Arkadaşlar lütfen şu telefon için sağlam bir ekran koruyucu önerin alayım.Piyasada baktıklarımın hemen hemen çoğu çok kötü.Sanırım parmak izi sorunu olabiliyormuş bazı ekran koruyucularda.Telefon 1 metreden az mesafede betona düştü ve ekranı kırdık daha önce 2400 lira ödedim serviste.Şuan yine ekranı kırarsam sanırım en az 3-4 bin lira ekrana gider.O yüzden ekran koruyucu en ideal hangisi tavsiyeniz varsa alabilirim. |
Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (604. sayfa)

-
-
Ben spigen iyi diye biliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
US $3.42 26%OFF | VALAM For Samsung Galaxy Note 20 S20 UItra UV Glass Full Glue Tempered Glass For Samsung Galaxy Note 20 UItra Screen Protector
https://tr.aliexpress.com/item/4001356241314.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60142136656&aff_fcid=b0429370bf8d45bd82bfd0f4f01f38d6-1645565989942-08951-_uW2PIs&tt=MG&aff_fsk=_uW2PIs&aff_platform=default&sk=_uW2PIs&aff_trace_key=b0429370bf8d45bd82bfd0f4f01f38d6-1645565989942-08951-_uW2PIs&shareId=60142136656&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=8f86c74c72e947a2b9b65ecc5ac5851e&afSmartRedirect=n
Ben bu ekran koruyucuyu aldım, alt kısımdan biraz hava aldı ancak dokunmatik ile ilgli en ufak problem yok, cam oldugu için oldukça dayanıklı. Parmak izi kalmıyor. Yağ gibi bir şey ile uygulanıyor ve köşeleri tam kavrıyor, spigen though armor ile sıkıntısız kullanıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Oneplus 9 Pro aldık bakalım
-
Hayırlı olsun 😊 çok hızlısın 😂 kayıt durumları kafamı karıştırdığı için sanırım ben de note 10+ almaktan vazgeçeceğim.
Kayıt durumu sıkıntılı değil. İmei atılmış geliyor. Ama 12 güncellemesini yapınca imei gidiyormuş. Ben imei konusunda sıkıntı yaşamadım. Benimki sırf değişiklik.
-
Merhabalar, Geçenlerde note 9 formunda okudum, Note 10 lite'ın işlemcisi Note 9 ile aynı olduğu için Android 12 rom olarak yüklenebiliyormuş rootlu cihazlara. Buradan yola çıkarak bizim işlemcininde yeni çıkan M62 ile aynı olduğu düşünür isek Android 13'ü rom olarak yükleyebilir miyiz?
-
Hocam note 10 5g veya plus için autopatch romlar var YouTube da bulunuyor ve imei gitmiyor. Ben s10 5g ye Android 12 autopatch rom attım odin ile sorunsuz kullanıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkür ederim. Cumartesi alacağım inşallah.
-
Selamlar,
Note 10 5G alarak aranıza katılmış bulunmaktayım.
Telefon malum sebeplerden kayıt edildi ve magisk yüklü.
İmei kontrol ettiğimde telefonun arkasındaki imei ile *#06# yaptığımda imeiler uyuşuyor.
Android 11 versionunu kullanıyorum ve kore rom yüklü olmalı ki korece programlar vardı ve otomatik orjinal çağrı kaydetme özelliği de var. O yüzden emin olmadan 12'ye geçmek istemiyorum.
Lakin magisk yüklü ve rootlu olunca cihaz İstanbul kart gibi bazı uygulamalar çalışmadı.
Acaba magisk i kaldırsam root kalkıp imei siz mi kalıyoruz?
Eğer öyleyse magisk yüzünden çalışmayan programlara bir çözüm var mı?
-
Hocam rootu kaldırmayın imei status ng olabilir, magisk kısmından magisk hide var onu kullanarak root ile çalışmayan uygulamaları roottan gizleyebilirsiniz detayını internetten bulabilirsiniz magisk hide kullanma diye aratin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika olmuş, paylaşım için teşekkürler.
Güvenlik güncellemesi geldi, 4.1 ne zaman yayınlanacak bilgisi olan var mıdır?
4.1 in note 10 plus için gelip gelmeyeceği belirsiz diye bir haber vardı.
4.1 i vermez ise bence ayıp eder.. sonuçta ara güncelleme..
Kesinlikle katılıyorum.
-
Arkadaşlar hayırlı akşamlar
Ben navigasyon çubuğu kullanmıyorum uzun zamandır
Şimdi son güncellemeden sonra bi sıkıntı oldu bayadır yazcam yazamadım, şöyle ki;
Ortadan tutup çekince ana sayfaya dönüyor, biraz fazla basıp tutunca ise son uygulamaları açıyor, malum. Ama güncelleme sonrası ortadan tutup çekince ana sayfayı açıyor ama arka planda ise son uygulamaları açıyor, dokununca ekranda görünmeyen ama son uygulamalardan en son ne varsa ve ekranda rastgele bişey açıyor.
Sinir ediyor bu sorun beni artık
Yaşayan var mı? Var ise nasıl çözüm buldu diye sormak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X