Şimdi Ara

Samsung Galaxy M52 5G *** ANA KONU *** (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.884
Cevap
102
Favori
373.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim telefonun Android 12 ve one UI 4 güncelleme tarihini bilen var mı ? A52 için Ocak 2022 diyor ama aynı tarihte bizde alırız diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M 52 band 20 destekliyormu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Benim sim kart slotu alt kısımda hafif çıkık ama taktım kullaniyorum. Mavi renk bilmiyorum kötü değil ama hep siyah kullandığım için tuhaf geliyor :) kılıf alacağım zaten mecbur.
    M21 kullanıyordum bundan önce, ekran biraz büyük geldi ama alışırım sanırım. Hız olarak baya farketti.
    60 Hz 120 Hz çok bir farkını görmedim ben de fakat reklamlı uzun gazete yazılarında akış bir nebze daha iyi gibi 120 Hz de takılmadan iniyor sanki.
    Telefon oldukça hafif eşimde m51 var ona göre baya hafif. Çok nazik geldi bana telefon sanki düşse parçalanır hissi var :) acil uyumlu kılıf almam gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Benim sim kart slotu alt kısımda hafif çıkık ama taktım kullaniyorum. Mavi renk bilmiyorum kötü değil ama hep siyah kullandığım için tuhaf geliyor :) kılıf alacağım zaten mecbur.
    M21 kullanıyordum bundan önce, ekran biraz büyük geldi ama alışırım sanırım. Hız olarak baya farketti.
    60 Hz 120 Hz çok bir farkını görmedim ben de fakat reklamlı uzun gazete yazılarında akış bir nebze daha iyi gibi 120 Hz de takılmadan iniyor sanki.
    Telefon oldukça hafif eşimde m51 var ona göre baya hafif. Çok nazik geldi bana telefon sanki düşse parçalanır hissi var :) acil uyumlu kılıf almam gerek.

Bunu alabilirsiniz,güzel oturuyor,kabada değil hemde sizin istediğiniz gibi siyah Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU *** Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU *** Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 31 Aralık 2021; 12:35:46 >

• arkadaşlar yakında s21 fe çıkacak ya, bu telefon mu yoksa o mu dersiniz,

• GoStoP kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında 400-450€ arası satılan Galaxy A52s yeni parti gelenleri şuan 8300₺ den geldi hocam S21 FE de 700€ dan çıkacak Türkiye fiyatı min 11k ile 12k arası olur. 5k tel ile 12k tel bence kıyaslamaz hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yeni Nesil F/P Cihazı Bence M52 :)

Çok sağol üstad verdim sipariş.
    Bu işlemci ile alınabilecek en uygun fiyatlı telefon sanırım M52. Batarya da iyi gidecek gibi gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Çok sağol üstad verdim sipariş.
    Bu işlemci ile alınabilecek en uygun fiyatlı telefon sanırım M52. Batarya da iyi gidecek gibi gözüküyor
    İlk başta iyi değildi,4. Şarjdan sonra kendine geldi,gayet iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 31 Aralık 2021; 19:17:18 >
  • Ben 60 hz ile 120 arasındaki farki ınanilmaz görüyorum eşimde iphone 11 var aşırı gözümü tirmaliyor. Bu işlemci 120 hz görüntü veremiyor demek komik. Rahat verir oyun oynatmiyor sonuçta 120 hz verirken. Ben aşırı begendim hiç önceliğim degildi bu hz olaylari artik ilk başlarda geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainTsubasa483 -- 31 Aralık 2021; 17:59:51 >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum işlemci yetersiz bir işlemci değil . Fark belli oluyor iki seçenek arasında.

• vega_vega V kullanıcısına yanıt
    Bataryadan aşırı derecede memnunum. Çok iyi ekran süresi alıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: shunter

Kesinlikle katılıyorum işlemci yetersiz bir işlemci değil . Fark belli oluyor iki seçenek arasında.
    Bu zaman kadar birçok telefon kullandım,içlerinde en seri ve hızlısı m52

• quote:

Bataryadan aşırı derecede memnunum. Çok iyi ekran süresi alıyorum .
    Ekran süresine nerden bakıyoruz

Ayarlar-pil kısmına girip resimdeki mavi grafiğin üzerine dokunursanız çıkar ekran süresi .
    Samsung Galaxy M52 5G  *** ANA KONU ***

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Evet
    band 20 4g de ve 5g de var ..

• quote:

Orijinalden alıntı: formula 1

Evet
    band 20 4g de ve 5g de var ..
    Teşekkürler🙏🙏

• quote:

Ayarlar-pil kısmına girip resimdeki mavi grafiğin üzerine dokunursanız çıkar ekran süresi .
    Teşekkür ederim

• iPhone ile bu telefonu karşılaştırmak!!! Düz iPhone 12 (60 hz)den bu telefona geçtim, m52 120 hz ise iphone 12 240 hz dır net.
    Asıl gulunc olan telefonlarda ki işlemci ve gpu lardan 120 hz performans beklemek, pazarlama taktiği başka bir şey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mı 10t den bu cihaza geçtim snapdragon 865 işlemci idi o ondaki 120 Hz neyse bunda da o rahatlıkla söyleyebilirim. O halde Apple ın yeni sürümlerde yüksek Hz geçmesine sebep yoktur 60 yeterli kullanıcıları için .

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.