Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 2 N7100 FİYATI BAKIN NEDEN UCUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
20.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUNG'un YENİ SÜPER NOTE 2'si! Super AMOLED 5.5 inç kapasitif dokunmatik Corning Gorilla Glass 2 ekran, Android v4.1 Jelly Bean, 2GB RAM, 1.6 GHz Quad-core Cortex-A9 (dört çekirekli) işlemci, Exynos 4412 Quad yonga seti, Mali-400MP Ekran kartı, 16GB dahili hafıza, 64GB'a kadar SD Kart desteği, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, 3G / HSDPA, 8mp 1080p HD kamera, LED flaş, Gelişmiş yüz tanıma, Ön yüz kamerası, Aynı ekranda birden fazla uygulama kullanma, GPS ve S Pen.

TELEFON FİYATI BANA OLDUĞUNDAN UCUZ GELDİ İPHONE 5 İKİYE KATLAR YANİ

TELEFON ÇOK İYİ AMA 1 2 AY SONRA FİYAT DÜŞER BENCE S3 OLDUĞU GİBİ

FİYAT : 1.799,00 TL

Telefonu Bilmeyenler İçin Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknoEmir -- 3 Ekim 2012; 16:27:39 >

• Fiyatının ucuzluğunun nedenini neden göremedim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu basligi ile alakali konu icerigi yok

• Alttaki sitede 8 ekimde stoklarda olacakmış.

https://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-2-n7100
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

Alttaki sitede 8 ekimde stoklarda olacakmış.

https://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-note-2-n7100

pasaport kayıtlı ürün nasıl oluyor? bilginiz var mı? arkadaşlarım aldı arasında sorun yaşayan var bir kaç ay sonra telefon kilitleniyormuş doğru mu?

• forumda 1450 civarı satan var. sanalpazar vb sitelerde 1550 civarı. bana da ucuz geldi. tr fiyatı 2000'nin üstünde olursa anlamsız olur.

bu arada hatırlatma haziran ortasında 1999tl'den giden s3 (samsung tr ürünü) eylül ortalarında 1550'ye kadar indi bazı marketlerde (vatan, saturn vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 3 Ekim 2012; 19:55:43 >
  • Samung galaxy note 2 : 1.799
    İphone 5 : 3.100

Farka bakmak için samsung yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ardakaşlar bu site güvenilir mi? fiyat çok düşük neden böyle ?? (androidtelefonlari.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 3 Ekim 2012; 21:33:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckt

pasaport kayıtlı ürün nasıl oluyor? bilginiz var mı? arkadaşlarım aldı arasında sorun yaşayan var bir kaç ay sonra telefon kilitleniyormuş doğru mu?

Pasaport ile imei kaydı yaptırılırsa en geç 6 ay sonra kayıt düşer diye söylemler var ama doğru mu değil mi bilemem, en iyisi bu tarz güvenilir sitelerden alışveriş etmek çünkü devlete vergi ödeyerek resmi ithalat kayıtları yapılıyor imei için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

quote:

Pasaport ile imei kaydı yaptırılırsa en geç 6 ay sonra kayıt düşer diye söylemler var ama doğru mu değil mi bilemem, en iyisi bu tarz güvenilir sitelerden alışveriş etmek çünkü devlete vergi ödeyerek resmi ithalat kayıtları yapılıyor imei için.

teşekkürler hocam. androidtelefonlari.com buradan hiç ürün aldınız mı? ben note 2 almak istiyorum 8 ekime kadar gelecekmiş eğer güvenilirse buradan bekliyeyim yoksa yarın s3 alacağım TİM den.

2 gündür telefonsuz geziyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 3 Ekim 2012; 22:44:10 >

• NoTE 2 mi? yok sa LG optimus G mi?
  • quote:

teşekkürler hocam. androidtelefonlari.com buradan hiç ürün aldınız mı? ben note 2 almak istiyorum 8 ekime kadar gelecekmiş eğer güvenilirse buradan bekliyeyim yoksa yarın s3 alacağım TİM den.

2 gündür telefonsuz geziyorum

Tabiki güvenilir bir firma, sonuçta resmi ithalat ve servis hizmetleri veriyor, sitede ki diğer ürünlere yazılan kullanıcı yorumlarına bakarak fikir edinebilirsiniz. Kişisel alışverişim ne yazık ki yok fakat üç arkadaşım farklı farklı ürünler almıştı, ürünlerde problemleri yok o yüzden teknik servis hizmetleri hakkında bilgi veremeyeceğim.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

NoTE 2 mi? yok sa LG optimus G mi?

note çok büyük olduğu için lg diyorum
  • Lg bin ne zaman gelecegini bilen var mı?

bence ikisi farkı telefonlar.. Lg çok sık dürüyor

ama ben galaxy note 2 diyorum
  • Fiyatı neden mi düşük?

1-SAmsung telefonu neredeyse tamamen kendisi üretiyor.
    2-Zaetn bu üretim kapasitesine sahip iken bütün dünyada da hacimli bir şekilde satıyor

Apple gibi 3-5 tane anca sağa sola ürettirip karaborsaya telefonunu düşürtmüyor. Bu yüzden telefonların fiyatı hemen makul seviyeye iniyor.
  • Ben bekleyemedim dun gri renk s3 aldim bu bile buyuk geldi noteyi kot pantolonda tasiyacagimi sanmiyorum

• quote:

Ben bekleyemedim dun gri renk s3 aldim bu bile buyuk geldi noteyi kot pantolonda tasiyacagimi sanmiyorum

Hayırlısı olsu niyi günlerde kullan derim...
  • note kot pantolona sığıyor aga
  • LG OPtimus G ne zaman çıkar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.