Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.370
Cevap
155
Favori
938.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş
  • yanlışın var kardeş.önceki nesil note larda super amoled ekran çabuk bozuluyor 2 kez başıma gelmiş olay. note10 plus da ama super amoled yerine dinamik amoled yapılmış bence 3-4 tılı götürür chost screen olmadan )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Penah000000 P kullanıcısına yanıt
    :) Yani olabilir dinamik amoled teknolojisinin tam içeriğini bilmediğimden ve bunu şu an için kimse tecrübe etmediğinden kesin bir şey söylemek zor. Bundan önceki telefonum S10 Plus. Onda herhangi bir amoled yanığına rastlamadım biliyorsun o da dinamik amoled

• Arkadaşlar Note 10 cihazım var (plus değil.) normal şarj da yapsam hızlı şarj da yapsam. şarjdan çektikten 10 dakika sonra pil %98 97lere düşüyor. normal bir durum mu?
    Samsunglarda hep böyle olmuştur normal bir durum. Sorun olup olmadığına aldığınız ekran süresinden bakabilirsiniz. Ortalama 5-6 saat ekran süresi olmalı. Eğer 5-6 saat ekran süresi alıyorsanız sorun yoktur batarya konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: turcoblanco

Arkadaşlar Note 10 cihazım var (plus değil.) normal şarj da yapsam hızlı şarj da yapsam. şarjdan çektikten 10 dakika sonra pil %98 97lere düşüyor. normal bir durum mu?
    normal. benim de note 9 512'de baştan beri durum aynı. iPhone gibi değil Samsung'larda. 6-8 saat arası sot veriyorsa sıkıntı yok demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jhon Amora

Samsunglarda hep böyle olmuştur normal bir durum. Sorun olup olmadığına aldığınız ekran süresinden bakabilirsiniz. Ortalama 5-6 saat ekran süresi olmalı. Eğer 5-6 saat ekran süresi alıyorsanız sorun yoktur batarya konusunda.
    Teşekkürler hocam 5-6 saat ekran süresi alıyorum pilden yana pek şikayetim yok ama şarjdan çeker çekmez 98 lere düşmesi şüphe uyandırdı. Apple dan geçtim uzun zaman sonra. iPhone'da ilk %80e kadar çok dirençli ondan sonra akıp gidiyor. Note 10 da ise düştükçe direnç artıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok doğru tesbit. Katılıyorum. Normalde iphonelarda şarjdan ayırdıktan sonra yaklaşık 25-30 dakika oynadıkta anca 99%-a iner. Sonrası akar gider. Amma plus ve ya düz note10da kablosunu çektikten 2-3 dakika sonra 99%-a iniyor. Ama genel akış bozulmamakta, hatta aksine, 50%-in altına indikten sonra direnç artmaktadır. Plus modeli yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, ortalama 7 ila 7.5 saat arasında Ekran açık kalma süresi, tamamen evde kaldığım günde 8 saati geçiyor. 9 saati bulduğu da oldu. Genelde, şarjı 10%un altına indirmiyorum, 9.5 saat da olması mümkün. İphone 11 pro max gibi yüksek verimlilik yok, ama fiyatı ve performansı olarak bu bile gayet tatminedici, çok oynamam telefonla, iki günde bir kez şarja takıyorum.

• Note 10 ailesinde tanıtılan Canlı Odak Video ve AR Karalama gibi özellikler dün ve önceki gün itibariyle S10 ailesine de gelmiş bulunmakta. Yani Samsung'un biraz saçma stratejisi garip şekilde ilerliyor. Note serisi sadece kalemiyle farklılık yaratıyor. Yazılımsal tüm özellikler aynı oldu S ailesi ile. Bu da birkaç yenilik için alan insanları geriyor işin açıkçası.

Paylaşımlarda da yine pil olayı tüm sayfaları kaplamış durumda. Ben düz olanı kullanıyorum ve bana yeterli geliyor.
    Testlerde Plus ile arasında uçurum olmadığı görüldü. Ekranın daha büyük olup çözünürlüğün yüksek olması fazla olan mAH değerini emiyor.

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • peki bir daha soru s10 plusmu çok ısınıyor yoksa note 10 plus ve kalem dışında note 10 plusa göre s10 plusda beyenmediklerin neler? teşekkür ederim şimdiden

• Passenger kullanıcısına yanıt
    aynen ben de bu hakta yazacaktım tüm note 10 özellikleri geşdi s10 pluslara artık kalem dışında ahım şahım fark kalmadı ki,,, bu riskdir bence note lar satış düşüsü yapa bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ykuru

Mate 20 pro şarji ne kadar gidiyordu
    Cift hat kullaniyorum, parlaklik %70 hersey acik kisitladigm bisey yok yogun kullaniyorum, sabah sarjdan aliyorm aksam 8 de %45 sarjim oluyor.. Note 9 da mumkun degildi bu sureler

Ben S3 ten beri bütün S ve Note ailesinin tüm üyelerini kullandım. Hepsinden de çok memnun kaldım.Fakat nedendir bilinmez S10 Plus a bir türlü ısınamadım.(Belki de şu konudan dolayı anlatayım; Pubg Mobile 1 senedir oynamıyorum ama hep telefonumda vardır. Yakın zamanda arkadaşım Huawei Mate 20 Pro aldı. Pubg oynarken gördüm O nasıl Bir FPS o nasıl detaylı Grafik en yüksek ayarlarda(60 Fps-HDR) oynuyor bir saniye ne takılma var ve de frame düşmesi Pc kalitesinde Pubg oynuyor ama ne hikmetse S10 Plus daha iyi bir telefon olmasına rağmen yanına bile yaklaşamıyor.) Note 10 Plus almadan önce Mate 30 Pro nun tanıtılmasını bekledim. Google uygulamalarında problem,avrupa ülkelerine satılıp satılmayacağı muamma olduğundan Note 10 Plus aldım. Bu konunun haricinde S10 Plus ta herhangi bir sorun yaşamadım gayet iyi telefon ama daha alt gömlek bir telefondan daha kötü bir oyun deneyimi beni soğuttu sanırım.

• Note 10 plusta ekrani bölüp ayni anda çift uygulama nasil calistiriyoruz.

Orijinalden alıntı: maho2306

Note 10 plusta ekrani bölüp ayni anda çift uygulama nasil calistiriyoruz.
    Arka planda calisan uygulamaları aç. Uygulama icon una basili tut elini acilir pencerede gostere bas

• bildiyimiz gibi note 10 plus kutu içinden çıkan usb kablo iki tarafı da aynı, peki pc ye nasıl bağlıycaz bunu hiç bir pcde usb 3.1 yok ki, diyeceksiz ki normal usb kablo ile bağlan malum o usb 2.0 data transfer zayıf olacak

• Aldıgım haberlere göre samsung türkiye note serisi baya bir kötü satmış
    dikkat ettiyseniz 1750tl indirim çeki mevzusu var en son müşteri hizmetleri ile konuştugumda
    eylül ayı sonunda kapamyalar bitecek demişti hanım efendi. bakalım 24 kasım da black fridayle indirirm yapıp stok
    tüketebilirler sonuçta ellerinde patladı s10 kadar satmamıştır türkiyede
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.