYLER HANGİ RENK KULLANDİGİNİZ BENİM İCİN ONEMLİ

Turkuaz ...arkadaşım 50 renk seçeneği yok aletin. Al bi renk kullan işte. Bi de büyük büyük yazmış akşam akşam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note3 için google earth nereden indirebilirim?
    ...diye sordum ama, (http://www.cepyazilim.com/android-icin-google-earth.html ) indirdim ve sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vesekiz -- 23 Kasım 2013; 23:11:07 >
  • 
Sayfa: önceki 893894895896897
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.