Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 2 FİYAT - KAMPANYA - (ANA KONU) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.113
Cevap
35
Favori
259.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cihazı hepsiburada.com dan yaklaşık 1 ay önce 1699 tl ye aldım, bugün baktım fiyat yükselmiş. Telefonun kasada açıklık falan yok. hiçbir sorunda yaşamadım. Note 2 yi alırken biraz mecburen aldım telefonumu satmıştım ve xperia z gelecekti çok hoşuma gitmişti onu beklemek istiyordum ama iyiki almışım diyorum şuan. xperia z nin inceleme videolarını izledim bırak note 2 yi note un yanından geçemez ve ayrıca telefona çok alıştım. mesela almadan önce multi tasking (ekranın ikiye bölünerek farklı iki uygulamayı kullanma) biraz bana çok gerekli önemli gelmiyordu ancak kullanınca vazgeçemz oldum. aynı anda hem youtube da hemde facede takılıyorum mesela. kalem de işte çok kullanışlı oldu notlarımı falan alıyorum onunla. kısacası ben çok menunum telefonumdan, uzun bir sürede değiştirmeyi düşünmüyorum. alacak arkadaşlarada eğer bu tarz bir telefon bakıyorsanız büyüklüğü sorun olmayacaksa kesinlikle alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: guzyaka

Eğer hem garantili olanı da paralel ithalat olanı da ıstanbula gönderiyorsak gerçekten 200 lira fazla ödemenin ne anlamı var?? Paralel ithalat hakkında ne düşünüyorsunuz??? Fikirleriniz???

ikinci el almamış olsaydım kesinlikle paralel ithalat alırdım.

hele servislerdeki durumu görünce kesinlikle paralel'e yönelirdim. 2.5 liralık kablo için 1.500 liralık cihazı bırakmak neymiş. Birde ürün İstanbul'a gidiyormuş vs vs vs..

Ayrıca TELPA servisinde karşılaştığım durumdan bahsetmek istiyorum, orta yaşın bi hayli üzerinde bi teyzemiz muhtemelen kızının torununun telefonunu almaya gelmiş, kulak misafiri oldum yaşananlara. TELPA görevlisinin söylediği cümle şu şekildeydi, "cihazınızın ekranı ve kasası dışında içi tamamen değişti, cihazınız kapatılacaktır diye uyarı mesajı gelebilir dikkate almayınız" teyzecim tabi anlamadığı için teşekkür etti, aldı cihazı çıktı gitti. Ben cihazı teslim etmek zorunda olduğumu öğrendikten sonra, az önceki bayana yaptığınız etik miydi? diye sordum ve ekledim, "şuan hanımefendinin elindeki cihazın arkasında yazan imei ile cihazın imei si farklı yanlış anlamadıysam dedim. "EVET AMA BAYANA DURUMU İZAH ETTİK" dedi. Böyle saçma bir şey olabilir mi?

paralel ithalat'a şu konudan sonra ısındım
    http://forum.donanimhaber.com/m_44550874/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: guzyaka

Eğer hem garantili olanı da paralel ithalat olanı da ıstanbula gönderiyorsak gerçekten 200 lira fazla ödemenin ne anlamı var?? Paralel ithalat hakkında ne düşünüyorsunuz??? Fikirleriniz???

aslında çokda bir fark yok ancak insan yinede emin olamıyor. ben parelel ithalat ürün çok kullandım bugüne kadar
    örneğin psp aldım iphone 1 ve şuanda 5 var hiç sıkıntı yaşamadım. garanti durumunda ise yetkili servisler bakmıyorlar
    hani global garanti falan diyosun ama kimsenin salladığı yok. güvenilir yerden aldıktan sonra ithalde alınabilir. son
    olarak emin ol yerli satıcı ve tedarikçilerde o internette çakal satıcılardan farksız. çok güvendiğin site ve mağazalarda
    garantiden gelme ürünleri tekrar sıfır gibi satabiliyorlar mesela daha böyle çok örnek var. biraz nasip kısmet işi

• Diyorlarki yok paralel tamire gidince başka 2 el telefondan çıkma parçalar takılırmış yok ithalatçı firma kapanabilirmiş..ortada kalırmışım..paralelin anlaşmalı tamircileri sokak arası dükkânlarmiş.. kvk nin daha etik olduğunu pek sanmıyorum.ama işin ucunda 1500 u verip ortada kalmak ta var.. Kararsızım yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-reyon da 1699 şu an

%5 İndirimli 1.699,00 TL
    Cardfinans'a 6, Worldcard'a 12 taksit

%5 İndirimli 1.699,00 TL
    Kredi Karti Tek Cekim

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productid=10148232&ttype=Instalments#pt

Ekleme:

Vatan'da da düşmüş 1699

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_gt-n7100rwdtur-n7100-galaxy-note-ii-(ceramic-white)/productdetails.aspx?I_ID=62730

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 22 Şubat 2013; 21:31:49 >

• 5m migroslarda 2yil distributor garantili 1600tl anladmali kartlara 12 taksit vade farksiz

• valla dayanamadım gittim aldım bende s3.Tabiki birebir kopya.adamlar 2 kalite satıyolar,biri tek simli diğeri 2 sim kartlı.İkisinin arasında bile arka kapağı açtığınızda çok fark var.aldığım telefonu götürdüm telefoncuya bak bakalım orjinal mi diye?Baktı orijinal dedi,yok ya dedim orijinal değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher34

valla dayanamadım gittim aldım bende s3.Tabiki birebir kopya.adamlar 2 kalite satıyolar,biri tek simli diğeri 2 sim kartlı.İkisinin arasında bile arka kapağı açtığınızda çok fark var.aldığım telefonu götürdüm telefoncuya bak bakalım orjinal mi diye?Baktı orijinal dedi,yok ya dedim orijinal değil.

O telefoncu telefoncu değilmiş. Ekranı aç 2 metre uzaktan göster bana söyleyim sana orijnal olup olmadıgını. Piksel piksel görünüyor çakma telefonlarda ekran
  • Yaza doğru fiyatlar 1500 seviyesine düşer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paramedic

5m migroslarda 2yil distributor garantili 1600tl anladmali kartlara 12 taksit vade farksiz

sadece 5m demi bu fiyat kardeşim bursa da sadece inegölde 5m var eğer öleyse atlayıp inegöle gidicem bide kesin samsung türkiye garantisimi
  • quote:

5m migroslarda 2yil distributor garantili 1600tl anladmali kartlara 12 taksit vade farksiz

Kampanya güzelmiş, Samsung Tr garantili bu durumda sanırım. Acaba hangi fabrikada üretilmiş cihazlardır.
  • Urunu aldim. Migrostan 1600tl 12 taksit

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher34

valla dayanamadım gittim aldım bende s3.Tabiki birebir kopya.adamlar 2 kalite satıyolar,biri tek simli diğeri 2 sim kartlı.İkisinin arasında bile arka kapağı açtığınızda çok fark var.aldığım telefonu götürdüm telefoncuya bak bakalım orjinal mi diye?Baktı orijinal dedi,yok ya dedim orijinal değil.

o nasıl telefoncuymus ya : )) şaka gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bixie

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

electroworld 169*10 taksit

Hocam sitede 1,849 TL yazıyor

haklısın, demekki 1 günlük bir kampanyaydı...
  • quote:

Urunu aldim. Migrostan 1600tl 12 taksit

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hangi ülke üretimli ürün acaba ?
  • Migrostan alan arkadaşlar paralel ithalatMı yoksa kvk genpa mi? Hayırlı olsun...

• arkadaşlar iyi akşamlar uzun zamandır telefonu ve konuyu takip ediyorum ve bugün migrosa gittim telefonu almak için fakat aklımı karıştıran şey garantisi oldu evo bilgi teknolojileri adında bi firma nın yapışkanı var kutunun üstünde ve biri aldı yanımda garanti belgesini doldururlarken gördüm ondada evo yazıyo. evo güvenilir bir firmamıdır alsak başımız ağrır mı bilgilerinize güveniyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Urunu aldim. Migrostan 1600tl 12 taksit

öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın siz hangi migrostan aldınız ve sizinkide evo garantili mi acaba?
  • Merhaba Bimeks mağazalarından Note 2 cihaz alan oldu ise, hangi ülke üretimli ? Ben eğer alırsam yeni alacağım cihazın Güney Kore üretimli olmasını istiyorum da. Ondan soruyum.
  • ben de migrostan aldım. EVO garantili. izmir balçovadan aldım. kasa açıklığı ve ölü piksel problemi yok şimdilik.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.