Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telefon fiziki olarak hoşuma gitti, şık. 5.3 inç bir cihazdan geçtim enleri aynı sadece boyu bir parmak uzun. yine tek elle kolayca kullanmak mümkün. ince sayılabilir. kalın değil zaten telefon.

tek canımı sıkan bu samsung bloatware'den nasıl kurtulabiliriz? ben stock android bir telefon kullanıyordum hatta başkasının samsung telefonunu elime alınca başım dönüyordu resmen karmaşıklıktan. şimdi hızla silebildiğim kadar samsung uygulamasını sildim ama hala 10 kadar duruyor. google ikamesi olanları kurdum; photos, calendar, clock, contacts, messages, calls vesaire. biraz stock u andırmaya başladı. daha fazla kişiselleştirme yapamıyor muyuz? galaxy themes'i bile silemiyorum çok saçma. bixby, gallery, samsung free bu çöpleri istemiyorum ne gerek var.

daha fazla para verip stock android halini sunsalar alırdım, kendi uygulamaları üzerindeki ısrarı anlıyorum ama bari seçenek sun insanlara, ister seninkini kullanalım ister stock

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagrenac -- 2 Ocak 2022; 23:28:26 >

• Ucuzlaması Lazım Biraz Sanki Bu Cihazın :)

• Buhar Abi kullanıcısına yanıt

Ben de acaba fiyatı düşer mi diye bekliyorum ama umarım düşeceği yere artmaz. :)

• Buhar Abi kullanıcısına yanıt

Bizim ekonomide hiçbirşeyin fiyatı düşmez kaldıki şuanki fiyat güncel kur üzerinden yapılan sevkiyatlar değil ilave olarak bu cihaz donanım olarak üstün o yüzden çok beklersiniz siz m32 falan alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

Artıyor zaten akakçeden takip edebilirsiniz şuanki fiyatlardan hiçbir tel 1 ay sonra aynı fiyat olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Buhar Abi

Ucuzlaması Lazım Biraz Sanki Bu Cihazın :)

Ben ucuzluyacağını düşünmüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben ucuzlamasini beklerken pahalıya aldım
    Baktım daha gidiyor fiyat ve faizsiz alışveriş kredisi varmış aldım geçtim. 4999 şu şimdi 5149 yazıyor HB de.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Hocam bütçen varsa uygun fiyatlı Bluetooth kulaklık tavsiye edebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Hocam bütçen varsa uygun fiyatlı Bluetooth kulaklık tavsiye edebilirim

Bluetooth kulaklık var ama kablolu biraz daha pratik oluyor

• Teşekkürler Arkadaşlar.

• ajf39 A kullanıcısına yanıt

Bu ürüne şeffaf kılıf bulmak işkence resmen. Hepsiburada'dan Case4U diye bir markanın aldım şeffaf Zore'nin kesimiyle aynı çıktı, bunda da kılıfı takınca arkada karbacıklar oluşuyor ıslakmış gibi bir görünüm veriyor. İade edeceğim yarın.

Keşke farklı renkleride olsaydı bu kılıfın bende şimdi siparişini geçiyorum tavsiyeniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMirror -- 4 Ocak 2022; 0:5:12 >
  • BlackMirror kullanıcısına yanıt

Aliexpressten al ben öyle yaptım şuan şeffaf kılıfla idare ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMirror

Bu ürüne şeffaf kılıf bulmak işkence resmen. Hepsiburada'dan Case4U diye bir markanın aldım şeffaf Zore'nin kesimiyle aynı çıktı, bunda da kılıfı takınca arkada karbacıklar oluşuyor ıslakmış gibi bir görünüm veriyor. İade edeceğim yarın.

Keşke farklı renkleride olsaydı bu kılıfın bende şimdi siparişini geçiyorum tavsiyeniz için teşekkürler.

Bende hep şeffaf kullanırım,zorenin kalıbı bozuk olduğu için siyah satın aldım,siyah kılıfın markasından şeffaf bulmaya çalıştım topdancılara ulaştım ankarada henüz yok 1 ay sonra gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 4 Ocak 2022; 1:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bblokee

Aliexpressten al ben öyle yaptım şuan şeffaf kılıfla idare ediyorum

Şeffaf kılıfı nerden aldınız,markası nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 4 Ocak 2022; 7:22:17 >
  • Şeffaf kılıf ekranı da kapatıyor mu

• Merhaba arkadaşlar.

Ekran koruyucu soran arkadaşlar olmuş. s10 lite ınki birebir uyumlu. kılıf olarak da çok telefoncu gezdim. bir tanesine yeni gelmişti. 1 ay kadar önce almıştım 20 liraya. şeffaf silikon kılıf gayet başarılı, ekran koruyucuyu falan etkilemiyor. tek hoşuma gitmeyen arkada bazı yerler yapışıyor o da ıslak tarzı bir görüntü oluşturuyor ama koruma açısından gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sylarxxx -- 4 Ocak 2022; 12:38:58 >
  • Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

Sabah 6 gibi şarjdan çıkarttım
    %35 mobil veri %65 wifi yaklaşık.
    6.5 saat ekran süresi kalan %49 şarj
    6000 mah ve daha küçük ekranlı m21 den iyi gidiyor şimdilik. İşlemci farkından muhtemelen.

Tabi zorlayan oyun yok basit bir oyun oynadım 30 dk kadar, banka ve borsa uygulamaları, tarayıcı, telefon görüşmesi, konum kapalı, Bluetooth genelde açık vs.vs.

Pili merak edenler için.

• sylarxxx S kullanıcısına yanıt

S10 lite kilifida olur mu ustad

• sylarxxx S kullanıcısına yanıt

Zaten bizim sevmediğimiz noktada şu görüntü;

Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

Sizde de böyle oluyor anladığım kadarıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMirror -- 5 Ocak 2022; 0:17:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.