Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 N-8005 Tablet PC (WiFi + 3G)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.271
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Note 10.1 N-8005 Tablet PC (WiFi + 3G) - 1379TL

Ürün beyaz renktir.
    Ürün, 2 yıl Samsung Türkiye garantilidir.
    Sipariş verildikten itibaren ürününüz en geç 7 iş günü içinde kargoya verilecektir. Ürünün teslimatı kargoya verildikten sonra kargo şirketinin hızına ve teslimat adresine göre 2-7 gün arasında sürmektedir.
    Teslimat sürecinde ürünle ilgili gözle görülen kırık, hasar, darbe veya kusur tespit ederseniz, mutlaka kargo görevlisine hasar tespit tutanağı tutturmanız gerekmektedir. Kargo tespit tutanağı olmayan iadeler kabul edilmeyecektir.
    Siparişinizin evinize teslim edilebilmesi için ödeme esnasında sizden istenilen iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak ilçe bilgisiyle birlikte girmeniz çok önemlidir. Aksi halde kargonuzda gecikme yaşanabilir.
    Kargo ücreti alıcıya aittir ve tüm Türkiye'ye 6 TL'dir.

http://www.markapon.com/firsat/samsung-tablet-pc

• bu tabletler en fazla 500 tl falan olmalı bence gereksiz pahalı pclerle aynı para
  • her ürüne yeni konu mu açacaksın müdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

her ürüne yeni konu mu açacaksın müdür

nasıl yapıyım hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

bu tabletler en fazla 500 tl falan olmalı bence gereksiz pahalı pclerle aynı para

Katılıyorum
    Ama 500 lira altındaki tabletlerde zevk vermiyor.
    Samsung son çıkardığı S3 ve Note telefonlarla bu tablette sanki aynı plastik tabakayı kullanmış. Kalitesiz...
  • tek çekim yapcaklar icin iyide taksit yaptınızmı 1500 oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

tek çekim yapcaklar icin iyide taksit yaptınızmı 1500 oluyor

bonusa 4 Taksit 345 TL 1379 TL Şeklinde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

quote:

tek çekim yapcaklar icin iyide taksit yaptınızmı 1500 oluyor

bonusa 4 Taksit 345 TL 1379 TL Şeklinde..

12 taksit icin yazdım
  • üSTAD TENİ i-pAD 4g 16 gB BİLE BAZI SİTELERDE 1000-tl CİVARINA DÜŞMÜŞKEN neden hala bu cihaz 1.400-TL anlamış değilim.

2 senedir İpad kullanıyorum. Cep telefonum ise HTC desire hd. bence androi işletim sistemli bu cihazın yapacağı maksimum değer 600-700-TL olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustrix

üSTAD TENİ i-pAD 4g 16 gB BİLE BAZI SİTELERDE 1000-tl CİVARINA DÜŞMÜŞKEN neden hala bu cihaz 1.400-TL anlamış değilim.

2 senedir İpad kullanıyorum. Cep telefonum ise HTC desire hd. bence androi işletim sistemli bu cihazın yapacağı maksimum değer 600-700-TL olmalı.

Çogunluk androidi iosdan üstün tutuyor. bu tabletinde kalemi ve teknolojisi zaten para eden.
  • quote:

quote:

üSTAD TENİ i-pAD 4g 16 gB BİLE BAZI SİTELERDE 1000-tl CİVARINA DÜŞMÜŞKEN neden hala bu cihaz 1.400-TL anlamış değilim.

Çogunluk androidi iosdan üstün tutuyor. bu tabletinde kalemi ve teknolojisi zaten para eden.

tartışmaya girmek istemem ama android işletim sistemi her cihazda farklı konfigurasyon olduğu için stabilite sorunları çıkarıyor, ios bence çok daha oturmuş ve hızlı bir işletim sistemi, yazılımsal olarakta iosta uygulamalar her cihaza birebir uyumlu, ayrıca bana göre iosta daha fazla hedefe yönelik uygulama var ve şu anki duruma göre uygulamalar daha üstün

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

quote:

quote:

tartışmaya girmek istemem ama android işletim sistemi her cihazda farklı konfigurasyon olduğu için stabilite sorunları çıkarıyor, ios bence çok daha oturmuş ve hızlı bir işletim sistemi, yazılımsal olarakta iosta uygulamalar her cihaza birebir uyumlu, ayrıca bana göre iosta daha fazla hedefe yönelik uygulama var ve şu anki duruma göre uygulamalar daha üstün

Ben bunun konusu actım cogunluk android dedi ios diyenlerin hepsi sadece ios kullanmıslar hem android hem ios kullananlar android dedi.

Birde sunu sordum bana 1tane somut TABLET icin android ile ios farkını gösteren birşey varmı dedim somut bir örnek gelmedi yani misal ipad in acip samsung tab acmadıgı yada performansının yetersiz kaldıgı 1 oyun varmı ? 1uygulama varmı ? yada internet de gezerken ipad 10 üzerinden 10 alirken samsung 10 üzerinden 5 mi aliyor ?

yani herkes sorunca biri android iyi biri ios iyi diyor ama karsılastırınca aynı paraya alinan ürünleri hiçbir farkları yok işte ipadin ekranı daha iyi samsung yazma özelligi vs ortaya cıkıyor. benim bilgim pek yok o yuzden sordum

• ben kimsenin savunucusu değilim ve telefon olarak s2 yi işyerimdede Mac pro yu kullanıyorum.. fakat şöyle bir durum var wacom tabletler ( grafik çizim tabletleri ) çok çok pahalı fiyatlara satılıyor. işyerinde kullandıgım ürün WACOM İNTUOS 5 tablet ve fiyatı şu ;

http://www.wacomturkiye.com/wacomturkiye-ankara-intuos-ozellikleri/intuos5-tablet-ve-cesitleri-wacom/intuos5-touch-buyuk-grafik-tablet.html?virtuemart_product_id=155&virtuemart_category_id=60

ve bunun üst sekmenti olan ( görüntü üzerine çizim yapabilme özelliği olan ) modelide

Cİtriq ama onun fiyatıda maalesef şu ;

http://www.wacomturkiye.com/wacom-cintiq/wacom-cintiq-urunler/cintiq-21ux-wacom.html?virtuemart_product_id=85&virtuemart_category_id=16

bir tasarımcı olarak baskı hassasiyeti olan bir kalem ile çalışan bu tabletin fiyatı bu işi tasarım anlamında kullanan biri olarak çok çok uygun buluyorum zira dikkat ederseniz..

WACOP CİTRİQ modelleri ile samsung tablet arasındaki fark yaklaşık 4500 tl dir. bana göre eğer kalem stabil çalışıyorsa ve bu tableti almayı düşünebilirim..

• quote:

Ben bunun konusu actım cogunluk android dedi ios diyenlerin hepsi sadece ios kullanmıslar hem android hem ios kullananlar android dedi.

Birde sunu sordum bana 1tane somut TABLET icin android ile ios farkını gösteren birşey varmı dedim somut bir örnek gelmedi yani misal ipad in acip samsung tab acmadıgı yada performansının yetersiz kaldıgı 1 oyun varmı ? 1uygulama varmı ? yada internet de gezerken ipad 10 üzerinden 10 alirken samsung 10 üzerinden 5 mi aliyor ?

yani herkes sorunca biri android iyi biri ios iyi diyor ama karsılastırınca aynı paraya alinan ürünleri hiçbir farkları yok işte ipadin ekranı daha iyi samsung yazma özelligi vs ortaya cıkıyor. benim bilgim pek yok o yuzden sordum

Ya alacağın cevap bu tabiki.

Android kullanan birine sor. Neden bu telefonu aldın İPhone almadın.

Diyecekleri arasında

Widget Desteği : Basit bir play pause işlemi için müzik çaları açmak istemiyorum. Ana ekranımdan RSS leri, haber ve hava durumlarını, gelen mesajlarımı ve maillerimi takip edebilmek istiyorum.

Geliştirilebilir ve değiştirilebilir arayüz : Kardeşim ben bütün gün telefon ekranında aynı kare ikonları görmek istemiyorum. Kafama eserse daha işlevsel , daha görsel ya da daha sade arayüzlere geçebilmek istiyorum.

Özgürlük : İnsanlar özgürlük diyince rom yüklemek falan sanıyor. Tabiki o da sunulan bir özgürlük. Kişisel romlar ile kendimize uygun özellikte rom lar seçebiliyoruz. Ama asıl olay basit bir fotoğraf paylaşımını işkenceye çevirmemekte. Ben cihazımı bir PC ye bağlayınca illa üçüncü parti bir yazılım kurmak zorunda kalmak istemiyorum. Bir anda telefondaki tüm müziklerimin silindiğini görüp çıldırmak istemiyorum.

Ücretsiz Yazılım : Ya kardeşim zaten "ailemi kandırıp - taksit falan yapıp - parayı zor denkleştirip" almışım telefonu. Kullanırken nefes almaya bile para ödemek istemiyorum yahu diyen de var. Tabi gene android de ücretsiz yazılımlar da oldukça fazla. Burada Google ın reklam servisinin başarısı rol oynuyor.

Fiyat : Bu gün yetenek olarak bir 4S i sollayacak bir cihaz olan LG Optimus 4X 1300TL gibi bir fiyata alınabiliyor.

Çoklu işlem : Android cihazlar bu konuda da gelişmiş durumda. Samsung S3 teki gibi Pop up play gibi özellikler artıyor. LG nin yeni modelinde ise saydam pencere özelliği mevcut mesela.

Genişletilebilir hafıza : Android de çoğu modelde hafıza kartı yuvası var. Telefonu aldığınız gibi sap şeklinde kalmıyorsunuz. Hafızayı artırmak için telefonu satıp yenisini almak zorunda kalmıyorsunuz.

Tasarım : Tek tip tuğla tasarıma kalmıyoruz. Pek çok alternatifimiz var. Ben One X i severim o 4X i falanca da S3 ü. Seçim şansımız var. Biz ne verdiysek o durumu yok.

Yani kimileri yok S3 takılıyor diyor. Yani kaç aydır kullanıyorum. Bir takılma görmedim ben. Hani kardeşim de güya bana hava atacaktı altta kalmamak için. ( Ben aldığımı kimseye söylemedim. Kardeşim 1 ay sonra gördü telefonu. ) ya sen onu bunu bırak sende bu hız var mı, bu akıcılık var mı? Dedi işte elinde sayfalar arası geçiyor falan. Resimleri hızla geçiyor vb.

Ben oralı olmadım pek. Aldı telefonu eline işte sayfalar arası geçiyor. O da netteki o takılıyor laflarından etkilendi herhalde. Sayfalar yağ gibi akınca o da g.t oldu.

He ben mi körüm yoooo. Mesela yeni Acer A700 aldım. Onun harbiden ana ekranda ara ara kasma vardı. Ama cihaz açıldıktan sonra hemen Jelly Bean güncellemesi var dedi mesela. Yükledim. PB gerçekten iyi geldi. Süper.

Bence S3 kullananlar arada önbelleği boşaltmayı ihmal ediyor.

Ya bir şey değil stabil diyorlar ya ona bitiyorum. Ya telefon USB üzerinden bağlanmıyor illa program istiyor. Blutooth desen göstermelik var. Flash yok. Harici kaynaktan uygulama yükleme ihtimalin yok. Aynı anda tek uygulama çalışıyor. Ekran desen full ikon başka bir halt yok. Uygulamadan orta tuş ile çıkınca direkt kapanıyor. E stabil olur tabi. He ne kadar stabil o da tartışılır. Tamam bir kere oldu ama o da yetti yani. Patronda İPhone 4 var. Genelde sadece arama yapar. Telefonu durup dururken kitlendi mesela. Ben zaten pek haşır neşir olmadığımdan ilgilenmedim. Kitlendi bir şeyler oldu. İlla itunes gerekli mesela. Bunun acil bir durumda oluğunu düşün. Androidde en fazla pili çıkarırsın olay tamam.

Yani Niye Android : Bir sürü sebep.

Niye İphone : Çünkü o iphone.

Hani eskiden olsa cevap belki gelirdi. Ama yani o yapıyor da bu yapamıyor diye bir olay yok.

Adamlar 500 liralık Android kullanıp İPhone ile kıyaslayınca komedi oluyor. Şu an İPhone un hangi modeli ile olursa olsun. Aynı paraya çok daha iyi bir android cihaz alabiliyorsunuz.

İş yerinde patronun kardeşinin kızın İPad2 aldık. ( Okulda akıllı tahta mı ne varmış. Android e de uyumlu. İos a da bu arada. ) Ben Android Tablet al demiştim. İşte şöyle özelliği fazla falan diye. A700 aldıracaktım.

Kemerası kötü dedim olsun ya dedi. İyi dedik aldık. Çekim yapınca çok kötü ya dedi. Be de eeee ben demiştim dedi. Ama gene toz kondurmuyor.

Dediğim gibi söz konusu Apple olunca niye Apple dediğinde cevabı sadece Çünkü o Apple oluyor. Apple ın üstünlüğü ne diye sorarsan cevap yok.

Şüphesiz özel sebeplerden alan arkadaşlar var. ( Bazı ugulamalar İos a özel olabilir. Mesela bir body atlas tan bahsetmişti bir ara bir arkadaş. Tek bir uygulama bile tercih sebebi olabilir. Ona saygılıyız. ) Yani ihtiyacı için alana zaten diyecek bir şey yok. Ama çoğu kişi amerikan halkı gibi. Niye aldığını bilmiyor.

En büyük kanıtı da kendilerinden geldi. Kadının elinde 4S var. Eline başka bir 4S i verip bu 5 diyorlar. Evet bu daha hızlı diyor kadın ya. Daha ince diyen mi ararsın ekran daha büyük diyen mi. Fotoğraf çekip kamerası daha iyi diyen mi?

Ya Amerikalıyı anlarım adamların kendi ülkesinin evladı anlarız da. Bizdeki özentiler ne yemeye daha uygun sim kart olmayan telefon için 3-4 bin TL para verir ben onu anlamıyorum.

• quote:

999TL olanı diyorsan. Ne diyeyim yani şimdi.

Adamlar yem atmış işte.

Şikayet sitelerinden acayip mimli. Telefonu açmayan firmadan hayır gelmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.