Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT - KAMPANYA - (ANA KONU) (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.113
Cevap
35
Favori
259.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SİYAHSANCAKLI

biz daha paralel ithalat ile distribütör cihazı ayırt edemiyoruz..habire şurda ucuz burda ucuz gibi yönlendirmeler yapıyoruz..oysa aralarında dağlar kadar fark var bence..

Bence cihazın Türkiye garantili olması önemli bir özellik.

ben de öyle düşünüyorudm. migrosa 1600 diye gittim. distribütör garantili diye. ama oraya gittikten sonra olmadığını öğrendim. basiretim bağlandı aldım. hiç olmazsa migros ile muhattap olucam dedim. dukkandan almaktan iyidir gibi geldi.

benim de canım sıkıldı. Ekranda toz olduğunu kabul ediyorlar ama İstanbul'a bunu anlatamayız diyorlar. Şimdi yarın ilk iş sabah tüketici hakem heyetine gitmek. Ve gerekirse, bir avukat bulup, manevi tazminat davası hakkında bilgi alacağım, çünkü sinirlerim çok yıprandı ve bıktım 3 aydır servis yüzünden. Artık başka yol kalmadı.

siz nereden aldınız ve ne garantili ?

Samsung Türkiye garantili, Vatan Bilgisayardan almıştım cihazı.

resmi garanti de böyle yapıyorsa , paralel ithalat aldığıma iyice pişman olucam gibi. umarım yazılım problemi dışında bir şey çıkmaz. size de tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim, yarın tekrar gideceğiz, daha doğrusu ben yarın müsait değilim, evdekiler götürecekler telefonu, malum işe gitmem lazım. Kasa açıklığı için de kağıt götürecekler, göstermek için, toz zaten belli görünüyor ekranda. Bakalım yarın durumları akşam üzeri mesaj yazarım.

• quote:

resmi garanti de böyle yapıyorsa , paralel ithalat aldığıma iyice pişman olucam gibi. umarım yazılım problemi dışında bir şey çıkmaz. size de tekrar geçmiş olsun

bence resmi garanti bunu yapıyorsa paralel ithalat aldığınıza sevinmeniz lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetmişdokuz -- 26 Şubat 2013; 2:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yetmişdokuz

quote:

bence resmi garanti bunu yapıyorsa paralel ithalat aldığınıza sevinmeniz lazım :)

Benim henüz cihazı aldığıma sevinemedim. Samsung mail attım, az sonra da Korece olarak Samsung Güney Koreye durumu haber vereceğim. Yarın tekrar servis ile görüşmeye gideceğim. Olumlu sonuç alamaz isem de yasal yollardan hakkımı arayacağım. Şu anki düşüncem ile Samsung artık hiç ama hiç almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yiqiter

http://www.buroteknik.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-16GB-Titanyum-Gri-Cep-Telefonu-Paralel-ithalat_61754.html?ref=akakce&v=1.20

almak isteyenler düşünebilir. ben siparişi verdim

BüroTeknik nasıl bir site bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

http://www.buroteknik.com/Samsung-N7100-Galaxy-Note-2-16GB-Titanyum-Gri-Cep-Telefonu-Paralel-ithalat_61754.html?ref=akakce&v=1.20

Biraz araştırma yaptım. Daha önce alışveriş yapanlar sorun yaşamamış.

• quote:

quote:

quote:

Site güvenilirdir büyük ihitimal fakat ürün paralel ithalat belki gözden kaçırmışsınızdır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Site güvenilirdir büyük ihitimal fakat ürün paralel ithalat belki gözden kaçırmışsınızdır

pararel olması herhangi bir sorun yaratır mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pararel olması herhangi bir sorun yaratır mı?

Hocam bu konuda mağdur olanda var TR garantili alıp mağdur olanda var. Biraz şans işi açık söylemek gerekirse...

• Migrostan aldigim icin kafam rahat. Bilcom ve evo ayni sirket dedi migros bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün gittigidiyorda suan 1593 TL .. Eğer %10 indirim çeki filan bulursanız bayağı iyiye geliyor. Ben büroteknik siparişimi iptal ettim ve gittigidiyordan aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-n7100-galaxy-note-2-78479150
  • En hesaplı nereden alınabilir şuanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuaz50

quote:

Ürün gittigidiyorda suan 1593 TL .. Eğer %10 indirim çeki filan bulursanız bayağı iyiye geliyor. Ben büroteknik siparişimi iptal ettim ve gittigidiyordan aldım.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-n7100-galaxy-note-2-78479150

gg %5 için pm attım size.

bu da paralel ithalat.. buroteknik le arada fark yok ki..
    büroteknik yeni bir site değil, epeydir piyasadalar.. benim bildiğim en az 3-4 sene..

• Markofoni tarzı sitelerib birinde note2 1499 tl imiş. . Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan'da şu an hem web hem mağazada 1700 Lira'ya satılıyor.
    Mağazalarda sadece 2 karta peşin fiyatına 12 taksit yapılıyor ama webde birkaç karta birden yapılıyor.
    İnternet sitelerinde detaylar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -x_X_x-

quote:

Orijinalden alıntı: selcukdinc

istanbul marmara forum saturn de reklam vardı 1640 tl note2 haberiniz olsun :)

bu mesajınıza okuyup gittim 1699 tl telefon adamlar böyle bi fiyata telefon satılmadı burda bugün diyo arkadaşlar lütfen yanlış yönlendirmeyelim birbirimizi

Arkadaşım kimseyi yanlış yönlerdirmedim,pazar günü eşimle birlikte inceleyip bilgi aldım,
    ne çıkarım olacak bu kadar insanı yanlış yönlendireceğim.
  • Kahrolası telefonun fiyatı vatan'da bir ara axess'e özel sanırım 1.630'a geliyordu, Onun haricinde arkadaşın dediği gibi bir hafta 1.699,bir hafta 1.799 yani bu rakamlar doğrudur.
  • bu kadıkoyde ya da doğubank'ta kvk, telpa logolu kutularda satılanlar güvenilir midir? yani bu konuda dolandırıcılık yapılabilinir mi? 1600tl civarlarında fiyatlar gördüm çünkü.
  • quote:

Ürün gittigidiyorda suan 1593 TL .. Eğer %10 indirim çeki filan bulursanız bayağı iyiye geliyor. Ben büroteknik siparişimi iptal ettim ve gittigidiyordan aldım.

Hayırlısı olsun. Cihaz elinize geçtimi herhangi bir sorunla karşılaştınızmı? Birde hangi ülke üretimi onuda yazarsanız iyi olur hocam..

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.