Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.307
Cevap
161
Favori
899.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr herkeze merhaba aranıza yeni katıldım birkaç sorum olacak aylardır araştırıyorum çünkü sonunda note10+ karar verdim

1-Arabistan ırak gürcistan bu ülkelerden getirtirsem fark oluyormu(kimleri mesela ıraktaki en sağlam en iyisi dedi)

2-Hangi serisine Email atabiliyoruz (lütfen net bilgi çünkü geri dönüşü yok yanlış getirtmeyim :)

3- türkiye fiyatı ortlama 8500 e geliyor yurt dışı ise 5600 ciavrı sizce bu farklara göre hangisi almak mantıklı?

4- mavi renk doğru kararmı yurt dışı alırsam tabiki :) türkiyeden olursa beyaz fil dişi renk tercihm

5- snapdragon veya turkiyede ki işlemci hangisi iyidir

şimdiden tşk ederım arkadaşlr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUYGAN F kullanıcısına yanıt
    Herkese email atabilirsin hocam 😀😀 imei atmak sıkıntı 🤪🤪🤪

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haski45

Exynoslarda çekim sorunu var arkadaşlar bugün yurtdışı snapdragonlu cihazla test ettim.aynı yerde exynos 2 diş snapdragon 5 diş çekiyordu. Exynos kullanılan modem kötü galiba biraz
    İşte ben bunu burada defalarca soyledim ama dinleyen olmadi, bu sorun note 4 den beri var.. Samsung turkiye bile bu sorunu kabul etmiyor, teknosada ki samsung elemanrina ispat ettim adamlar onlar bile kabul etmek istemedi

• FUYGAN F kullanıcısına yanıt
    Bir sayfa geride nasil imei atilacagi yaziyor ancak yazdiklarinizdan bu tatz islemlerle tanisik olmadiginiz anlasiliyor.

En ust sebiye telefonu 2000tl ucuza alacagim derken paranizdan olmayin. Yurtdisindan gelen telfonlara vergi yuku, pasaport kaydi derken yeniden imei atma islemleri hortladi. Ancak alicilar da artik guvensizler. Hangi imei saglam hangisi degil derken telefonu elden cikartmak.istediginizde zorlanabilirsiniz.

Bunlara ilaveten kullaniminiz esnasinda atilan imeiye gore gunvelleme problemleri yasanmasi olasi. Ya da guncelleme ile beraber imeinin kaybi.

Smapdrogon islemcili modelin Turkiyede bir zamanlar efsanesi vardi. Simdi cihazlarin sebeke ozelliklerinde bile snapdragon/exynosa gore farklar olusuyor.

Sahsi fikrim Iphone disinda androidin amiral gemisi bir modeli guvenilir bir paralel ithalatco tarafindan getirilmedigi middetce yurtdisindan bireysel olarak temin edilmemeli. Ediilirse de telefonla beraber risk satin alindigi ve bu riskin maliyet avantaji kadar zarar da getirebilecegi unutulmamali.

Saygilarimla.

• Arkadaşlar bu Turkcell'in 4.5G yazısı arada gidiyor ve net kopuyor. Genelde Turkcell'de olan bir durum sanıyorum bu değil mi? Bugün bir tık fazla yaşadık bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Arkadaşlar bu Turkcell'in 4.5G yazısı arada gidiyor ve net kopuyor. Genelde Turkcell'de olan bir durum sanıyorum bu değil mi? Bugün bir tık fazla yaşadık bunu.
    Sorun turkcell de degil exynos islemci de, bunu defalarca anlattim burda halen kimse sorunu kabul etmiyor

• Arkadaşlar, p30 pro ile takas edilir mi s10+ ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: 14092012

Arkadaşlar, p30 pro ile takas edilir mi s10+ ne diyorsunuz?
    Ben note 10+ dan mate 20 pro ordan da p30 pro'ya gectim.. Sirf batarya icin bile gecilir 10x kamerayi saymiyorum bile tek eksi yani 4k da 60fps video kaydi yok

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam. Bu cihazdan önce OnePlus 7 Pro kullanıyordum, sıkıntı yoktu dediğiniz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Haklısın hocam. Bu cihazdan önce OnePlus 7 Pro kullanıyordum, sıkıntı yoktu dediğiniz gibi.
    Hakliyim tabi ki, gunde 10 saat disarda sokakta calisan benim burda bazilari gibi evinde veya isyerinde wifi baglanip takilanlardan degilm

• Dostlar Note 10+ 5G kullanıyorum. İlk aldığım 2 3 gün içinde Vodafone kullanıyordum. Arada uçak moduna almak suretiyle düzelen bağlantı hatası oldu . 4. gün Turkcell e geçtim onda da 2 gün falan oldu , sonra Turkcell hattı i S7 telefonuma taktım , müşteri hizmetlerini aradım ,dedim yeni katıldım aranıza fakat volte açık değil. Telefon S7 olunca Volte yi açtılar , sonra kartı tekrar Note 10+ a geri taktım. Birdaha da o günden beri kopmadı bağlantım Turkcell de. Yani ben de bahsettiğiniz kopma sorununu yaşadım ama şu an yaşamıyorum. Ayrıca batarya çok rahat 2 günü geçiyor Google Maps bildirimlerinin hepsini kapattım rahatladı cihaz.
    Neticede hiç kopmadı bir daha , volte olayını bir deneyin derim açık değilse servisiniz Turkcellde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Dostlar Note 10+ 5G kullanıyorum. İlk aldığım 2 3 gün içinde Vodafone kullanıyordum. Arada uçak moduna almak suretiyle düzelen bağlantı hatası oldu . 4. gün Turkcell e geçtim onda da 2 gün falan oldu , sonra Turkcell hattı i S7 telefonuma taktım , müşteri hizmetlerini aradım ,dedim yeni katıldım aranıza fakat volte açık değil. Telefon S7 olunca Volte yi açtılar , sonra kartı tekrar Note 10+ a geri taktım. Birdaha da o günden beri kopmadı bağlantım Turkcell de. Yani ben de bahsettiğiniz kopma sorununu yaşadım ama şu an yaşamıyorum. Ayrıca batarya çok rahat 2 günü geçiyor Google Maps bildirimlerinin hepsini kapattım rahatladı cihaz.
    Neticede hiç kopmadı bir daha , volte olayını bir deneyin derim açık değilse servisiniz Turkcellde.
    Emin ol onunla alakasi yok sorun her zaman dile getirdim ve getirecem, exynos islemci de.. 3 sene once Xiaomi redmi pro modelini almistim mtk islemciliydi 4g de sorun yokken cihaz 3g cok fazla İnternet kesitintisi yapiyordu mesela otobuste gidiyosun internette bisey bakiyorsun hopp baglanti gitti, ucak moduna alip kapatinca duzeliyordu bir sure turkcell de sandim problem. Diger hatlarimla denedim baktim onlarda da ayni, sonra mi5s plus modelini aldim ve arkadasimla otobuste ve seyir halinde test yaptik mi5s plus snapdragon 821 islemciliydi, onda gram kopma olmazken redmi pro surekli kopuyordu o an anladik ki sorun islemcide. Sonra etrafimda mtk islemcili cihaz kullananlardan rica ettim onlarin telefonlarini aldim htc sony markaydi. Onlarda da baglanti sorunu vardi, sonra ben her tarafa yazdim mtk islemcili modeller 3g de turkiye de sorunlu kimse dinlemedi. Mtk ya yazdim hemde videolu ispat ettim sorun ulkenizde ki altyapi dedi, Vodafone ve Turkcell'e yazdm onlarda bizim sebekemizde sorun yok cihaziniz arizali dediler o gunden sonra mtk islemcili cihaz almamaya yeminliyim. Samsung da note 4 ve 5 den beri bu sebeke sorunu ama ne hikmetse ispat ettgm halde adamlara sorunu kabul ettiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türbülans Havayolları A.Ş -- 11 Ocak 2020; 13:48:28 >

• Merhabalar Note 10 + telefonumu yeni aldım, fakat ekran koruyucu ve kılıflar konusunda çok kararsız kaldım. Bir kaç yerle konuştum ve genelde note 10+ modeli için ekran koruyucu ve kılıf pek bulunmuyor. Bulduğum yerde de ilki avm de telefon kılıfı aksesuar takan bir yerdi ( dükkan bile değil stand kurmuşlar ) fiyatın 250 tl olduğunu söyledi ekran koruyucu için öteki ise vodafone mağazasıydı burası en azından kurumsal bir firma orada ki yetkili kişi 100 tl ye yapacağını söyledi ekran koruyucu için.

Açıkcası bu fiyatlar çok mu yoksa normal mi bilemediğim için size sormak istedim ayrıca benim için ekranın yan kısımlarını da koruması önemli, ekranı tam olarak kaplasın tamamen korusun istiyorum.

Sizlerin kullandığı kılıf ya da ekran koruyucular hakkında bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

• birazdan gidip note 10 plus alacağım inş. oyun oynamam, video seyretmem, sosyal medya kullanmam (iletişim için whatsapp hariç, çok fazla karıştırmam. Sesli görüşme, whatsapp, bilumum ihtiyacım olan uygulamalar hepsi bu. Şarj süresinden yakınmış millet. Bu beni endişelendiriyor. 1 gün gider bana öyle düşünüyorum. Ama acaba 2 gün gider mi? 2 gün giderse çok iyi. Bu arada root moot hepsinden anlarım, android telefonlara ters takla bile attırabilirim. Gereksiz uygulamalar falan kapatırım yani.
  • Note 10 plus için uyun olan kablosuz şarj standı ve şarj cihazı bunlar mıdır?
    Samsung Türkiye
    Samsung TypeC 25W Siyah Hızlı Şarj Aleti - EP-TA800XBEGWW
    https://shop.samsung.com/tr/typec-25w-siyah-hizli-sarj-aleti-ep-ta800xbegww

Samsung Türkiye
    Samsung Kablosuz ikili Şarj Aleti (Siyah) EP-P5200TBEGWW
    https://shop.samsung.com/tr/kablosuz-ikili-sarj-aleti-siyah-ep-p5200tbegww

• note 10 plus için almayı düşünüyorum.

Sanıyorum her ikisi de telefonu şarj etmek için uygun. Peki ikisi arasında fark nedir?

https://www.samsung.com/tr/mobile-accessories/travel-adapter-45w/EP-TA845XBEGTR/

ve bu ikisi arasında görsellik dışında?

Samsung Türkiye
    Samsung Kablosuz ikili Şarj Aleti (Siyah) EP-P5200TBEGWW

Samsung Türkiye
    Samsung İkili Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı (Siyah)EP-N6100TBEGWW
    https://shop.samsung.com/tr/samsung-ikili-kablosuz-hizli-sarj-cihazi-siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 11 Ocak 2020; 23:2:29 >

• Pil komusunda endişesi olanlar için söylüyorum sabah 8.30 da hüne başlıyorum gece 12 de şarja bağladığım da %50 kalıyor, mate 20 pro da kullandım şarj aynı gidiyor ama note 10 plus ekran bir başka.

• quote:

Orijinalden alıntı: timucinpusat

Note 10 plus için uyun olan kablosuz şarj standı ve şarj cihazı bunlar mıdır?
    https://shop.samsung.com/tr/typec-25w-siyah-hizli-sarj-aleti-ep-ta800xbegww
    İlk linkteki, kutudan çıkan orijinal şarj cihazı. Ben de yedek olarak almıştım.

• mr4power M kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu olarak bunu kullanıyorum avm lerde 200 ila 250 arasına bu ürünü kaplıyorlar ist anadolu bölgesinde
    www.akilliphone.com
    Baseus sm galaxy note 10+plus full ekran koruyucu 0.15mm 2 adet set
    https://www.akilliphone.com/incele/-102391
    kutudan 2 adet çıkıyor parmak izinde sıkıntı yaşamıyorum kalemde de sıkıntısız kullanım sağlıyor

Kılıf olarak spigen tercih ediyorum 4 aydır bu kılıf ile kullanıyorum

190 boyunda adamım bir buçuk metreden 3 kere düşürdüm hiç bir problem yaşamadim kaba oluyor ama cihaz ucuz değil değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xg0 -- 12 Ocak 2020; 2:12:19 >

• Herkeze gunaydin merhaba dun note 10+ ile araniza katildim katilmaz olaydim acik ve net ben boyle telin taa... 9bin para ver snra ikide bir hat kopsun imternet kopsun duzelsin diye ucak moduna al sonra ucak modunu kapa boyle bir rezillik yok ya olamaz senin ben samsung gibi...

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.