Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
171
Favori
884.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • striders kullanıcısına yanıt
    Fazla avantaji olmasada ciddi anlamda fark var.
    Misal exynos 102db 30 40 arasi asu yakalarken
    Ayni konumda ayni operator sd islemcili modem 96db 46asu yakaliyor.
    Telefon uykudayken exynos cok fazla enerji harciyor. Sd bu konuda cok daha iyi.
    Kamerada resim islerken yine sd onde.
    Oyunlarda sabit fps ve sikintisiz olmasi yine qualcommun basarisi.
    ayni cihazin sdli versiyonunu kullanmayinca bilemezsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw he he. Bi bitmediniz. Bende sd 855 te var exynos ta. Evet sd pil de daha basarili. Ama atla deve degil. Not 10 plus la 7 saat 40 dakka gordum gecen. Sd yle de 9 kusur. Ama sd cihazin pili de daha buyuk. 7 saat ustu yetmiyorsa birine 10 sene beklesin oyle telefo
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]n alsin. Oynayamadigim oyun yok ne fps stabilitesi. Ps xbox almiyoruz telefon bu!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    Ayrica az once ki mesajda soyledim. Ayni evde ayni hat ve numarayla exynos ta hic problem yasamadim ve sd li cihazima yarim saat ulasilamadi hemde konusmanin ortasinda. Amerikada sd li cihazlar verizonla buradaki ayni sorunlari yasiyor. Onlar exynos istiyor siz sd. Sorun turkcell de olmasin sakin? Daha da karismiyom isteyen istedigini alsin. Banane be ben memnunum 2 cihazdan da. Harcadigim zamana yazik burada. Bi de densizlerin hakaretleride cabasi. Sadece keske su sd liler imei atma dertlerini guncelleme sorunlarini ve yasadigi diger sorunlari da anlatsa. Bana gore bozulunca garantiye veremeyecegim, imei ve guncelleme dertleriyle ugrasacagim, goruntulu gorusme yapamiyorum yardim diyecegim telefon çöptür. 5 para etmez çöp hemde. Simdi isteyen istedigi hakareti etsin isterse küfretsin görmezden geleceğim. Donanim haber in adaletine de guvenmiyorum zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 22 Mart 2020; 14:24:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla telefon çekme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Bir tek validenin evinde az çekme durumu vardı (çekmeme değil) ama onun da duvarlar çok kalın. Turkcell bir tık fazla çekiyordu o kadar.

    Fotoğraf konusunda benim incelediğim kadarıyla yoğun bir fark yok. Olan fark da iki cihaz arasında olabilecek "elektronik kısmeti" denen farklarda.

    Onun haricinde beklemede pil harcama olsun (bugün bende yaklaşık 11 saat için %7 idi), çekim gücü olsun, stabilite olsun SD işlemci için anlatılanlar ile arasında anlamlı derecede bir fark göremedim

    Bence biraz psikolojik oldu forumlarda

    Ama gene de dediğim gibi. Benim gözlemi bu. Ve SD işlemci ile denemeden kesin bir şey diyemem tabi.

    İkisini de kullananlardan yorum almak lazım.

    Ama bir iki tık bile iyi ise SD daha avantajlı olur tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    samsungun neredeyse bütün amiral gemilerini kullandım. sonynin amiral gemisini ve htcnin amiral gemilerini de kullandım. kullanmadığım ürünler hakkında yorum bile yapmam. sony ve htc özellikle sonyde ekran kapalı uyku modunda 10saate yüzde 1 gidiyorken. samsungda yüzde 5 ve üstü gidiyor.
    note 9 ve s10 plusı ilk alanlardanım. s10 plusta forumda görmüşsündür. hat kopmalarını ve ayrıca bu konuda. ben hat konusunda sıkıntı yaşamadım ama yaşayanlar çok fazlaydı. hat konusu biir yana oyunlarda fps düşmeleri ve performans düşmeleri s10 plusta tonlarca vardı. ve snapdragondan oldukça kötü bir performansı var.
    şimdi sen snapdragonlu s10 lite ile sorun yaşadın diye bütün s10litelar mı sorunlu.
    hat problemleri
    beklemede fazla şarj tüketmesi
    oyun performansı
    fotograf işleme birimi
    bir işlemcinin bütün bu saydıklarıma etkisi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 22 Mart 2020; 15:34:58 >




  • Cok basit bi cevap sana. Oyunlarda hic bir fps dusmesi yasamadim. 1 saat uzeri oyunlar dahil. Duzenli oynadigim oyunlar pubg cod vainglory marvel super war dragon raja. Hangi oyunlarda sorun yasadiniz. Bunlar piyasanin en guclu grafikleri. Fotolarin kalitesinde hic bir sorun yasamadim da banane sd deki hali daha iyiyse. Fazlasiyla iyi cektigim fotolar. Gece exynos kesinlikle daha fazla pil tuketiyor ama pil 100 den 50 ye dusmuyor bir gece de. Yani dunyalar degismiyor.

    S10 lite note 10 plus in yuzde 1 i satmamistir daha. Ve evet sd li bu cihazda sorun yasadim. Note 10 plus sahiplerinin 30 yada 50 tanesi sorun yasadiysa banane. Hatta 100 kisi olsun. Yuzdeye vurursan ayni hesap. Onlara gecmis olsun ama beni ilgilendirmiyor. Cunku 1 kere yasamadim.

    Simdi bana imei kaydinda sorun olursa silinirse su bu onu anlat ne oluyor. Telefonu telefon olarak kullanamiyorsun tekrar kayit yapana kadar degil mi? Hatta kapanirsa belki kayit ta yapamiyorsun. En son hangi guncellemeyi aldin. Yada cevap verme geneli ocak ta hala. Ben mart tayim. Birisi görüntülü gorusme yapamiyorum demis daha bugun. O zaman sizin mantikla sd li cihazlarda goruntulu görüşme yok. Trilyon tane sorun trilyon tane cozum gerekiyor. Ayrica telefonun bozulursa ver servise bakalim ekran kaca degisicek? Sana daha basarili fotoların ve gece pil surenle mutlu bi hayat dilerim. Umarim ekranin bozulmaz. Bozulursa lutfen tamir fiyatini da yaz. Bu arada ya anakartin yanarsa. Ornegin ben servise gonderir ya yeni telefon alirim yada tam ucret iadesi. Sen naparsin? Anakart yandi ama resimler guzel mi dersin?

    Parasini ÇÖPE atmak isteyen buyursun sd li cihaz alsin.

    Bu arada attigin video bile s20 ultra icin. Izlemistim zaten. Ayni adamin yeni pil testinde note 10 plus eziyor s20 ultra yi ornegin. Onu da atsaydin. Burasi note 10 plus hatta exynos forumu. Cunku turkiye de sadece exynos satiliyor. Istersen sd yi nasil nerden aldin ve nasil yasadisi vergi kaciran bi yolla kayit yaptin bunu konusalim. Ama bunu konusacaksak lutfen ismini ve telefonunu da yaz. Cunku yasa disi yaptigin sey. Yazamiyorsan lutfen sus artik. Cihazini yurt disindan kendi alip kendi pasaportuna kaydi yapanlar lafim yok. Ama maalesef sizin de garantiniz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 22 Mart 2020; 15:48:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • svs S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.zaten daha önce s8plus ve note 10plus tr cihazlarını kullandım ve volte aktif olarak. şu anki sd li note 10 plus da da volte yazısı ekranda aktif. ama hong kong cihaz da ya da genel olarak snapdragon cihazlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayını kapatmış olabilirler mi diye düşündüm ben de. sadece exynos lu samsunglarda mı var acaba?
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    ben millete SD alın diye diretmiyorum ki. Samsungun yaptığı hatadan bahsediyorum. 1 telefonda 1 işlemci bulunur. 2 tane değil. ya da 2 farklı kamera lensi değil. tek marka sensor bulunur. 2 Tane ekran markası değil. 1 tane ekran markası bulunur. Firmalar zamanında üretilmeyen ekran, ram, depolama, kamera sensörlerini farklı markalardan tedarik ediyor. böyle oluncada aynı telefon birbirini tutmuyor. bu para kazanma hissinden başka birşey değildir.
    samsungun bu yaptığı bile bile ayrımcılıktır.
  • ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    İlginç bir durum hocam. Kapatacaklarını çok zannetmiyorum. Kullandığınız operatörün uygulaması üzerinden görüntülü görüşme seçeneği açık mı? Kontrol edin bir isterseniz. Vodafone da bende kapalıydı. Açmak zorunda kalmıştım.

    Volte vs aktifse görüntülü görüşme sağlıyor olması lazım teorik olarak. İlginç durum. Samsung'un işleri işte. :(
  • ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    Hocam tekrar selamlar,

    Şimdi hatırladım. Noet 8 n9500 modeli için Samsung Hong Kong ile yazışırken, çin ve Hong Kong daki yasal sınırlamalardan dolayı görüntülü görüşme kapatılmıştı diye konuşulmuştu. Muhtemelen bu problemi yaşıyorsunuz.

    forum xda da bir aratın dilerseniz. sizinki n9750 modeli mi?
  • ksk_355 K kullanıcısına yanıt
    sadece volte üzerinden yapabilirsiniz.3g üzerinden olmaz. benim n9750 modeli ve volte üzerinden konuşabiliyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzgunum yine yanlış. Ben de isterim samsunlarin hepsi sd olsun. Ama samsung aslinda hepsini exynos yapmak ister. Hatta yapardi ama amerika kabul etmiyor. Huawei ye yaptiklari gibi knunu keserlerdi o durumda. Amerikada uretilen cpu kullanmasi icin diretiyor. Yani samsung bize exynos u sakup dunyaya sd vermiyor. Sadece cin ve abd ye sd verip dunyanin kalan yuzde 70 80 ine exynos veriyor. Huawei kirin se samsung da exynos. Yarin bi gun ornegin samsung amd ile bi anlasma yapti ve belki gelecek nesil exynos sd den kat kat guclu olacak. Ama adb ye ve cin e yine sd islemci gidicek. Amaci oralara daha iyi islemci vermek degil. Baska sansi yok. O yuzden zaten sd modeller icin ya cok az custom rom geliyor yada hic. Cunku millette o cihaz cok az var bazen root bile yapan cikmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ksk_355

    Teşekkürler hocam.zaten daha önce s8plus ve note 10plus tr cihazlarını kullandım ve volte aktif olarak. şu anki sd li note 10 plus da da volte yazısı ekranda aktif. ama hong kong cihaz da ya da genel olarak snapdragon cihazlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme olayını kapatmış olabilirler mi diye düşündüm ben de. sadece exynos lu samsunglarda mı var acaba?
    Bende note 10 plus tr cihaz var. Volte açıkken şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamıyorum. Sadece Volte kapatınca görüntülü görüşme yapabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esatgelmedi

    Bende note 10 plus tr cihaz var. Volte açıkken şebeke üzerinden görüntülü görüşme yapamıyorum. Sadece Volte kapatınca görüntülü görüşme yapabiliyorum.

    Alıntıları Göster
    Görüntülü görüşme sadece 3g şebekesinde olur, 4g de ise vilte dedigimiz sistem üzerinden oluyor yani volte'nin video olanı. Eğer karşı tarafın telefonunda volte varsa görüntülü ararsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rad R kullanıcısına yanıt
    Ben o kalem sorununu çözdüm kardeşim.kalem ucunu degistirdim ve şu anda aşağıdan yukarı cizdigimde sorun yok .sende kalem ucunu değiştirerek bir dene istersen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    Exynos çöp diye bisi yok.2 adet note 10 plus telefonu biri exynos işlemci biri snapdragon olmak üzere karşılaştırma yapıyor adam youtube da..birinin çoklu işlemci performansı diğerinin tekli çekirdek performansı iyi çıkıyor.yani bu işlemcinin snapdragon işlemciden performans konusunda farkı yok.ikisinin biribirinden önce olduğu yerler var.cekmeme konusuna gelince sadece turkcel de olan bisi ve yurtdışında olmayan bi sıkıntı telefondan yada işlemciden kaynaklı olamaz bence ..ki bazı arkadaşlar turkcel arayarak bu sorunu çözmüş.kimse note10 plus cihazlara leke atanlara aldanmasın süper bi cihaz gerek performans gerek kalem herşey çok güzel almak isteyen gönül rahatlığıyla alsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    İade etmenizi gerektiren sorun neydi acaba? Eğer kronik ise bende iade edip tekrardan alayım. Malûm fiyatı düştü iade edip tekrardan alırsam üstüne hediye çeki alırım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • enis ekici kullanıcısına yanıt
    Sorun orada. Hic bir sorunu yok. 4500 luk piliyle 9 bucuk saat screen on time veren ve performansi da akiciligida efsane bir telefon. Ama cikalib1 hafta olmus telefonu 5500 den 5000 e dusurduler. Hatta simdi 4900 olmus amazon da. Bi kac aylik telefon olsa laf etmem. Ama ciktigi gibi alanlara kazik atmis oldular. Daha 10 gun kosulsuz iade hakkim oldigu icin acele etmiyorum. Ama eger gider fiyati 4500 yaparlarsa hemen iade eder geri alirim. Ama 600 tl icin ugrasamiycam. Bunu gonder yenisini al saatlerce kur yeniden değmez acikcasi. Ayrica benim cihazdan cok memnunum. Hic bir sorunu yok. Simdi yenisi kutudan ne cikar surpriz tamamen. O yuzden aslinda degistirmek istemiyorum. O yuzden habire arayıp taciz ediyorum ama daha hediye cekine ikna edemedim. Illa iade et geri al diyolar serefsizler. Amazon tam turk firmasi olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • svs S kullanıcısına yanıt
    evet hocam n9750 modeli. ben de öyle düşünüyorum. muhtemelen kapalı. samsung türkiye note 10 plus da yapmıştım 3g görüntülü görüşme.
  • numanbtn kullanıcısına yanıt
    sanırım türktelekom da volte yok. ben vodafone luyum volte aktif ama tt li bi hattı arayında görüntülü olarak açmıyor normal görüşmeye dönüyor.
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.