Bildirim
Samsung Galaxy mini nasıl sizce

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Galaxy Gio -
Evet bende ikisi arasında kaldım Gio mü yoksa Galaxy mı
aliyim. -
gio mu mini mi dersen gio.. mini mi fit mi dersen mini yi tercih et.. bende uzun süre 3 ü arasında kaldım iyiki gio almışım ama aralarındaki tek fark çözünürlük ve renk farkı onu bil de.. birde 800mhz gio mini 600mhz
quote:
Orijinalden alıntı: yigite
Evet bende ikisi arasında kaldım Gio mü yoksa Galaxy mı
aliyim.
-
Bir de Gio ne kadar Mini ne kadar onu da yazar mısınız? -
Arkadaslar Mini nin oyun kalitesi kotu diyoyorlar siz ne dersiniz bir de dvix video indirip izliyebiliyormusun bunları merak ediyorum bunları da yazarmisiniz. -
80 lira fazla ver ekran çözünürlüğü daha yüksek işlemci hızı 800 mhz olan gio'u al oyunlarda ve net kullanımında daha iyi
Kendi telefonum diye söylemiyorum
mini fit'in kardeşi
Gio ace'in kardeşi -
quote:
Orijinalden alıntı: burak451905
80 lira fazla ver ekran çözünürlüğü daha yüksek işlemci hızı 800 mhz olan gio'u al oyunlarda ve net kullanımında daha iyi
Kendi telefonum diye söylemiyorum
mini fit'in kardeşi
Gio ace'in kardeşi
kesinlikle katılıyorum.2 arkadaşımda var onlar benden önce aldılar ve pişmanlar. Ben de oyunlar harika gözüküyor, miniye de atıyoruz aynı oyunu felan renkli cansız Gio'ya göre.
-
quote:
Arkadaslar Mini nin oyun kalitesi kotu diyoyorlar siz ne dersiniz bir de dvix video indirip izliyebiliyormusun bunları merak ediyorum bunları da yazarmisiniz.
Bu isteğin için yanlış telefonlara bakıyorsun bence 3.2' lik ekranda video izlemek ne derece keyif verir bilemiyorum ama en azından 3.7' ve üzeri idealdir diye düşünüyorum. -
pardon da 3.2 ekran la 3.7 ekran ın arasındaki keyif farkı ne derecedir sorarlar :) milimlik farklarla keyif alınıyorsa 10.1 lik bir tab zevkten öldürür herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin
quote:
Arkadaslar Mini nin oyun kalitesi kotu diyoyorlar siz ne dersiniz bir de dvix video indirip izliyebiliyormusun bunları merak ediyorum bunları da yazarmisiniz.
Bu isteğin için yanlış telefonlara bakıyorsun bence 3.2' lik ekranda video izlemek ne derece keyif verir bilemiyorum ama en azından 3.7' ve üzeri idealdir diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastViking
pardon da 3.2 ekran la 3.7 ekran ın arasındaki keyif farkı ne derecedir sorarlar :) milimlik farklarla keyif alınıyorsa 10.1 lik bir tab zevkten öldürür herhalde
milimlik fark derken?
Display;Color:Depth: 24 bit/pixel (16777216 scales)
Display_Diagonal: 3.7 " (94 millimetres)
Display;Resolution: 480 x 800 (384000 pixels)
Viewable;Display_Size: 1.9 " x 3.17 " (48.36 x 80.6 millimetres)
Pixel:density_(dot:pitch): 252.1 pixel/inch (0.10076 millimetre/pixel)
Display:Color:Depth: 24 bit/pixel (16777216 scales)
Display-Diagonal: 3.2 " (81 millimetres)
Display;Resolution: 320 x 480 (153600 pixels)
Viewable_Display-Size: 1.77 " x 2.65 " (44.93 x 67.4 millimetres)
Pixel+density_(dot;pitch): 180.9 pixel/inch (0.14041 millimetre/pixel)
emin ol çok şey fark ediyor. Bir teknoloji mağazasına gidip birden fazla değişik ebatlarda ekranlara sahip telefonları yan yana getirip deneyip görmelisiniz.
-
ilk mesajınızda bir genelleme var onun üzerine yazdım ben..son mesajınızdaki karşılaştırma hangi iki telefonun karşılaştırması bilemiyorum kaldıki 320*480 ile 480*800 ü kıyaslamak için bu kadar şeyi paste copy yapmanıza gerek yoktu :) ? . tekno marketlerde 3 hafta boyunca 4 tane galaxy modelinide inceledim ama 3.2 lik gio ile 3.7 lik ace arasında bir fark göremedim arasındaki tek fark ekranın büyüklüğü.. ace alan da zaten ekran geniş diye özellikle ebatları iphone ile kıyasladığı için alıyor. -
3.2 gio 3.7 wave 2 ekran özellikleri hani belki anlarsınız ekranın sadece inçten ibaret olmadığını piksel falan çözersiniz diye düşündüm ama yanılmışım . tek fark ekranın büyüklüğü dediniz eh o da size keyif vermiyorsa diyeceklerim burada bitmiştir. saygılar. -
hoca birşey in polemiğine giriyorsun savunuyorsun eyvallah da neyin polemiğini yaptığının farkında değilsin sanrım.. bahsettiğin telefon super clear lcd 480*800 çözünürlükte bir cihaz ben sana demişimki genelleme yapıyorsun burda arkadaş mini alsam mı demiş .. biz gio al diyoruz ve birde yanına ace alternatifi sunuyoruz . sen gitmişsin hangi telefondan bahsediyorsun :) . daha fazla uzatmayalım sonuç olarak ben aynı çözünürlükte ama farklı ekran ebatlarında ( MİLİMLİK ) bir şey değişmez diyorum keyif aynı keyif tabi ki keyif göreceli bir şeydir.. açıklayıcı olmuştur umarım saygı bizden ..
quote:
Orijinalden alıntı: dr.bahaeddin
3.2 gio 3.7 wave 2 ekran özellikleri hani belki anlarsınız ekranın sadece inçten ibaret olmadığını piksel falan çözersiniz diye düşündüm ama yanılmışım . tek fark ekranın büyüklüğü dediniz eh o da size keyif vermiyorsa diyeceklerim burada bitmiştir. saygılar.
-
Birşeye açıklık getirmeme müsade ediniz lütfen: Burada benim kıyaslama yapmamda sıraladığım özellikler içerisinde SuperClearLcd'yle veyahutta Capacitive Touch Screen ile ilgili parametreler yer almıyor. İkinci nokta arkadaşın sorduğu soru Mini almayı düşünüyorum diyor herkesle aynı görüşü paylaşarak Gio alınmasını tavsiye ediyorum bu fiyat çerçevesinde. Fakat arada arkadaş video izleme konusunda suali olmuş benimde naçizane denemiş kullanmış olduğum telefonlar açısından aldığım keyif konusunda biraz daha büyük ebatlı bir telefon tercih edilmesini tavsiye ettim.
Şimdi 3.2 ekran ile 3.7 ekranda aynı çözünürlüğe sahip bir telefon olduğunu fark etmedim. Eh bu noktada bende açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana -
Arkadaşlar Avea Mini kampanyası var ya o yüzden ben Mini'yi seçtim yoksa Galaxy S bile seçerdim ama en fazla bu Mini ama bu fiyatta kampanyalı cihazlardan Mini den daha iyisi varsa lütfen yazın. -
Yorum yok mu? -
Bu kadar yorumu bosuna yapmisiz sanirim bundan sonra hayirlisi olsun demek duser. -
Hayır almadım Mini yi sadece kampanya var diye onu düşünüyorum ama aynı fiyata ya da 50 aşağı 50 yukarı Mini den daha iyi bir dokunmatik varsa herhangi bir kampanya olabilir ve herhangi marka sadece iyi olsun ve Mini gibi ama daha güzel olsun. Eğer aklınızda varsa önerin ve yazın. -
Fiyat iyiyse mini al.
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- belediyelerden gelen mesajlar nasıl engellenir
- suudi arabistan teknoloji mağazaları
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- zırrr zil sesi indir
- samsung galaxy s serisi
- s22 ne zaman çıktı
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- exynos 2400
- exynos 1480
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X