Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 [ANA KONU] (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.816
Cevap
340
Favori
2.545.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Note 3 de fontu değiştiremiyorum , ekran ayarlarında yazı tipi yok ne yapmalıyım ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: fatality-one

Ekran koruyucu için cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Bir de wifi sorunu var. Bu wifi deki aşırı yavaşlık birtek bende mi var yoksa note 3 lerin kronik sorunu mu var? Eski S2 telefonum note3 'e toz yutturuyor. Google Play den bir progam yükleyeceğim bekle ki tamamlansın. Umarım bu yazılımsal bir sorundur donanımsal ise vay başıma gelenler..

Ilk defa wifi sorunu duydum. Bende hiçbir sorun yok. Hatta çekim kuvveti çok başarılı.

Peki hocam bu uygulama yüklemedeki ağırlık neyin nesi oluyor. Aynı modem üzerinden S2 uçuyor ama note 3 sürünüyor?
  • Arkadaşlar note 2 nin hava durumuna göre değişen manzara resimi + saat uygulaması daha çok hoşuma gidiyordu . Note 2 nin veya bahsettiğim tarza bir uygulama varmı önereceğiniz ?

Birde herhangi bir yerdeyken home tuşuyla ana ekrana döndüğümde hava durumunun olduğu kare 1 saniye kadar geç yükleniyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 24 Kasım 2013; 1:09:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kamerada iso ayarları nedense otomatik olarak görünüyor. Bunu manuel yapmaya calıstım fakat olmadı sizdede bu durum var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Arkadaşlar kamerada iso ayarları nedense otomatik olarak görünüyor. Bunu manuel yapmaya calıstım fakat olmadı sizdede bu durum var mı?

Gece modunu kapatınca ayarlayabiliyorsun . Ama her halukarda otomatikte ayarladığı kadar başarılı olmuyor manuel ayar.

• Ayarlar>Cihaz>Yazı Tipi
  • quote:

quote:

quote:

Ekran koruyucu için cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. Bir de wifi sorunu var. Bu wifi deki aşırı yavaşlık birtek bende mi var yoksa note 3 lerin kronik sorunu mu var? Eski S2 telefonum note3 'e toz yutturuyor. Google Play den bir progam yükleyeceğim bekle ki tamamlansın. Umarım bu yazılımsal bir sorundur donanımsal ise vay başıma gelenler..

Ilk defa wifi sorunu duydum. Bende hiçbir sorun yok. Hatta çekim kuvveti çok başarılı.

Peki hocam bu uygulama yüklemedeki ağırlık neyin nesi oluyor. Aynı modem üzerinden S2 uçuyor ama note 3 sürünüyor?

Bu konuda pek bir fikrim yok. Benim hiçbir ayar yapmam gerekmedi. Wifi hızı neyse bulunduğum ortamdaki cihaz bana o hızı sunuyor. Belki aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa çözümü biliyor olabilirler.

• Radyo var mı note 3 de donanım olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashuwa

Buyrun pil performansı:

şu pil performanslarına nasıl ulaşıyorsunuz hakkaten merak ediyorum hocam. forumun başından beri en dikkat ettiğim konulardan biri bu.

Genel olarak vardığim kanı su:

1- N9005 kullananlar genel olarak pil den daha memnun.
    2- iki tip pil süresi görüyorum, ya 3:30 saat civarı , yada 6:30 saat civarı süreler. ortası pek yok.

Bu konu kafamı çok karıştırıyor , nasıl olurda iki katı performans alinir???

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Radyo var mı note 3 de donanım olarak?

Yok hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Arkadaşlar kamerada iso ayarları nedense otomatik olarak görünüyor. Bunu manuel yapmaya calıstım fakat olmadı sizdede bu durum var mı?

Gece modunu kapatınca ayarlayabiliyorsun . Ama her halukarda otomatikte ayarladığı kadar başarılı olmuyor manuel ayar.

Sagol hocam baktım. Evet dediğin gibi manuel iso çok iyi gözükmüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    45 dakikası internetten dizi izledim diğer sürenin hepsinde de internet açık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu konuda pek bir fikrim yok. Benim hiçbir ayar yapmam gerekmedi. Wifi hızı neyse bulunduğum ortamdaki cihaz bana o hızı sunuyor. Belki aynı problemi yaşayan arkadaşlar varsa çözümü biliyor olabilirler.

Modemi kapatıp açınca normale döndü. Ama S2 nin bundan etkilenmemesi ilginç. neyse şimdilik normal gibi :)

• quote:

Benim rengim belli de diğeri ne renk olacak onu bilmiyorum hiç. :) Dediğiniz gibi bu saatleri alıp daha farklı modeller çıkana kadar gönül rahatlığı ile kullanabilirim. Oldukça başarılı olmuş. Gün geçtikçe sevdiriyor kendini. :)

Şu an büyük ekranlı cihaz sayısı çok fazla ancak hiçbiri Note 3 ün verdiği keyif ve kullanılabilirliği vermiyor. Ben yıllardır zorunlu olarak 2 cihaz kullandığım için bir tercihim hep samsung ( yeni S gelene kadar Note serisi) diğer cihaz olarak farklı cihazları denemeyi seviyorum. Note serisinin yeri bende de çok ayrı ancak sürekli cihazlarımdan birinin samsung olmasının sebebi anneannemle hat üzerinden 3G görüşme yapmak. :) Evet halen LG sony gibi markalarla mümkün değil bu durum. :)

Olur mu lütfen saçmalamayın tek seferde mükemmel bir cihaz üretimi imkansız bir olay. :) Şaka bir yana firmalar bunu denemek, hedeflemek bile istemiyorlar. Note 3 ün ekranı kalabilir bence başarılı bir ekranı var. Malzeme kalitesi olarak yine belki üstün bir seviyede değil ancak S4 den daha başarılı olduğu aşikar. Ancak ses olarak kaliteli çift hoparlör koymak çok zor olmasa gerek.

Bu sefer kesin kararlıyım ama. :) En azından Note 4 gelene kadar Note 3 kalacak. Aynı seyi ne yazık ki G2 için söyleyemiyorum. :)

G2 yi aralık sonuna kadar tutmayı planlıyorum. Gelirse 4.4 biraz daha kullanırım gelmezse Z1 veya One max güçlü adaylar. :)

Tablet olarak farklı ürünleri deneyimleme şansım çok oldu ancak her zaman ipad aldım ve bu sene de beni kendine çeken Air.. Sizin incelemeniz belki durumu değiştirebilir. Kalem kullanımı 10.1 serilerinde dahada güzel oluyor. :)

Önce küçük bir Samsung Gear düzenlemesi;

Ben pop3 e-pstalarımı manuel'e ayarlamış ve bu nedenşe senkron olamamış saatle, şimdi düzelttim ve hiç bir sorun yok.
    Ayrıca bugün itibari ile 3. parti kullandığım Facebook ve Twitter uygulaması yerine daha fazla bilgilendirme bölümündeki ayarları tekrar denedim ve bu sefer oldu.
    Ve son olarak, diyelim başka bir NOte 3 ile kullanmak zorunda kaldınız, sonra yine kendi NOte 3 ünüze tanıtmak istediğiniz de sistem otomatik olarak tüm saat ile ilgili ayarlarınızı geri yüklüyor, Gear manager üzerinden.

Pili halen şarj etmedim.
    Cuma 14-21 arası 7 saat aktif kullanım.
    Bugün 12-6 arası 6 saat aktif kullanım ve pil % 65 de şu anda.

Ve gelelim Samsung Galaxy NOte 10.1 2014 edition konusuna :)

Kısa ve öz yazacağım diye düşünürken azcık uzun olacak ama konunun özü kısa aslında :)

Bugün Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition'ı inceledim ve şu anda bende.

Note 3 e göre 2560x1600 olan ekran çözünürlülüğü ve tablet olması nedeni ile pilin yüksek değeri harici NOte 3 ü olan birini tablet kullanacaksa bence cezbetmez :)

Bir önceki versiyon NOte 10.1 e göre bunun ekranımı ufalmış diyebilirsiniz çünkü ciddi şekilde çerçeve daraltılmış ve bildiğiniz NOte 3 ün sağdan soldan yukarıdan aşağıdan çekilerek uzatılmış hali olmuş.

Kendimce eksik gördüğüm iki husus var ki hadi biri önemli dğeilse de diğeri bence önemli.

Birincisi, tablet yatay kullanım şekline göre ayarlı, yani home tuşu yzata kullanımda iki eliniz arasında kalıyor ama menü ve geri tuşu öyle yerleştirilmiş ki
    bana göre bu büyük handikap kullanırken.

Ellerim ufak değildir ama ben menü ve geri tuşuna ulaşırken baş parmaklarım ile biraz sıkıntı yaşadım ki bunu hakikaten beğenmedim.

İkincisi, neredeyse NOte 3 ün aynısını yapıyorsun ama USB 3.0 yerine USB 2.0 kullanıyorsun ki bunun nedenini çözen bana da anlatırsa sevinirim :)

Kalem 2 mm kadar daha uzun o kadar.

Uzun lafın kısası, NOte 3 ü olan NOte 10.1 2014 edition almalı mı sorusunu kendime sorduğumda kesinlikle HAYIR diyorum artık :)

Alternatif olarak bugün itibari ile Samsung ATIV serisi windows 8 li, i5 işlemci, 128 GB SSD harddisk, 4 GB ram, 1 GB ekran kartı ve yine kalemi olan ürünü araştırmaya başladım :)
    Hem tablet hem notebook olarak aklıma çok daha fazla yattı diyebilirim.

Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRoN -- 24 Kasım 2013; 2:42:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinkilic84

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

Radyo var mı note 3 de donanım olarak?

Yok hocam

Donanım olarak yok değil mi yani yazılımla çalışabilecek şekilde de değil?(İnternet radyosunu kastetmiyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: komiks

Bu arada arkadaşlar güzel şeffaf bir saat widgeti bilen var ise, yardımcı olursa sevinirim...

Circle Battery Widget uygulamasını tavsiye ederim size, güzel bir widget boyutlarını ve renklerini ayarlayabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesekiz

Ayarlar>Cihaz>Yazı Tipi

maalesef o ben de gözükmüyor root mu yapılacak buna anlamadım ben . yazı tipi hangi seçeneklerin arasında tam olarak
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

dostlar bu gear İOS ile uyumlu çalışabiliyor mu..? ankarada nerede bulabilirim bu gear'ı, teşekürler..

Merhaba,

Şu anda aktif olarak sadece Samsung Galaxy NOte 3 ve yeni 4.3 güncellemesi alan Samsung S4 ile kullanılabiliyor.

Yakın zamanda, Samsung S3, NOte II, Samsung Mega 6.3 ile de kullanılabilecek ama diğer markalarında kullandığı Android işletim sistemli telefonlar ile uyumlu olmayacak şu aşamada.
    Ve diğer bir platform olan IOS ile de uyumu söz konusu değil, Samsung'un yaptığı bilgilendirmelerde.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WildDestiny

Acaba note 3 u s4 sarjlariyla sarj etsem yavas dolmasi disinda sikinti olurmu bataryaya zarar verirmi?

S4 şarj adaptörü değerini okursanız yorum yapabilirim ama mesela NOte II nin ki 5v 2A idi.
    Note III ün ki ise 5.3V 2A.

Kıyası kendinizde yapabilirsiniz aslında.
    Bu değerlere yakın ise yavaşlama haric bir zararı olmaz.
    Sürekli olarak düşük güç üreten adaptör ile kullansanızda bir şey yapacağını sanmıyorum.

Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mentalist
    hocam g2'yi beğenmemişsiniz gibi geldi bana, ama bence çok harika bir cihaz yapmış lg.
    Tabii renkler ve renkler tartışılmaz, ben g2'yi incelediğimde s4'den kat be kat daha iyi olduğunu gördüm, note'den tek eksiği ram bence.
    4 günlük note3 n9005 maceram oldu, hemde pasaport kaydını bile yaptırmıştım, ama gel gör alışamadım telefona, tamam her şeyi ile süper bir alet çok hızlı, ama çok büyük be arkadaş, ben kılıfsız kullanırım telefonu, cebime koydum yok sığmıyor:)
    Birde tek elle kullanmak işkence oldu, son olarak sesi düşük geldiği için, 4. gün sonunda telefonu iade etmek zorunda kaldım.
    Dediğim gibi, kimi çok beğenir, kimine cazip gelmez, bana da bu durum oldu.
    Hanımın iphone 4s gri wifi probleminden dolayı değişimden sıfır gelince, hemen sattım, garantisi bitecek ve gri wifi 4s'lerde çok yaygın bir problemmiş.
    İncelemeden sonra g2 aldık, gerçekten güzel. Note3 alacaktık, büyüklüğü eleme nedenimiz oldu.

Tek eksiği ram demeyelim de, eksiklerden biri desek :)

G2 güzel ürün ama bu kullanım amacı ile de alakalı.
    G2 de şu anda satılanlar 16 GB ve hafıza karı şansı yok, ayrıca pil biterse değiştirme şansınız da yok ve kalem işinize yarıyorsa tabi o da bir eksiklik.

Bunlar bence büyük olması sorun değilse ciddi avantajdır.

İyi günler de kullanın.

Saygılarımla...

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.